Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó szntem is a 30%os pontozás. Ez a legegyszerűbb,és akkor minden verseny előtt ezt alkalmazzuk,azért 15-20an csak leszünk mindig...és úgy a döntős asztal tagjai majdnem mindig kapnának pontot, persze ha kisebb a létszám,akkor lehet,h csak a dobogósók.Morminho írta:Abban már megállapodtunk h a résztvevők számától függő pontozást alakítunk ki, nem? Ezen belül kell még dönteni arról h 30%-os rendszer legyen (ami sztem a legegyszerűbb módszer), vagy minden verseny előtt a résztvevők számától függően vmi alapján elosztjuk.
na szerintem ez a lehetetlen, nézd csak meg a szavazás állásátTim írta:És aztán egyesült erővel dolgozzuk ki a szabályrendszert,ha lehet demokratikus módon,amit mindenki elfogad!
A második verseny lett úgy meghírdetve, mint egy pontozásos sorozat kezdete. Ezért logikusnak és korrektnek azt nevezném, ha inentől pontoznánk. De természetesen nekem mindegy. Csak megakadtam az "így korrekt"-en.Slither írta:Ha létszámfüggő lenne a ponteloszlás akkor max. a részvevők 30%-a kapjon pontot, annál többen ne.
De jó lenne ha mindenki leírná a véleményét ezűgyben...
Morminho írta:Én azt mondom h vagy mindkét versen legyen lepontozva vagy egyik se. Ez sztem így korrekt.
éééééértemBadi írta:semmit, csak erre reagáltam![]()
Ordog írta:Ez de kemény:DDDDDD Badi én a helyedben nem kicsit lennék ideges:D Az meg a másik, hogy félrenyomott:DDD De Poén![]()
![]()
![]()
Nem Ördög b@szta fel az agyát, hnem Ördögnek írta, hogy az a szitu nagyon ...ozsimiki írta: Mit csinált Ordog?![]()
Ordog írta:Ez de kemény:DDDDDD Badi én a helyedben nem kicsit lennék ideges:D Az meg a másik, hogy félrenyomott:DDD De Poén![]()
![]()
![]()
Épp akartam kérni vmi hasonló szavazás féleségetBadi írta:a legelső versenynál még szó sem volt versenysorozatrólmiért pontoznánk le?
másodiknál meg azért már megvolt nagyjából a pontozási rendszer
sztem szavazzunk, mindjárt kiteszem ide
Ordog, tegnap eléggé felb.szott, ma már csak mosolygok rajta![]()
2.VIII.Henrik írta:Legyen akkor utólag lepontozva. Itt a fórumon is el van mentve az állás. Majd a követetkező versenyig ki lesz okoskodva a végleges pontozási rendszer, viszont azért mégis csak ez a bajnokságunk első fordulója.
Ez de kemény:DDDDDD Badi én a helyedben nem kicsit lennék ideges:D Az meg a másik, hogy félrenyomott:DDD De PoénBadi írta:grat a győzteseknek
tegnapi versenyről:
számomra elég rövidre sikeredett, 'vicces' kieséssel, de szvsz elkerülhetetlen volt
vakok 25/50
kézbe: AQ, egy szín
előttem ketten beszálltak, úgyhogy 250ig emeltem. mindenki dob, kivéve a nagyvakból Morminho (mint utólag kiderült csak félrenyomott, el akarta dobni..)
flop: 5,7,Q <-top pár, top kicker, 4 szín
Morminho hív 50ig, én vissza 250, ő all in, én megad
na mi van nála? na mi? hát peersze hogy 7 5:D
szín nem jött, mehettem aludni:)
Ez sztem jó ötlet. Egyszerű és logikus.Slither írta:Ha létszámfüggő lenne a ponteloszlás akkor max. a részvevők 30%-a kapjon pontot, annál többen ne.