Póker
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Helló! Tud valaki ingyen online pókert?? Megn meg szeretnék tanulni pókerezni, megoldható lenne?
tehát csak képzeletbeli tétekkel játszani

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-#19 2008.02.24. 18:10:26-kor.

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó szntem is a 30%os pontozás. Ez a legegyszerűbb,és akkor minden verseny előtt ezt alkalmazzuk,azért 15-20an csak leszünk mindig...és úgy a döntős asztal tagjai majdnem mindig kapnának pontot, persze ha kisebb a létszám,akkor lehet,h csak a dobogósók.Morminho írta:Abban már megállapodtunk h a résztvevők számától függő pontozást alakítunk ki, nem? Ezen belül kell még dönteni arról h 30%-os rendszer legyen (ami sztem a legegyszerűbb módszer), vagy minden verseny előtt a résztvevők számától függően vmi alapján elosztjuk.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Abban már megállapodtunk h a résztvevők számától függő pontozást alakítunk ki, nem? Ezen belül kell még dönteni arról h 30%-os rendszer legyen (ami sztem a legegyszerűbb módszer), vagy minden verseny előtt a résztvevők számától függően vmi alapján elosztjuk.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
A pontozási rendszerről már korábban elkezdtünk hsz-ainkban szavazni, de majd holnapi szavazászáráskor fel lehet tenni a azt a kérdést is, hogy 30% szerint pontozzunk, Forma1-es pontozás legyen, vagy csak a döntősök szerezzenek ponto(ka)t. Szerintem.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

na szerintem ez a lehetetlen, nézd csak meg a szavazás állásátTim írta:És aztán egyesült erővel dolgozzuk ki a szabályrendszert,ha lehet demokratikus módon,amit mindenki elfogad!

holnap estig lehet még erre szavazni, aztán majd arról is szavazunk
Alapvetően nagyon gyorsan meg kéne egyezni a mostani torna pontozásáról!
Majdnem mindegy milyen rendszer,csak jussunk dűlőre..
És aztán egyesült erővel dolgozzuk ki a szabályrendszert,ha lehet demokratikus módon,amit mindenki elfogad!
Azt szeretném,ha az előző torna is beleszámítana mert csak így lenne esélyem a többiek ellen
Na jó ez csak vicc volt!
Egyébként gratulálok a legjobbaknak utólag is!
Majdnem mindegy milyen rendszer,csak jussunk dűlőre..
És aztán egyesült erővel dolgozzuk ki a szabályrendszert,ha lehet demokratikus módon,amit mindenki elfogad!
Azt szeretném,ha az előző torna is beleszámítana mert csak így lenne esélyem a többiek ellen

Egyébként gratulálok a legjobbaknak utólag is!

25-30% egyetértek.
A második verseny lett úgy meghírdetve, mint egy pontozásos sorozat kezdete. Ezért logikusnak és korrektnek azt nevezném, ha inentől pontoznánk. De természetesen nekem mindegy. Csak megakadtam az "így korrekt"-en.Slither írta:Ha létszámfüggő lenne a ponteloszlás akkor max. a részvevők 30%-a kapjon pontot, annál többen ne.
De jó lenne ha mindenki leírná a véleményét ezűgyben...
Morminho írta:Én azt mondom h vagy mindkét versen legyen lepontozva vagy egyik se. Ez sztem így korrekt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
éééééértemBadi írta:semmit, csak erre reagáltam![]()
Ordog írta:Ez de kemény:DDDDDD Badi én a helyedben nem kicsit lennék ideges:D Az meg a másik, hogy félrenyomott:DDD De Poén![]()
![]()
![]()

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem Ördög b@szta fel az agyát, hnem Ördögnek írta, hogy az a szitu nagyon ...ozsimiki írta: Mit csinált Ordog?![]()

Amúgy ez a szavázás ilyen formában nem biztos, hogy jó lesz, mert ki tudja kik szavaznak benne. Idetéved pár vicceskedvű aztán csak poénból benyom vmit.

semmit, csak erre reagáltam

Ordog írta:Ez de kemény:DDDDDD Badi én a helyedben nem kicsit lennék ideges:D Az meg a másik, hogy félrenyomott:DDD De Poén![]()
![]()
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Épp akartam kérni vmi hasonló szavazás féleségetBadi írta:a legelső versenynál még szó sem volt versenysorozatrólmiért pontoznánk le?
másodiknál meg azért már megvolt nagyjából a pontozási rendszer
sztem szavazzunk, mindjárt kiteszem ide
Ordog, tegnap eléggé felb.szott, ma már csak mosolygok rajta![]()

Mit csinált Ordog?

a legelső versenynél még szó sem volt versenysorozatról
miért pontoznánk le?
Ordog, tegnap eléggé felb.szott, ma már csak mosolygok rajta

Ordog, tegnap eléggé felb.szott, ma már csak mosolygok rajta

Én azt mondom h vagy mindkét versen legyen lepontozva vagy egyik se. Ez sztem így korrekt.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
2.VIII.Henrik írta:Legyen akkor utólag lepontozva. Itt a fórumon is el van mentve az állás. Majd a követetkező versenyig ki lesz okoskodva a végleges pontozási rendszer, viszont azért mégis csak ez a bajnokságunk első fordulója.

-
- Entrenador del Barça
Legyen akkor utólag lepontozva. Itt a fórumon is el van mentve az állás. Majd a követetkező versenyig ki lesz okoskodva a végleges pontozási rendszer, viszont azért mégis csak ez a bajnokságunk első fordulója.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez de kemény:DDDDDD Badi én a helyedben nem kicsit lennék ideges:D Az meg a másik, hogy félrenyomott:DDD De PoénBadi írta:grat a győzteseknek
tegnapi versenyről:
számomra elég rövidre sikeredett, 'vicces' kieséssel, de szvsz elkerülhetetlen volt
vakok 25/50
kézbe: AQ, egy szín
előttem ketten beszálltak, úgyhogy 250ig emeltem. mindenki dob, kivéve a nagyvakból Morminho (mint utólag kiderült csak félrenyomott, el akarta dobni..)
flop: 5,7,Q <-top pár, top kicker, 4 szín
Morminho hív 50ig, én vissza 250, ő all in, én megad
na mi van nála? na mi? hát peersze hogy 7 5:D
szín nem jött, mehettem aludni:)

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ezt még ne pontozzuk! Azért mert most nyílván mindenki arra szavaz ami neki jó
Bocs, hogy nem jelentem meg! Egyszerűen kiment a fejemből! Gratula Mypeternek!

Bocs, hogy nem jelentem meg! Egyszerűen kiment a fejemből! Gratula Mypeternek!
..................................
Na szóval akkor 2 lehetőség van, nem? A résztvevők 30%-a kapjon, vagy minden verseny előtt vmi alapján határozzunk. Először ezt kell eldönteni.
grat a győzteseknek
tegnapi versenyről:
számomra elég rövidre sikeredett, 'vicces' kieséssel, de szvsz elkerülhetetlen volt
vakok 25/50
előttem ketten beszálltak, úgyhogy 250ig emeltem. mindenki dob, kivéve a nagyvakból Morminho (mint utólag kiderült csak félrenyomott, el akarta dobni..)
tegnapi versenyről:
vakok 25/50
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Okés,alakúl a dolog,de ahogy Slither is,én is arra kérnék minden érintettet (aki már jászott,vagy aki játszani akar,fog),hogy nyilatkozzon...
Másik dolog:
1-2 napja Badi felvetette,hogy az első versenyt ne pontozzuk,mert még nem volt akkor megbeszélve a pontok aránya....vélemények? Végülis még most sem egyértelmű,szóval mi legyen?
Én nem vagyok érintett (nem kaptam még pontot),szóval döntsenek azok,akik olyan helyen végeztek a versenyeken.
De jó lenne minél előbb,hogy végre elkészíthető legyen a tabella,meg ilyenek.

Másik dolog:
1-2 napja Badi felvetette,hogy az első versenyt ne pontozzuk,mert még nem volt akkor megbeszélve a pontok aránya....vélemények? Végülis még most sem egyértelmű,szóval mi legyen?
Én nem vagyok érintett (nem kaptam még pontot),szóval döntsenek azok,akik olyan helyen végeztek a versenyeken.
De jó lenne minél előbb,hogy végre elkészíthető legyen a tabella,meg ilyenek.

- Titinho
- Director del Fútbol
Legyen akkor létszámfüggő...nem lehet tudni előre, hogy mennyien fogunk játszani és akkor mindig a verseny előtt döntjük a létszámtól függően, hogy ki "mennyit visz haza", ahogy ozsi is mondta. Szerintem is így jó...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ez sztem jó ötlet. Egyszerű és logikus.Slither írta:Ha létszámfüggő lenne a ponteloszlás akkor max. a részvevők 30%-a kapjon pontot, annál többen ne.
És akkor ezt hogy? Ha sokan vagyunk akkor több kap pontot, ha kevesebben akkor kevesebb? Ez nem rossz megoldás, de akkor sztem kell húzni egy határt, h ha ez felett vagyunk akkor ennyi pont, ha ez alatt akkor annyi pont. De lassan jó lenne dönteni, mert ha jól tudom akkor már 2 verseny is lement.
A heads-up jó volt, csak amikor all-int mondtam A10-re, és nekem volt több zsetonom, akkor te KQ-val megvertél egy K párral. Utána maradt asszem 1500 vagy mennyi, onnan visszahoztam, volt h vezettem is. A végén azért volt a sok all-in mert már 400-800 volt a vak asszem, és 2-3 ezrem volt. De olyanokra mondtam all-int h A4, AK, J10, aztán a végén KJ-ra ugyanabból a színből allint mondtam, te meg vitted A magassal. Majd legközelebb
A heads-up jó volt, csak amikor all-int mondtam A10-re, és nekem volt több zsetonom, akkor te KQ-val megvertél egy K párral. Utána maradt asszem 1500 vagy mennyi, onnan visszahoztam, volt h vezettem is. A végén azért volt a sok all-in mert már 400-800 volt a vak asszem, és 2-3 ezrem volt. De olyanokra mondtam all-int h A4, AK, J10, aztán a végén KJ-ra ugyanabból a színből allint mondtam, te meg vitted A magassal. Majd legközelebb