Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Semmi ujdonság nincs benne csak összefoglalta az eddig leadott anyagokat: Barca egyik főcélpontja Alves, akivel már egy ideje tárgyaltak, és meg is egyeztek vele, ennek hatására nyilatkozgatta Dani, hogy itt akarja folytatni a pályafutását, és ezt meg is mondta del Nidonak. A Sevillaval is kapcsolatba léptünk már és egy előzetes ajánlattétel is megvolt egy fax formájában. Del Nido még húzni akarja az időt...
Gondolom passzolni is jól tud attól még, hogy a vidibe nem azokat rakták be...Egyébként pont egy ilyen kp-ra lenne szükségünk, aki amellett, hogy dolgozik gólokat is lő. A gőllövés a fociban nem hátrány úgy tudom. Egyébként is, egy csomó gólja átlövésből volt ami nekünk most nagyon kell.mindorokke_barca írta:lucho kell nektek deco helyere erre beraktok egy youtube-os videot lucho goljaival... altalaban sem szokott meggyozni egy 5 perces youtube-os video mert ennyit egy magyar jatekosrol is ossze lehet vagni... de most komolyan kit erdekel h milyen golokat rug amikor az a szerepe hogy iranyitson es a csatarokat kiszolgalja labdakkal... nem ezert kell nekunk deco helyere? v magyarazzatok mar el....
mondjuk azért érdekesek a góljai,mert jelenleg nincs egy normális átlövő a csapatunkban...ami pl [auto_cenzúra] jól jött volna a man. u. ellen.mindorokke_barca írta:lucho kell nektek deco helyere erre beraktok egy youtube-os videot lucho goljaival... altalaban sem szokott meggyozni egy 5 perces youtube-os video mert ennyit egy magyar jatekosrol is ossze lehet vagni... de most komolyan kit erdekel h milyen golokat rug amikor az a szerepe hogy iranyitson es a csatarokat kiszolgalja labdakkal... nem ezert kell nekunk deco helyere? v magyarazzatok mar el....
albicelesteX írta:Hát nem tom én Poulsen-nek nem igazán örülnék!Gondolom csak cserének kéne!
... es miert kell nekunk a legnagyobb nev a piacon?? epp ez a legrosszabb az egesz hozzaallasotokban(tisztelet a kivetelnek) hogy az aktualis piac legnagyobb neveit akarjatok itt latni... a masik oldalon me szidjatok a 3 evvel ezelotti madridi kirakatcsapatot... nem nagy neveket kell vennunk hanem gyoztes csapatot csinalni... minel tobb sztar van egy klubban annak kevesbe tud csapat lenni... az elso es legfontosabb dolog a csapat... minden mas... csak masodlagos... meg csak 21 eves vagyok... 97 ota kovetem rendszeresen a focit... es csakis barca drukker voltam(bar mint minden kiskolyoknek nekem is volt kedvencem... megpedig ronaldo)...de ha minden jol megy meg elek 50-60 evet... es mindorokke barca drukker maradok... es nem az tesz boldogga ha x,y,z a csapatunkba kerul, hanem ha kupakat nyerunk... mert en a csapatnak szurkolok... a jatekosok, a nagy nevek... jonnek... mennek... maximum 5 evente(a kiveteleket leszamitva)... privat velemenyem... de szerintem mijatovici - calderon hihetetlen buta emberek a focihoz... legalabb annyira mint abramovici... messze eljutottak... de nem azert mert ertenek ehhez a sporthoz... olvastam abramovici eleterol szolo cikkeket... es tenyleg csodalom ezt az embert... mert elkepeszto h mit ert el, ha vigyelmbe vesszuk h honnan indult... de a focihoz nem ert semmit... azt hiszi a penz a minden... pedig nem... nem nagy neveket kell venni hanem egy profi csapatot alkotni...Amugy, nem félistenként kezelem/kezeljük csak valahogy a legnagyobb név a piacon...
A Mourinho-sat honnan vetted?Gomezinho írta:Tehát akkor a nyár 2 új igazolása Alves és Mourinho? mennyire hitelesnek mondható ez a két dolog?![]()
a valasz egyszeru: senkit! senkit nem szabad felistenkent kezelni... es eppen ez a legnagyobb baja itt sok embernek... h legalabb fel meterrel a fold felett jarnak... es rendre atesnek a lo tuloldalara... miert csalodott mindenki ennyire R10-ben? mert felistenkent kezelte az emberek 90%-a csak szuperlativuszokban beszelt mindenki rola... mintha nem is ember lenne.... es ezt nagyon sokan elfelejtik... nem tudtok dolgokat a helyen kezelni.... nektek vmi v nagyon jo... v nagyon rossz... kozeput nincs...globalisan nem latjak itt at sokan ezt a sportot...... nem akarok nagyon belemelyulni az elemezgetesbe mert regeny tudnek belole irni... eleg ritkan irok a forumra... de rendszeresen olvasom a hsz-ket amikor idom engedi... ez most kicsit itt off lesz megint de ettol fuggetlenul orulnek ha nem torolnek a hsz-met... tobbszor leirtam mar velemenyem... ezen a teren... de hihetetlen mi folyik a barca igazolasok topicban mintha az lenne az oldal szemeteskukaja... tulzas nelkul minimum 50 nev hangzott el akiket szeretnenek a barca szurkolok a csapatban latni... nevre bontva nem csinaltam statisztikat... de igerem.. ha lesz 1szer idom es kedvem athamozom... h bizonyos emberek hany nevet es kiket emlitettek meg ebben a szezonban.. sztem naon vicces v inkabb szomoru eredmeny jonne le... nem akarok belemenni szebelyeskedesbe de sokszor ugy erzem mintha a forumra irogatok atlag eletkora nem erne el a 15 evet... tiszta fifa-kent kezelik ezt a sportot...Akkor kit kezeljünk félistenként?
Akkor kit kezeljünk félistenként? Laundrop-ot aki az égvilágon semmit nem tett le az asztalra, vagy Guardiolát akinek semmi tapasztalata? Amugy, nem félistenként kezelem/kezeljük csak valahogy a legnagyobb név a piacon...mindorokke_barca írta:nagyon hasra vagytok esve muri elott...nagyon kivancsi vagyok.. mi fog kisulni belole... hogy mennyire lesztek elegedettek a mutatott jatekkal... le kene szallni a foldre... es nem felistenkent kezelni ezt az EMBERT...
Reina,amikor itt volt, semmivel nem mutatott többet,mint Valdés.Nem véletlenül lett tovább passzolva, a Villarreal-nak.hristo81 írta:Miért engedtűk el Reinat pl??