Élő közvetítések 2006-07
-
- Barça C
mennyi van még hátra a meccsből???irigylem azokat akik látják a meccset:$
Visca el Barca!A világ legjobb csapata!!...ennyi:D
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
bazze... ez a ronnie második kapufája
szerencsétlen...
De a cselezésben baromira jó

De a cselezésben baromira jó

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Hi all!
Ezt nem hiszem el! A srácok most varázsolnak és ilyenkor nem tudom nézni a meccset. vááááááááááááá
Kár hogy Eto'o ment le és nem Gyula
Ezt nem hiszem el! A srácok most varázsolnak és ilyenkor nem tudom nézni a meccset. vááááááááááááá
Kár hogy Eto'o ment le és nem Gyula
- Enrique21
- Capitá del Barça
Bocs de most jelenleg varázsol a csapat,és per pill. nem érdekel Terry!(amugy sajnálom persze mint ember)Szabó Lajos írta:Mondjátok már h miket csinál a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA????mert én se látom a meccset:( Fórumosok!!Am ti sajnáljátok Terry-t???mert én igen....
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
aztapi**a ronnie
nagyonis formában van

nagyonis formában van

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
WOW ez mekkora passz volt Ronnie

-
- Jugador d'estrella
Eto'o-Messi csere!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Szegasztok!
Sajnos nem tudom nézni ezt a meccset, de nagyon jó hogy sokat írtok, mert így minden mozzanatot nyomonkövethetek! Csak így tovább fiúk!
Egyébként az érdekelne még, hogy mi vagyunk ennyire jók, vagy az ellenfelünk ennyire gyenge???
Eto'o-nak külön örülök!!! Kellett neki ez a gól!
Visca........
Sajnos nem tudom nézni ezt a meccset, de nagyon jó hogy sokat írtok, mert így minden mozzanatot nyomonkövethetek! Csak így tovább fiúk!

Egyébként az érdekelne még, hogy mi vagyunk ennyire jók, vagy az ellenfelünk ennyire gyenge???
Eto'o-nak külön örülök!!! Kellett neki ez a gól!
Visca........
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hihetettlen mennyit jelent Ronnienak,hogy pályán van Eto'o,nagyon dúrvaRonaldinho #10 írta:AZTAQRVAAAA RONNIE!!!![]()
![]()
![]()
Mien cselezés volt má ez ebből kapufa!!! úristen! Mekkora gól lett volna....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
AZTAQRVAAAA RONNIE!!!
Mien cselezés volt má ez ebből kapufa!!! úristen! Mekkora gól lett volna....

-
- Barça C
Írjatok már ki légyszi jó nagy betükkel ha belőttük a 4.et:P:P köszike!!! BARCELONA!!
Visca el Barca!A világ legjobb csapata!!...ennyi:D
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ÚR ISTEN!!!
RONNIEEEEEEEEEEEE!!! EZ ÉRT ANNYIT MINT EGY GÓL!
RONNIEEEEEEEEEEEE!!! EZ ÉRT ANNYIT MINT EGY GÓL!

Hehe
Hát igen! Nem annyit ér akkor. Igy a pontos. Az európai szuperkupát meg remélem h jövőre is vivunk, és megnnyerjük
Remélem h érthető igy már
by Jay
Hát igen! Nem annyit ér akkor. Igy a pontos. Az európai szuperkupát meg remélem h jövőre is vivunk, és megnnyerjük

Remélem h érthető igy már

by Jay
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- ozsimiki
- Adminisztrátor
HÚHA
Ini mit hagyott ki
,na de ilyen állás mellett még nem katasztrófa 

-
- Director del Fútbol
Enrique - Ahogy mindig, most is nagyszerűen összefoglaltad a lényeget, nagyon is jól!!! Minden szavad igaz, örülni lehet, bizakodni lehet, de maradjunk higgadtak, és bízzunk a jó folytatásban! Ennyi, és nem több, egyenlőre...
"Més Cuen un Club"
Jó ok, Giuly-t tényleg lekéne most már hozni 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Europai szuperkupán volt Eto'o,Messi isG-Jay írta:Hu ennek nagyon örülök. Istenem. Nem bocsátottam azért meg Eto'onak a hülyeségei miatt, de nem is azért szeretjük:) El se hiszem.
Mi lenne ha a legjobb 11-ünk eddig is végig játszik az idényben??
Vezetnénk 15-al a ligát, BL-ben tuti továbbjutás, meg Világkupa meg Europai szuperkupa meg minden! De még van idő, ha ez marad. Lesz itt még ünneplés az idény végén.
De valaki nyugtasson meg hogy ez nem egy meccses kiugrás, és aztán vissza ahol voltunk, mármint idén eddig.
Dinho semmit nem ér egyedül, ez kiderült. Eto-val viszont nincs aki megállitsa, és ha Messi is ott van? HU beleborzongok.
by Jay

Dinho nem ér annyit,mint Eto'o val,dehogy semmit se azért az kicsit nagyon túlzás,megnézném hol állnánk nélküle,meg a góljai nélkül

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ebből a meccsből felesleges bármiféle következtetést levonni, egyszerűen nem mérvadó. Majd ha a Zaragoza ellen, meg a hétvégén a Sevilla ellen is ilyen nagyszerűen fog működni minden, akkor lehet bizakodni, mert lesz rá ok.
Persze mindenkinek szíve-joga állást foglalni egy-egy dolog mellett, de én még nagyon korainak tartom, a 'pool temetését. Egy félidő alatt nem változik, nem tud megváltozni ennyi minden.
Amúgy sem szeretem a túl magabiztos véleményeket.
Persze mindenkinek szíve-joga állást foglalni egy-egy dolog mellett, de én még nagyon korainak tartom, a 'pool temetését. Egy félidő alatt nem változik, nem tud megváltozni ennyi minden.
Amúgy sem szeretem a túl magabiztos véleményeket.

Hu ennek nagyon örülök. Istenem. Nem bocsátottam azért meg Eto'onak a hülyeségei miatt, de nem is azért szeretjük:) El se hiszem.
Vezetnénk 15-al a ligát, BL-ben tuti továbbjutás, meg Világkupa meg Europai szuperkupa meg minden! De még van idő, ha ez marad. Lesz itt még ünneplés az idény végén.
De valaki nyugtasson meg hogy ez nem egy meccses kiugrás, és aztán vissza ahol voltunk, mármint idén eddig.
Dinho semmit nem ér egyedül, ez kiderült. Eto-val viszont nincs aki megállitsa, és ha Messi is ott van? HU beleborzongok.
by Jay
by Jay
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Ezquerro -t is eladnishevy írta:Szerintem is így kéne felállni, nyáron oleguer helyére kéne egy ember, ő lehetne a gyengepont, és akkor jó lenne

Most kezdek rájönni nem kell C.Ronaldo, Quaresma kell ő birja a padozást is akáááááááár 

Szerintem is így kéne felállni, nyáron oleguer helyére kéne egy ember, ő lehetne a gyengepont, és akkor jó lennelionelmessi19 írta:Összeáll a verősereg:
Valdes
Oleguer Thuram Puyol Zambi
Marquez
Iniesta, Deco/Xavi
Messi, Dinho
Eto'o
Ki is írta délután, h Samu menjen el????
Akkor is nagyon jók vagyunk, akárki az ellenfél, ez egy biztató formajavulás a Zaragoza, Sevilla, Madrid és a Pool ellen, tényleg nagyon sokat ér Eto'o a csapatban, tökéletes az összhang Ronaldinho-Eto'o és Giuly , Xavi és Iniesta között. Saviola és a Gudhjonnsen játékában ez a hiba, hogy nincsenek még mindig összeszokva.
Lehet hogy nagyon optimista vagyok, de megverjük a Liverpoolt idegenben is, HAJRÁ BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!4
Lehet hogy nagyon optimista vagyok, de megverjük a Liverpoolt idegenben is, HAJRÁ BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!4
Jó a csomag...amikor a részek egészé állnak össze...mi ez ha nem football!!!