Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokat rohan, mindkét szélen jó, szóval Alvés cseréje is lehet. Középpályán is feltalálja magát a szélen. Felszántja a pályát.socio66 írta:nem sok dolog maradt meg erről a gyerekről nekem,de biztosan nem rossz játékos,gondolom ilyen Maxwell-féle kiegészítőember lesz,arra mindenképpen jó lehet,aztán majd meglátjuk mit tud.
Jah sorry,csak gondoltam beleviszek egy kis vöröst,a barca miatt:lol:S.Agüero írta:Pirossal nem szabad írni csak Modiknak!
Nana,Mata is biztosan jött már a multkorS.Agüero írta:Na, egyre-egyre biztosabb, hogy jön Adriano.
Lehet, hogy a google fordító sara, de jól látom, h saját magukat jelölték meg forrásként?davidvillabest írta:Az elmundodeportivo oldalán jobboldalt már kész tényként számolnak be adriano érkezéséről!
Nem, de akkor sem egy kutyaütő játékos, azért van benne fantázia, de ezt igen kevesen gondolják. Mondjuk vannak, akik Barça-meccsen kívül mást néznek és csak az FM-ből tudják, hogy ki mennyire jó játékos.House írta:Ha pedig Tehén lenne a vezetékneve mindenki röhögne rajta. Viccet félretéve, Messi már elért valamit, ezért ismeri mindenki a nevét, Mata pedig úgy tudom, "csak" egy VB aranya van (ugyebár a padról.), amihez nem sokat tett hozzá. Mata, ha hinni lehet a pletykáknak, még nem mutatta meg a foga fehérjét, azaz miért is istenítené mindenki?
Pont most nézem h 20 milkára tartják, 10 millióért az év igazolása lennebarca99 írta:
Emellett még Adriano-t sem lehet biztosra venni, pont, mint ahogy az árát sem. Transfermarkt szerint a Sevilla keretnének a 3. legértékesebb játékosa.
Én is ebben reménykedem, de azért ilyen célból elhazudni a gazdasági helyzetet (mondjuk hátulütője nem lehet, mert ahogy Rossell mondta, a bankok továbbra is bíznak a Barcában)barca99 írta:Szerintem nincs kőbe vésve az 50 millió, akár taktika is lehet. Nem úgy kell igazolni, hogy a szezon kezdetekok verjük a mellünket, hogy 250 millió van igazolsokra, mert akkor ott húznak le, ahol tudnak.
Ha pedig Tehén lenne a vezetékneve mindenki röhögne rajta. Viccet félretéve, Messi már elért valamit, ezért ismeri mindenki a nevét, Mata pedig úgy tudom, "csak" egy VB aranya van (ugyebár a padról.Lionel85 írta:A felsorolt szélsőkből, csatárokból pedig lehet senki nem jön. Matát sokan nem támogatják, személy szerint egy jó játékosnak tartom. Persze ha Messi lenne a vezetékneve, mindenki istenítené...
Miért lenne vége? Gondolod,hogy ilyen könnyen feladta Rosell? Kizártnak tartom. Szerintem csak várunk,kb. 45 millánk azért még van,szerintem a végsőkig (pár hetet mondott Rosell is) várni fogunk,hátha annyiért tud jönni.S.Agüero írta:Na, úgy néz ki, hogy vége a Cesc-ügynek. Nem lesz ebből már semmi.
tudunk egy vkp-t és egy jobb bekket venni.![]()
DE mivel nagy játékost biztos akar venni Rossel, így az is elképzelhető, hogy Ibra megy és vesz ebből a 4 játékosból valakit: Robinho-Torres-Mata-Robben.
Ha ő érkezik akkor valszeg Fabre már nem fog jönni. És ez nagy kár. De minden esetre én is jó játékosnak tartom mert védekező kp-t is lehet játszatni vele ha nagyon muszáj de inkább szélső védőként bevethető és szükség is van egy ilyen kaliberű játékosra. No meg persze Brazil és tudjuk milyenek a brazilokBestbarca írta:No Adrianonak örülök,ha igaz a hír!Mindkét oldalon bevethető,lehet védő,de akár középpályás is,meglehetősen támadó szellemű!Kellő tapasztalattal rendelkezik,de azért még nem öreg,és könnyen be fog tudni illeszkedni az fix.Nagyon jó igazolás,no persze csak ha ténylég jön,ennyiért jobbat nem is tudok elképzelni.