Sokat rohan, mindkét szélen jó, szóval Alvés cseréje is lehet. Középpályán is feltalálja magát a szélen. Felszántja a pályát.socio66 írta:nem sok dolog maradt meg erről a gyerekről nekem,de biztosan nem rossz játékos,gondolom ilyen Maxwell-féle kiegészítőember lesz,arra mindenképpen jó lehet,aztán majd meglátjuk mit tud.
Barca Igazolások 2010-2011
- Lionel85
- Llegenda del Barça

Jah sorry,csak gondoltam beleviszek egy kis vöröst,a barca miatt:lol:S.Agüero írta:Pirossal nem szabad írni csak Modiknak!
Nana,Mata is biztosan jött már a multkorS.Agüero írta:Na, egyre-egyre biztosabb, hogy jön Adriano.

nem sok dolog maradt meg erről a gyerekről nekem,de biztosan nem rossz játékos,gondolom ilyen Maxwell-féle kiegészítőember lesz,arra mindenképpen jó lehet,aztán majd meglátjuk mit tud.
Nah srácok,nagyon 45 milláztok itt,meg hogy vége a Fabre ügynek,de gondolkozzunk egy kicsit!Van 3-m kölcsönjátékosunk,Hleb,Cáceres,Henriqe,a klub mindháromtol megválna,és azért mindegyikükért 1-1 csapat beofg jelentkezni szerintem,és a 3-om játékosért körülbelül egy olyan 20 millát kaphatunk,ami kapásbol 60-van,és ha még esetleg ibrát is elpaasszolnánk,körülbelül 35 millióért,akk jöhetne helyette 20-ért mata,és maradna 15,ami már 75,azmeg nemrossz pénz!!!
De ha még ibra marad is,akkor arra elég nagy az esély hogy a 3-om elöbb említett játékost elviszik,és akkor abbol a körülbelül 60 millábol lehet gazdálkodni!
Egyébként érzésem szerint jelenleg 2 hiányposzt is van a csapatban,amit igazolásokkal,és ifik beépítésével kellene megoldani,például a középhátvéd kérdés,mert jelenleg abbol csak 4 játékosunk van arra a posztra,ami nem túl biztató,főleg ha azt vesszük hogy a tavaly elötti Bl-döntőben is tuoré volt az 1-ik középhátvédünk!!És érzésem szerint ha Marquez megy,akkor mindenképp igazolni kellene oda valakit,mert 3 játékos,és esetleg Fontás nagyon kevés lesz!Úgyhogy végre nekünk is lehetne szerencsénk,is 10 milláért huznánk egy olyat mint az Arsenal Vermaelennel,mert sztem ő nagyon jó vétel volt!A másik meg a középpálya,jelenleg 4 játékosunk van oda,nálam Keita kvk,szal nálam megvan Busi cseréje,de Xavinak és Ininek nincs cseréje,és feltételezzük a legjobbakat,pep betudja építeni Thiagot,és jó teljesítményt tud majd nyujtani,és lehet rá számítani,de Xavi meléé kéne valaki,érzésem szerint Fabre!!!Úgyhogy reméljük hogy elviszik a 3-om kölcsönjátékost jó áron,és az Arsenal odadja Fabret max 50 milláért,és 10-15 milláért meg igazolunk egy jó középhátvédet!
Am sorry hogy ilyen hosszú lett,de én kevésszer irok hozzászólást,de akkor sokat
De ha még ibra marad is,akkor arra elég nagy az esély hogy a 3-om elöbb említett játékost elviszik,és akkor abbol a körülbelül 60 millábol lehet gazdálkodni!
Egyébként érzésem szerint jelenleg 2 hiányposzt is van a csapatban,amit igazolásokkal,és ifik beépítésével kellene megoldani,például a középhátvéd kérdés,mert jelenleg abbol csak 4 játékosunk van arra a posztra,ami nem túl biztató,főleg ha azt vesszük hogy a tavaly elötti Bl-döntőben is tuoré volt az 1-ik középhátvédünk!!És érzésem szerint ha Marquez megy,akkor mindenképp igazolni kellene oda valakit,mert 3 játékos,és esetleg Fontás nagyon kevés lesz!Úgyhogy végre nekünk is lehetne szerencsénk,is 10 milláért huznánk egy olyat mint az Arsenal Vermaelennel,mert sztem ő nagyon jó vétel volt!A másik meg a középpálya,jelenleg 4 játékosunk van oda,nálam Keita kvk,szal nálam megvan Busi cseréje,de Xavinak és Ininek nincs cseréje,és feltételezzük a legjobbakat,pep betudja építeni Thiagot,és jó teljesítményt tud majd nyujtani,és lehet rá számítani,de Xavi meléé kéne valaki,érzésem szerint Fabre!!!Úgyhogy reméljük hogy elviszik a 3-om kölcsönjátékost jó áron,és az Arsenal odadja Fabret max 50 milláért,és 10-15 milláért meg igazolunk egy jó középhátvédet!
Am sorry hogy ilyen hosszú lett,de én kevésszer irok hozzászólást,de akkor sokat

-
- Jugador d'estrella
10 millió plusz záradékok, Adrianoért akinek az árát 20 millióra teszik.
Azért én kíváncsi lennék a záradékokra,ha nem magas akkor ez tényleg az év igazolása lehetne, pénzügyi szempontból mindenképp.
Bár szereztünk mi már 5 millióért is kincset(Piqué)de az más tészta volt.
Azért én kíváncsi lennék a záradékokra,ha nem magas akkor ez tényleg az év igazolása lehetne, pénzügyi szempontból mindenképp.
Bár szereztünk mi már 5 millióért is kincset(Piqué)de az más tészta volt.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Lehet, hogy a google fordító sara, de jól látom, h saját magukat jelölték meg forrásként?davidvillabest írta:Az elmundodeportivo oldalán jobboldalt már kész tényként számolnak be adriano érkezéséről!
"According to Mundo Deportivo...."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem, de akkor sem egy kutyaütő játékos, azért van benne fantázia, de ezt igen kevesen gondolják. Mondjuk vannak, akik Barça-meccsen kívül mást néznek és csak az FM-ből tudják, hogy ki mennyire jó játékos.House írta:Ha pedig Tehén lenne a vezetékneve mindenki röhögne rajta. Viccet félretéve, Messi már elért valamit, ezért ismeri mindenki a nevét, Mata pedig úgy tudom, "csak" egy VB aranya van (ugyebár a padról.), amihez nem sokat tett hozzá. Mata, ha hinni lehet a pletykáknak, még nem mutatta meg a foga fehérjét, azaz miért is istenítené mindenki?

Pont most nézem h 20 milkára tartják, 10 millióért az év igazolása lennebarca99 írta:
Emellett még Adriano-t sem lehet biztosra venni, pont, mint ahogy az árát sem. Transfermarkt szerint a Sevilla keretnének a 3. legértékesebb játékosa.
(arról nem is beszélve h Abidal utódja is megvan)
Én is ebben reménykedem, de azért ilyen célból elhazudni a gazdasági helyzetet (mondjuk hátulütője nem lehet, mert ahogy Rossell mondta, a bankok továbbra is bíznak a Barcában)barca99 írta:Szerintem nincs kőbe vésve az 50 millió, akár taktika is lehet. Nem úgy kell igazolni, hogy a szezon kezdetekok verjük a mellünket, hogy 250 millió van igazolsokra, mert akkor ott húznak le, ahol tudnak.
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Szerintem nincs kőbe vésve az 50 millió, akár taktika is lehet. Nem úgy kell igazolni, hogy a szezon kezdetekok verjük a mellünket, hogy 250 millió van igazolsokra, mert akkor ott húznak le, ahol tudnak.
Emellett még Adriano-t sem lehet biztosra venni, pont, mint ahogy az árát sem. Transfermarkt szerint a Sevilla keretnének a 3. legértékesebb játékosa. Még ha az áraik nem is reálisak, az arányokban azért nem nagyon szoktak tévedni. Meglepne, ha ilyen könnyen szabadulnának tőle, mindamellett szimpatikus lenne ez az ár is, és maga a játékos is (legalábbis, hogy rutinos, ismeri a Ligát, kétlábas, és a támadásokat is kellően segíteni tudja; arra viszont nem emlékszem, hogy a régi kcsög-trió [Alves, Fabiano, Poulsen] mellé beszállt-e negyediknek
)
Emellett még Adriano-t sem lehet biztosra venni, pont, mint ahogy az árát sem. Transfermarkt szerint a Sevilla keretnének a 3. legértékesebb játékosa. Még ha az áraik nem is reálisak, az arányokban azért nem nagyon szoktak tévedni. Meglepne, ha ilyen könnyen szabadulnának tőle, mindamellett szimpatikus lenne ez az ár is, és maga a játékos is (legalábbis, hogy rutinos, ismeri a Ligát, kétlábas, és a támadásokat is kellően segíteni tudja; arra viszont nem emlékszem, hogy a régi kcsög-trió [Alves, Fabiano, Poulsen] mellé beszállt-e negyediknek

-
- Entrenador del Barça
Ha pedig Tehén lenne a vezetékneve mindenki röhögne rajta. Viccet félretéve, Messi már elért valamit, ezért ismeri mindenki a nevét, Mata pedig úgy tudom, "csak" egy VB aranya van (ugyebár a padról.Lionel85 írta:A felsorolt szélsőkből, csatárokból pedig lehet senki nem jön. Matát sokan nem támogatják, személy szerint egy jó játékosnak tartom. Persze ha Messi lenne a vezetékneve, mindenki istenítené...

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Abból az 50 millióból, amit adtak a vezetőségnek igazolni, már 10 millió lejött Adrianóra, tehát már 40-ből kell gazdálkodni. 40 millió euróért meg biztos, hogy nem adja oda az Arsenal Fabregast.
A felsorolt szélsőkből, csatárokból pedig lehet senki nem jön. Matát sokan nem támogatják, személy szerint egy jó játékosnak tartom. Persze ha Messi lenne a vezetékneve, mindenki istenítené...
Robinho hangulatjátékos, akkor van kedve játszani, amikor megy a csapatnak, ilyenből nem kell mégegy, elég ide Ibrahimovics.
Robben neve nem tudom mikor került a kalapba, de eléggé hápogós, a München tuti nem adja, ahogy anno nem adta Ribéry-t sem. Ők is egyben akarják tartani a csapatukat.
Torres pedig ugye egyrészt sérült, másrészt nem tudom mennyire feküdne a spanyol ritmus, neki az angol való. Inkább a Chelsea ajánlatát fogadja el, mint a miénket, ő is tudja.
A felsorolt szélsőkből, csatárokból pedig lehet senki nem jön. Matát sokan nem támogatják, személy szerint egy jó játékosnak tartom. Persze ha Messi lenne a vezetékneve, mindenki istenítené...

Robinho hangulatjátékos, akkor van kedve játszani, amikor megy a csapatnak, ilyenből nem kell mégegy, elég ide Ibrahimovics.
Robben neve nem tudom mikor került a kalapba, de eléggé hápogós, a München tuti nem adja, ahogy anno nem adta Ribéry-t sem. Ők is egyben akarják tartani a csapatukat.
Torres pedig ugye egyrészt sérült, másrészt nem tudom mennyire feküdne a spanyol ritmus, neki az angol való. Inkább a Chelsea ajánlatát fogadja el, mint a miénket, ő is tudja.

- Charlie
- Öreg Harcos
Augusztus végéig tart az igazolási időszak, ugye? Jaj de sok minden történhet még, nem lehetnek nyugodtak az Arsenalosok addig. Adrianos híreknek örülök, nem lenne rossz, ha jönne.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Miért lenne vége? Gondolod,hogy ilyen könnyen feladta Rosell? Kizártnak tartom. Szerintem csak várunk,kb. 45 millánk azért még van,szerintem a végsőkig (pár hetet mondott Rosell is) várni fogunk,hátha annyiért tud jönni.S.Agüero írta:Na, úgy néz ki, hogy vége a Cesc-ügynek. Nem lesz ebből már semmi.
tudunk egy vkp-t és egy jobb bekket venni.![]()
DE mivel nagy játékost biztos akar venni Rossel, így az is elképzelhető, hogy Ibra megy és vesz ebből a 4 játékosból valakit: Robinho-Torres-Mata-Robben.
Ha jön Adriano akkor jobb bekk már nem fog jönni az tuti,mert ő ott is bevethető.
Ami a nagy játékosokat illeti,Robinho-ra nemet mondott Pep,szóval ő tuti nem jön. Mata azért annyira nem hú de nagy játékos. Robben esélytelen,kb. annyi lenne mint Cesc,csak éppen ő még jönni sem akar. Torres-t meg hagyjuk,belőle kb. decemberre lenne használható játékos (combizomszakadás a vb döntőn,várhatóan jó esetben is 2 hónap kihagyás) szóval......
Hát remélem igaz ez a hír,mert ennek nagyon örülök,sokoldaló,brazil
,és még olcsó is,ő eszembe se jutott,de most hogy irták,ő tökéletes igazolás lehet!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Na, úgy néz ki, hogy vége a Cesc-ügynek. Nem lesz ebből már semmi.
nem tudom, hogy így hogy nem jön Cesc akarnak-e valakit venni a középpályára. Esetleg Özilt lehetne szóba hozni, bár nem tudom. Viszont ha megvesszük Özilt akkor még tudunk egy vkp-t és egy jobb bekket venni.
DE mivel nagy játékost biztos akar venni Rossel, így az is elképzelhető, hogy Ibra megy és vesz ebből a 4 játékosból valakit: Robinho-Torres-Mata-Robben.
nem tudom, hogy így hogy nem jön Cesc akarnak-e valakit venni a középpályára. Esetleg Özilt lehetne szóba hozni, bár nem tudom. Viszont ha megvesszük Özilt akkor még tudunk egy vkp-t és egy jobb bekket venni.

Azért erre nem vennék mérget. Kb. 10 milláért fog jönni,az az 50 milla szerintem egy olyan összeg volt,amihez azért 4-5 millát hozzá tudunk csoportositani ha nagyon azon múlik valami. Szóval szerintem 40 millát fogunk ajánlani Cesc-ért,de ha az nem elég,viszont 45-ért már jöhetne akkor nem hiszem,hogy nem pótoljuk ki. Viszont 45-nél többet tuti nem fogunk adni érte,az meg nem biztos,hogy elég,sőt.
Ha ő érkezik akkor valszeg Fabre már nem fog jönni. És ez nagy kár. De minden esetre én is jó játékosnak tartom mert védekező kp-t is lehet játszatni vele ha nagyon muszáj de inkább szélső védőként bevethető és szükség is van egy ilyen kaliberű játékosra. No meg persze Brazil és tudjuk milyenek a brazilokBestbarca írta:No Adrianonak örülök,ha igaz a hír!Mindkét oldalon bevethető,lehet védő,de akár középpályás is,meglehetősen támadó szellemű!Kellő tapasztalattal rendelkezik,de azért még nem öreg,és könnyen be fog tudni illeszkedni az fix.Nagyon jó igazolás,no persze csak ha ténylég jön,ennyiért jobbat nem is tudok elképzelni.

No Adrianonak örülök,ha igaz a hír!Mindkét oldalon bevethető,lehet védő,de akár középpályás is,meglehetősen támadó szellemű!Kellő tapasztalattal rendelkezik,de azért még nem öreg,és könnyen be fog tudni illeszkedni az fix.Nagyon jó igazolás,no persze csak ha ténylég jön,ennyiért jobbat nem is tudok elképzelni.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!