Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak itt 7-es, amúgy nem lesz az ezután sem szerintem.Sanama írta:Azért elég nevetséges ez a Jeffren gyerek...
Szerződése még nincs,de már rögtön Ő a 7-es...
Nemtudom , számomra a 7es szám azért nagy jelentőséggel bír, elég viccesen "áll" rajta...
HA én kerülök oda, számomra alap,hogy nem kérem rögtön... na mind1
Messi. Hivatalos összegeket pedig nem tudunk senkitől.ab1daL írta:Azt szeretném kérdezni hogy a csapaton belül ki keres a legjobban? Nemtudnátok egy listát írni hogy ki mennyit keres? köszi előre isMa pedig hajrá fiúk, és nyerjük meg a klub vb-t! VAMOS!
Erre a kérdésre elég nehéz választ adni ugyanis semmi hivatalos oldal nincs ahonnan ezeket össze lehetne gyűjteni csakis az újságokban megjelenő "nemhivatalos", néha eltérő összegekről lehet tudni. Az biztos hogy Messi a legjobban kereső játékos évi 10-11 millió eurós fizetéssel. (a kötöjeleket azért írom, mert ha emlékezetem nem csal egyik helyen ennyit másikon annyit írtak), valószínüleg őt ibra követi a sorban 9-10 milliós összeggel. Véleményem szerint utána jön Ini és Xavi akik 8,5 millió körül keresnek. Valdes meg ha jól emlékszem 6,5 milliót kapta meg. A többi játékosról nem igazán tudok mondani semmit (kivéve Bojanról az ő esetében 1,6 millió eurora emlékszem) persze ezek közül egyikre sem szabad mérget venni de körülbelül így lehet. Remélem picit tudtam segíteni.ab1daL írta:Azt szeretném kérdezni hogy a csapaton belül ki keres a legjobban? Nemtudnátok egy listát írni hogy ki mennyit keres? köszi előre isMa pedig hajrá fiúk, és nyerjük meg a klub vb-t! VAMOS!
Neem...oda Messit lehetne tennicurrahee írta: ja meg jobb oldalinál sincs Barca-s.
jó persze az azért kicsit abszurd lenne...
danko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... istajat-20
Igazábol 5!!! Vagyis hát Ibra mint Barcás Eto'o mint Interes.!