Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemzeti Sport is írta, igaz bennük nem lehet megbízni. Ezért én inkább itt olvasom a híreket a nagy német tudásommal: www.transfermarkt.deOrdog írta:Ez biztos??? Ha ez igaz, akkor a Zaragoza nagyon szakított... Spanyolországban ki tud majd bontakozni D'Alessandro. Jól tette, hogy eligazolt a focigyilkos ligákbólGame90 írta:D'AlessandroZaragoza
Ez biztos??? Ha ez igaz, akkor a Zaragoza nagyon szakított... Spanyolországban ki tud majd bontakozni D'Alessandro. Jól tette, hogy eligazolt a focigyilkos ligákbólGame90 írta:D'AlessandroZaragoza
Kb az összes kommentet magyarok írtáknb1.hugy írta:Kíméletlenül elintézték a Charlton Athletic-kel foglalkozó addickted.net honlapon Király Gábort, a Crystal Palace és a magyar válogatott kapusát. Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, a Palace régi, a Charlton új edzője, Iain Dowie szeretné magával vinni az Athletichez Király Gábort, ám a szakember ezen tervének nem igazán örülnek a klubnál.
- A futball egyik leghülyébb üzlete lenne, ám a pletykák szerint Iain Dowie jó öreg kapusát, Király Gábort szeretné megszerezni - indít a szerző a www.addickted.net-en található írásában.
Amellett, hogy leöregezi a magyar válogatott 30 éves kapusát, még képességeit is kétségbe vonja: "Vajon tényleg a Premiershipbe való játékos? Helyezkedése pocsék, kifutásai szörnyűek. Saját hibái miatt sokszor a védőket okolja."
A cikk zárása szerint Király jobban tenné, ha Kelet-Európában védene valahol...
Egyetertek nem beszelve arrol hogy a cserepadot szerintem nem fogadta volna el Torres. mondjuk en Kujt-nak jobban orultem volna mint Gudjonsennek de Rijkard jobban tudja nallunk hogy ki kell a csapatbaThe Torreador írta:Nemtom ti mit foglaloztok Torres-el?Hisz megvettük Gudjohnsent és könben meg csere csatárt akartunk olcsón Trres 40 milla és őt meg nagy luxus lenne padoztatni(semmi értelme)...Ráadásul nincs is róla szó meg ha megnézzük a híreket akkor látjuk h csak olcsón akarunk játékost venni(védőt)...
Én mást is olvastam-->doki írta:Bellamy-t a pool akarja szerződtetni.Királyt a Charlton új edzője Dowie akarja.
nb1.hugy írta:Kíméletlenül elintézték a Charlton Athletic-kel foglalkozó addickted.net honlapon Király Gábort, a Crystal Palace és a magyar válogatott kapusát. Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, a Palace régi, a Charlton új edzője, Iain Dowie szeretné magával vinni az Athletichez Király Gábort, ám a szakember ezen tervének nem igazán örülnek a klubnál.
- A futball egyik leghülyébb üzlete lenne, ám a pletykák szerint Iain Dowie jó öreg kapusát, Király Gábort szeretné megszerezni - indít a szerző a www.addickted.net-en található írásában.
Amellett, hogy leöregezi a magyar válogatott 30 éves kapusát, még képességeit is kétségbe vonja: "Vajon tényleg a Premiershipbe való játékos? Helyezkedése pocsék, kifutásai szörnyűek. Saját hibái miatt sokszor a védőket okolja."
A cikk zárása szerint Király jobban tenné, ha Kelet-Európában védene valahol...
Szóval a Charlton szurkolói alaposan leszedték a keresztvizet Király Gáborról, ezek után nem biztos, hogy jó választás lenne részéről, ha követné egykori trénerét.
Etoo sokkal jobb mint Torres, soha nem szorítaná kiVito írta:nem csak Guddy miatt halott ez az ügy!
Torrest vétek lenne padoztatni (40 mihályért pláne), Eto'o-t pedig ugye nem fogja kiszorítani egyelőre. nagyon imádom Torres játékát, de azt mondom, hogy egyelőre nem férne be kezdőként a Barca-ba, csak úgy, ha eladnánk Samut!