"Az 'Év Csapatába' jelölt 11 Barca-játékos tehát a következő: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Csigrinszkij, Abidal, Touré, Xavi, Iniesta, Messi és Ibrahimovics."
Hát ehhez jöhetne még egy balszélső (Silva mondjuk) és akkor kész is a csapat.

Ja, és Csiga nem lenne benne.
Kapus posztra telán Casillas odaérhet a neve miatt, de szerintem idén Valdés védett a legjobban.
Védők közül Alvesnek nehéz dolga van Maicon miatt, de ha megnézzük, hogy Messivel mikre volt képes, akkor szerintem egyértelmű.

Puyol-Piqué tengely sérthetetlen, legyen az ellenfél akár Vidics, vagy Terry.

Bal posztra meg nem tudom ki férne be. Jó oda Abidal, legalábbis a mostani formája alapján.
Középpályára a Xavi-Iniesta duó tuti bekerül, Tourét maximum azért hagyhatnák ki, mert nem olyan látványos, amit csinál, pedig igazából nagyon is fontos láncszeme lehetne az összes csapatnak.
Támadósorban Messinek bérelt helye van, Ibrának komoly ellenfele Eto'o és Villa szerintem, de esélyes lehet a Barcában mutatott produkciója miatt. A bal szélső posztra meg sok érkező lehet. Én szívem szerint Matát látnám ott, de volt nála jobb játékos is, avagy látványosabban teljesítő.
Azért mindenképpen szép kis elismerés, hogy majdnem az egész kezdőnk ott van, szinte ki lehetne állítani egy egész csapatot! Nagy gratula az egészhez!