RC= Roberto Carlossub_bass írta:Rajmó, ezt hol olvastad? És ki az az RC???
Játékospiac
-
- Eurobarca Staff
Én szerintem ha Seva nem is volt benne a Milan igen - bár nekem azért rossz ezt hallani - és hát akkor valszínű kizárják de biztosan nem indulhat a Bl-ben ha nem is budázott akkor ez döntő ok lehetett meg persze a pénz...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
A Milán is ugy tom, benne volt a botrányban, ha nem is annyira mint a Juve, a másik meg h a cselzi valoszínuleg tobbet fizet és azér jobb csapat is, sztem ennyi elég.totelcamp írta:Srácok nem lehet az,h Seva azért igazolt el vb elött mert ő is benne van a bundában tom h erröl nincs szó de annyira hihhetetlennek tűnik h angolul akar tanulni vagy mi![]()
![]()
- Rajmó
- Capitá del Barça
Sztem Podolski nem érett még meg arra, hogy egy ilyen nagy csapatban játszon mint a Barca! Majd egy-két-három év múlvamuhi írta:Itt jobb helye lett volna sztem...A sörivókkal német bajnokágon vagy kupán kívül nem sokat fog nyerni.Rajminho írta:Miért követett vna el hibát Podolski![]()
![]()
Egy nagy csapatba ment ahol sokat tud fejlődniés egyébként is Németorszég legnagyobb és "leghíresebb" csapata! Sztem jól csinálta
![]()

Ez nem realmadrid-feeling. Ez Chelsea-feeling, ami a Madrid-feelingnél fényévekkel szánalmasabb és szomorúbb...S T U P I D S H A R K írta:Én a cselzit nem értem. Megvették Ballackot, Sevát és RC-t is meg akarják.Kezdik kicsit túlzásba vinni. Lassan kezd realmadrid-feeling eluralkodni.

Itt jobb helye lett volna sztem...A sörivókkal német bajnokágon vagy kupán kívül nem sokat fog nyerni.Rajminho írta:Miért követett vna el hibát Podolski![]()
![]()
Egy nagy csapatba ment ahol sokat tud fejlődniés egyébként is Németorszég legnagyobb és "leghíresebb" csapata! Sztem jól csinálta
![]()

GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
-
- Eurobarca Staff
STUPIDSHARK ezt a Sztársportból vetted?csak mert ott is ez volt.amúgy meg ez mellébeszélés mosst aki kimegy Angliába az nem jár angoltanárhoz(ott van Gera ő is jár meg Cechről sem hallani mást egy csalszi meccsen hogy gonjdai vannak az angollal)?ne próbálja már bemesélni nekem hogy szegény elfoglalt profi futballista nem tud szakítani hetente kb10 órát hogy elmenjen angolul tanulni ez csak kitaláció persze van benne valami de hülyén van ez az egész előadva.Én elhiszem neki hogy a család nagyon fontos(mert az is!!!)de azért mégis nem igazol el az ember egy olyan klubból aminek nagyon nagyon sokat köszönhet csak azért hogy megtanulhasson angolul aztán nehogy már azt mondja hogy eddig csak mutogattak egymásnak és egy két szót beszéltek angolul.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Seva családi okok miatt ment el, mert mint mondta "A feleségem, Kristen amerikai. Éppen úgy angol az anyanyelve, mint a fiunknak. Én azonban nem tudok angolul. Kristen nem tud oroszul, sem ukránul így az olasz az egyetlen nyelv amelyen beszélhetünk. Én azonban meg akarom tanulni a fiam anyanyelvét, s persze a feleségemét is. Profi futballistaként azonban túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy anélkül megtanuljam hogy rá lennék kényszerítve. Ezért megyek londonba, ahol angolul fog mindenki beszélni hozzám."
Kérdem én. Akkor mért nem az arsenalba, vagy a manutd-ba vagy a liv'pool-ba megy, amikor azt mondta hogy nem a pénz számított.
Kérdem én. Akkor mért nem az arsenalba, vagy a manutd-ba vagy a liv'pool-ba megy, amikor azt mondta hogy nem a pénz számított.
-
- Eurobarca Staff
Én azért azt nem hiszem hogy Ronaldinhot elvinnék innen amig itt ilyen közösség van addig innen senki sem fog elmenni a keménymagból(legalábbis én így gondolom).
De hogy a cselzinek ez mért jó?
1.erősebb a csapatuk vmivel
2.ezek a játékosok nem erősitik az ellenfelet még ha a kékeknél nem is játszanak.Erre a legjobb példe Crespo én tavaly a Bl döntő környékén megmondtam hogy visszaviszik nem azért mert nekik kell hanem mert a Milanban túl jól ment neki.és tessék vissza is vitték de ami az érdekesebb alig játszott...ez már-már a szánalmas határát súrolja(alulról)...
De hogy a cselzinek ez mért jó?
1.erősebb a csapatuk vmivel
2.ezek a játékosok nem erősitik az ellenfelet még ha a kékeknél nem is játszanak.Erre a legjobb példe Crespo én tavaly a Bl döntő környékén megmondtam hogy visszaviszik nem azért mert nekik kell hanem mert a Milanban túl jól ment neki.és tessék vissza is vitték de ami az érdekesebb alig játszott...ez már-már a szánalmas határát súrolja(alulról)...
- Rajmó
- Capitá del Barça
Az haggyán h most megvesznek mkit de mi lesz majd később
Mert h nem fog lemondani Abramovics az biztos
Én már azzal a gondolattal is eljátszottam h mi lesz ha megveszik Ronaldinhot
Sheva se akart a Chelsea-be menni és tessék...
Bár lehet h ez egy kicsit elhamarkodott gondolat volt

Én már azzal a gondolattal is eljátszottam h mi lesz ha megveszik Ronaldinhot

Bár lehet h ez egy kicsit elhamarkodott gondolat volt

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jövőre benne lesznek a kutyaszoritóban,figyeljétek meg 

in to exile
Szegény Podolski nem tudja mekkora hibát követett el, hogy a Bayernhez igazolt. 

GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
-
- Entrenador del Barça
Hát ez az Atletico is nagyon bekeményített. Agüero, Pernia, Costinha, Szeitaridisz, mondjuk inkább az első 2 szimpatikus nekem, de eddig is ez a csapat volt a mumusunk, most meg már kezdek félni. 

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Jugador del Barça
Mondjuk arra még kiváncsi leszek hogy mi lessz most seva, ballack és kalou érkezésével mer ha lampard és ballack középpályás sor lessz akkor nem biztos hogy a makalélé vagy az essien egyedül meg fogja oldani a labdaszerzéseket. És hát az újak közül egyik se tartozik a falábúak közé tehát most kiváncsi leszek hogy a mourinho mit fog kitalálni saját játékosai ellen hogy meggyőzze őket hogy azt csinálják amit ő mond és hát hogy lessz ebből antifoci mer ilyen játékosokból ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lenne se tudná megcsinálni még mourinho se
- Subinho
- Director del Fútbol
ezzel egyetértek. bármennyire utálom a beképzelt murinnyót és a cselzi antifociját, be kell ismerni remek játékosok és nagyon taktikus edző...Lujo írta:A Chelsea nem a Real Madrid. Szerintem ők jóval okosabban igazolnak, Mourinho pedig bizony el kell ismerni, remek edző.Beképzelt, de jó edző. A Chelsea neki köszönhetően tudatosan, posztra. Egyébként anno a Real is sikeres volt, mikor a sztárokat igazolta! Csak aztán jött nekik a hanyatlásGauchomester írta:A Chelsea úgy fog járni, mint a Real, és nekik is belekerül majd 2-3 évbe, hogy a sok sztárból álló gárdájukat kicsit "megritkítsák".
szóval osztom azt a véleményt, hogy 1-2 éven belül a cselzi uralkodó lesz európában, akárcsak a real 2000-2002-ig...
de akkor nem volt olyan ellenfél, mint most a barca!!! mert a cselzi uralmához az kell, hogy ne essenek ki a 16-ban egy jobb csapattól, mint idén...

- Lujo
- Capitá del Barça
Higgyétek el, hogy a Chelseanél rendkívül tudatos munka folyik, aminek előbb-utóbb beérik a gyümölcse. Könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő években Európa 2 uralkodó csapata az övék és a miénk lesz.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Lujo
- Capitá del Barça
A Chelsea nem a Real Madrid. Szerintem ők jóval okosabban igazolnak, Mourinho pedig bizony el kell ismerni, remek edző.Beképzelt, de jó edző. A Chelsea neki köszönhetően tudatosan, posztra. Egyébként anno a Real is sikeres volt, mikor a sztárokat igazolta! Csak aztán jött nekik a hanyatlásGauchomester írta:A Chelsea úgy fog járni, mint a Real, és nekik is belekerül majd 2-3 évbe, hogy a sok sztárból álló gárdájukat kicsit "megritkítsák"

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.