2008.05.03. 21:39:34
Az elmúlt hetek történései után szinte biztosan kijelenthető,hogy Ronaldinho távozik.Az is borítékolható (sajnos),hogy Zambrotta is megy és Thuram is nyugdíjba vonul. Ezquerrot és Edmilsont pedig senki sem fogja marasztalni az elmúlt év(ek) teljesítménye miatt. Frank Rijkaardot pedig már most elküldeném, a kispadról,hogy az új edzőnek ( talán Mourinho) legyen ideje megszokni a barcelonai légkört. Mindenesetre az ő távozásuk biztos. Deco és Henry ( nálam ) a talán kategória,de nekik is nagyon leáldozóban a csillaguk.Ha Deco megy,akkor Lucho G (szinte) biztos,hogy jön.
Az én kezdőm jövőre: Valdes-Lahm,Puyol,Milito,Abidal-Xavi,Toure,Lucho G.(Deco)-valaki,Eto'o,Messi
cserék:(Henry),Bojan,Dos Santos,Márquez,Gudjohnsen,Iniesta,Jorquera,Oleguer(sajnos ő biztos,hogy marad),Sylvinho+ a Barca B-ből feljövők
edző: MOURINHO( szerintem nála jobbat nem találhatnánk)
A "valaki" helyére én Quaresmát vagy Nasrit hoznám,mert ők még az elérhető kategóriába tartoznak abból a pénzből,amit R10-ért kapunk. Ezen felül én még igazolnék egy védőt pl.: Garay vagy Kompany egész jók és fiatalok is.
Ezek az én elképzeléseim jövőre.