Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.05.03. 22:13:53

Los Banditos írta:KATT
Valaki letudná írni belőle a lényeget? :)
Semmi ujdonság nincs benne csak összefoglalta az eddig leadott anyagokat: Barca egyik főcélpontja Alves, akivel már egy ideje tárgyaltak, és meg is egyeztek vele, ennek hatására nyilatkozgatta Dani, hogy itt akarja folytatni a pályafutását, és ezt meg is mondta del Nidonak. A Sevillaval is kapcsolatba léptünk már és egy előzetes ajánlattétel is megvolt egy fax formájában. Del Nido még húzni akarja az időt...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:13:44

Elég ide Lampard , Buffon , VdV, Alves megvan oldva a gondok sora kiegészitőemberek meg kell vagy 3! akik a padozást is birják!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.05.03. 22:12:05

na jó ha szabad akkor én is leírom :)

menjen: oleguer, ezquerro, gudjohnsen, thuram, dinho, deco, edmilson, zambrotta, persze frank és ha nagyon muszáj giovanni is.. ez 8 ember+1..
jöjjön: diego, silva, alves, garay, benzema meg valami szűrő( touré féle ) és szia

edző meg josé vagy guardiola .. meg a 2 fiatalt is fel lehet hozni
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:08:32

Na ezek után remélem hogy pepp lesz az edző és októberben már elisküldik mert ugyis ez lesz! egy 3. ikszes edzőrer nem fog hallgatni egy sztárgárda!Ugyanaz lenne mint Franknál ő inkább BARÁT mint EDZŐ! meg ezek az igazolások meg ezek a nevek már kissészánalmasok hogy lehet Marquezt elküldeni? Ő az egyik legjobb védőnk most!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
robag
Jugador d'estrella

2008.05.03. 22:02:21

Kezd az agyamra menni ez a sok név, pláne hogy egy-kettőtől feláll a szőr a hátamom, pl: Poulsen

Nem értem miért ne lehetne Pep kezébe adni a csapatot?
José jó edző, nyert bl-t, pl-t, stb.... de a Lokomotiv Cselszkij az idén Bl döntőt játszik José nélkül, ráadásul sokkal szebb focival, mint tette azt a Special One-nal.( És most ne jöjjünk azzal hogy ezt még José építette, mert most más focit játszanak.)
Jobban bevenne a gyomrom egy fiatal edzővel és játékosokkal felálló, pörgös-hajtós-sokpasszos ( olyan Arsenalos ) csapatot, mint egy eredménycentrikus Barcát. Bár lehet hogy így nem nyerünk meg mindent, de még így is kevésbé lenne hiányérzetem, mint most.
Tele vagyunk tehetségekkel ( jó pár még a b-csapatban ), építsük be őket mi, ne az Arsenal meg a többiek. Ugye emlékszünk még Cesc-re vagy Piqué-re?
Erre a Pep- Enrique páros tökéletes lenne. Ráadásul nem kellene attól félni, hogy nem a Klub érdekeit tartják szem előtt. Lásd: Roni vagy José egy -két interjúja.

A siker , az eredmény mindegy milyen áron? Na neeeee..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 21:59:11

KATT
Valaki letudná írni belőle a lényeget? :)
in to exile
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.03. 21:56:53

Én alapból egy 4-4-2 bn gondolkodnék a következő évtől.. :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 21:51:25

Nálam így nézne ki jövőre a csapat.:

Távozna.:
Oleguer
Thuram
Márquez
Edmílson
Deco-
Zambrotta
Ezquerro
Jorquera
Gudjohsen
dos Santos
Ronaldinho
edző: Rijkaard

Várt bevételi összeg.: 60-65 000 000 €

Érkezne.:
Daniel Alves
Garay
Pinto
Valiente
Essien
Lucho Gonzalez
Benzema
Damia
Assulin
edző: Scolari

Várt kiadási összeg.: 110-115 000 000 €

----------------------------Valdés------------------------

-----------------------Puyol-----Milito--------------------

-------Daniel Alves-----------------------Abidal---------

---------------------------Touré--------------------------

--------Xavi-------------------------------Essien--------

-----------Messi---------Eto'o------Benzema/Lucho---
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.03. 21:44:50

mindorokke_barca írta:lucho kell nektek deco helyere erre beraktok egy youtube-os videot lucho goljaival... altalaban sem szokott meggyozni egy 5 perces youtube-os video mert ennyit egy magyar jatekosrol is ossze lehet vagni... de most komolyan kit erdekel h milyen golokat rug amikor az a szerepe hogy iranyitson es a csatarokat kiszolgalja labdakkal... nem ezert kell nekunk deco helyere? v magyarazzatok mar el....
Gondolom passzolni is jól tud attól még, hogy a vidibe nem azokat rakták be...Egyébként pont egy ilyen kp-ra lenne szükségünk, aki amellett, hogy dolgozik gólokat is lő. A gőllövés a fociban nem hátrány úgy tudom. Egyébként is, egy csomó gólja átlövésből volt ami nekünk most nagyon kell.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.03. 21:40:24

mindorokke_barca írta:lucho kell nektek deco helyere erre beraktok egy youtube-os videot lucho goljaival... altalaban sem szokott meggyozni egy 5 perces youtube-os video mert ennyit egy magyar jatekosrol is ossze lehet vagni... de most komolyan kit erdekel h milyen golokat rug amikor az a szerepe hogy iranyitson es a csatarokat kiszolgalja labdakkal... nem ezert kell nekunk deco helyere? v magyarazzatok mar el....
mondjuk azért érdekesek a góljai,mert jelenleg nincs egy normális átlövő a csapatunkban...ami pl [auto_cenzúra] jól jött volna a man. u. ellen.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.05.03. 21:39:34

Az elmúlt hetek történései után szinte biztosan kijelenthető,hogy Ronaldinho távozik.Az is borítékolható (sajnos),hogy Zambrotta is megy és Thuram is nyugdíjba vonul. Ezquerrot és Edmilsont pedig senki sem fogja marasztalni az elmúlt év(ek) teljesítménye miatt. Frank Rijkaardot pedig már most elküldeném, a kispadról,hogy az új edzőnek ( talán Mourinho) legyen ideje megszokni a barcelonai légkört. Mindenesetre az ő távozásuk biztos. Deco és Henry ( nálam ) a talán kategória,de nekik is nagyon leáldozóban a csillaguk.Ha Deco megy,akkor Lucho G (szinte) biztos,hogy jön.
Az én kezdőm jövőre: Valdes-Lahm,Puyol,Milito,Abidal-Xavi,Toure,Lucho G.(Deco)-valaki,Eto'o,Messi
cserék:(Henry),Bojan,Dos Santos,Márquez,Gudjohnsen,Iniesta,Jorquera,Oleguer(sajnos ő biztos,hogy marad),Sylvinho+ a Barca B-ből feljövők
edző: MOURINHO( szerintem nála jobbat nem találhatnánk)
A "valaki" helyére én Quaresmát vagy Nasrit hoznám,mert ők még az elérhető kategóriába tartoznak abból a pénzből,amit R10-ért kapunk. Ezen felül én még igazolnék egy védőt pl.: Garay vagy Kompany egész jók és fiatalok is.
Ezek az én elképzeléseim jövőre.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.03. 21:18:30

lucho kell nektek deco helyere erre beraktok egy youtube-os videot lucho goljaival... altalaban sem szokott meggyozni egy 5 perces youtube-os video mert ennyit egy magyar jatekosrol is ossze lehet vagni... de most komolyan kit erdekel h milyen golokat rug amikor az a szerepe hogy iranyitson es a csatarokat kiszolgalja labdakkal... nem ezert kell nekunk deco helyere? v magyarazzatok mar el....
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.03. 21:11:45

albicelesteX írta:Hát nem tom én Poulsen-nek nem igazán örülnék!Gondolom csak cserének kéne!

Ha Laudrup lenne az edző akk tuti h jönne Poulsen.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.03. 21:10:07

Amugy, nem félistenként kezelem/kezeljük csak valahogy a legnagyobb név a piacon...
... es miert kell nekunk a legnagyobb nev a piacon?? epp ez a legrosszabb az egesz hozzaallasotokban(tisztelet a kivetelnek) hogy az aktualis piac legnagyobb neveit akarjatok itt latni... a masik oldalon me szidjatok a 3 evvel ezelotti madridi kirakatcsapatot... nem nagy neveket kell vennunk hanem gyoztes csapatot csinalni... minel tobb sztar van egy klubban annak kevesbe tud csapat lenni... az elso es legfontosabb dolog a csapat... minden mas... csak masodlagos... meg csak 21 eves vagyok... 97 ota kovetem rendszeresen a focit... es csakis barca drukker voltam(bar mint minden kiskolyoknek nekem is volt kedvencem... megpedig ronaldo)...de ha minden jol megy meg elek 50-60 evet... es mindorokke barca drukker maradok... es nem az tesz boldogga ha x,y,z a csapatunkba kerul, hanem ha kupakat nyerunk... mert en a csapatnak szurkolok... a jatekosok, a nagy nevek... jonnek... mennek... maximum 5 evente(a kiveteleket leszamitva)... privat velemenyem... de szerintem mijatovici - calderon hihetetlen buta emberek a focihoz... legalabb annyira mint abramovici... messze eljutottak... de nem azert mert ertenek ehhez a sporthoz... olvastam abramovici eleterol szolo cikkeket... es tenyleg csodalom ezt az embert... mert elkepeszto h mit ert el, ha vigyelmbe vesszuk h honnan indult... de a focihoz nem ert semmit... azt hiszi a penz a minden... pedig nem... nem nagy neveket kell venni hanem egy profi csapatot alkotni...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.05.03. 21:20:57-kor.
albicelesteX
A Vadász

2008.05.03. 21:05:38

Hát nem tom én Poulsen-nek nem igazán örülnék!Gondolom csak cserének kéne!
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 21:00:46

1 kis vidi Lucho barátunkról: http://www.youtube.com/watch?v=jM1j3IjQ0t0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2008.05.03. 21:06:20-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
albicelesteX
A Vadász

2008.05.03. 21:00:01

Gomezinho írta:Tehát akkor a nyár 2 új igazolása Alves és Mourinho? mennyire hitelesnek mondható ez a két dolog? 8) :roll:
A Mourinho-sat honnan vetted?
Kép
robben
Jugador del Barça

2008.05.03. 20:49:00

Poulsen jön?azt gondolom jó megoldás lenne Edmilson helyére
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=682262

Remélhetőleg igaz:madridista.hu
A Barcelona, Dani Alves és a Sevilla mindenben megállapodtak, így úgy tűnik, végleg eldőlt a brazil védő sorsa.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.03. 20:47:33

Akkor kit kezeljünk félistenként?
a valasz egyszeru: senkit! senkit nem szabad felistenkent kezelni... es eppen ez a legnagyobb baja itt sok embernek... h legalabb fel meterrel a fold felett jarnak... es rendre atesnek a lo tuloldalara... miert csalodott mindenki ennyire R10-ben? mert felistenkent kezelte az emberek 90%-a csak szuperlativuszokban beszelt mindenki rola... mintha nem is ember lenne.... es ezt nagyon sokan elfelejtik... nem tudtok dolgokat a helyen kezelni.... nektek vmi v nagyon jo... v nagyon rossz... kozeput nincs...globalisan nem latjak itt at sokan ezt a sportot...... nem akarok nagyon belemelyulni az elemezgetesbe mert regeny tudnek belole irni... eleg ritkan irok a forumra... de rendszeresen olvasom a hsz-ket amikor idom engedi... ez most kicsit itt off lesz megint de ettol fuggetlenul orulnek ha nem torolnek a hsz-met... tobbszor leirtam mar velemenyem... ezen a teren... de hihetetlen mi folyik a barca igazolasok topicban mintha az lenne az oldal szemeteskukaja... tulzas nelkul minimum 50 nev hangzott el akiket szeretnenek a barca szurkolok a csapatban latni... nevre bontva nem csinaltam statisztikat... de igerem.. ha lesz 1szer idom es kedvem athamozom... h bizonyos emberek hany nevet es kiket emlitettek meg ebben a szezonban.. sztem naon vicces v inkabb szomoru eredmeny jonne le... nem akarok belemenni szebelyeskedesbe de sokszor ugy erzem mintha a forumra irogatok atlag eletkora nem erne el a 15 evet... tiszta fifa-kent kezelik ezt a sportot...
tenyleg bocs az offert... de orulnek ha nem torolnetek a hsz-emet...
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 20:16:31

luac nyugi :wink: A Madrid mindig megállapodik mindenkivel cs 1 pl.: Chivu. A Madridistán már tény ként közölték h a Chivu a Realba folytatja erre nézdmeg most hol játszik :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
lucas88
Barça B

2008.05.03. 20:12:01

Csipkedni kéne magunkat legalább az edző kérdéssel,mert a madrid már most nagyon előttünk jár :? Villával megegyeztek már csak a valenciával kell; a chelsea R v N akarja tőlük,ők pedig essient,drogbát és carvalhót a kékektől;meg huntelaarral is tárgyalnak... Nekünk először is kellene már egy edző,h leadja a listát,mert ha így haladunk könnyen hoppon maradhatunk,ha esetleg a madrid elvinné a kiszemeltjeinket :?
Kép
A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 20:06:45

mindorokke_barca írta:nagyon hasra vagytok esve muri elott...nagyon kivancsi vagyok.. mi fog kisulni belole... hogy mennyire lesztek elegedettek a mutatott jatekkal... le kene szallni a foldre... es nem felistenkent kezelni ezt az EMBERT...
Akkor kit kezeljünk félistenként? Laundrop-ot aki az égvilágon semmit nem tett le az asztalra, vagy Guardiolát akinek semmi tapasztalata? Amugy, nem félistenként kezelem/kezeljük csak valahogy a legnagyobb név a piacon...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.05.03. 20:03:39

hristo81 írta:Miért engedtűk el Reinat pl??
Reina,amikor itt volt, semmivel nem mutatott többet,mint Valdés.Nem véletlenül lett tovább passzolva, a Villarreal-nak.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.03. 20:03:06

nagyon hasra vagytok esve muri elott...nagyon kivancsi vagyok.. mi fog kisulni belole... hogy mennyire lesztek elegedettek a mutatott jatekkal... le kene szallni a foldre... es nem felistenkent kezelni ezt az EMBERT...
lucas88
Barça B

2008.05.03. 19:52:14

Figyeljük holnap Silva játékát,remélem nyáron jön!És remélem azt is,h holnap villogni fog,de azért a védelmünk megakadályozza a gólszerzésben :D
Kép
A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
Lezárt