Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom, Drogba sokáig sérült is volt. Azért sem játszott...LG írta:Pedig sztem igy gyengébb formában is sokkal jobb mint a töketlen Anelka. Lehet, h sok gólt rúgott, de ment is nagyon a Chelseanek, tömték labdákkal az elején, akkor lőtte a góljai nagy részét, Amugy sztem egy közepes támadó, aki túl lett sztárolva. Ha Drogba többet játszana, lehet, visszanyerne vmit régi formájából, bár lehet, h rajta csak egy csapatváltás segit, lehet az sem.Benga írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=214655
Hátigen. Valami nem működik.
Pedig sztem igy gyengébb formában is sokkal jobb mint a töketlen Anelka. Lehet, h sok gólt rúgott, de ment is nagyon a Chelseanek, tömték labdákkal az elején, akkor lőtte a góljai nagy részét, Amugy sztem egy közepes támadó, aki túl lett sztárolva. Ha Drogba többet játszana, lehet, visszanyerne vmit régi formájából, bár lehet, h rajta csak egy csapatváltás segit, lehet az sem.Benga írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=214655
Hátigen. Valami nem működik.
jajj ilyenekkel ne terheljuk mar a forumot:)) kerlek gondolj bele melyen hogy mennyi valosagalapja van annak h le fogjak csukni? szenzaciohajhaszok...lui1698 írta:http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php? ... _id=387824
Akár 5 év börtönt is kaphat Steven Gerrard a Liverpool és az angol válogatott sztárja, mert egy bárban megütötte a disc jockey-t. Bevitték a rendőrségre, és angol bulvárlapok szerint 9 órán keresztül benntartották. Január végén tárgyalják az ügyét - testi sértéssel és garázdasággal vádolják. Az angol válogatottból addig nem küldik el, amíg nincs jogerős ítélet. /TV2, tények
Ott a pont. Régóta nem volt ilyen erős keret,most bele kell adni mindent,és meglehet.gekkodan írta:Ha a Pool ...
Bocs,akkor Arsenal nem. De a Liverpoolba nem tudsz belekötni.lluisllach89 írta:Arsenal és a csapategység... LOL! Te sem gondoltad komolyan.Sanama írta:Nem azt mondtam,hogy gyenge vagy rossz a MU.
Hanem,hogy a Liverpool,ha már ilyen jó pozicioban van, mégjobban fog hajtani mert régebben volt a Pool bajnok,mint a MU,Chelsea,Arsenal.
Szóval biztos sokkal jobban odateszik magukat a fiuk,mint tavaly.
Én a MU-ban egy kis elégedettséget láttam a tavalyi év iránt,hogy besöpörtek mindent. Csapategység hát... szerintem ott közel nincs akkora ,mint egy Arsenal,vagy Liverpoolban. CR,Rooney nem a legcsapatcentrikusabb figurák.
Arsenal és a csapategység... LOL! Te sem gondoltad komolyan.Sanama írta:Nem azt mondtam,hogy gyenge vagy rossz a MU.
Hanem,hogy a Liverpool,ha már ilyen jó pozicioban van, mégjobban fog hajtani mert régebben volt a Pool bajnok,mint a MU,Chelsea,Arsenal.
Szóval biztos sokkal jobban odateszik magukat a fiuk,mint tavaly.
Én a MU-ban egy kis elégedettséget láttam a tavalyi év iránt,hogy besöpörtek mindent. Csapategység hát... szerintem ott közel nincs akkora ,mint egy Arsenal,vagy Liverpoolban. CR,Rooney nem a legcsapatcentrikusabb figurák.
hát, újabban az Arsenal se a csapategységről híres... Szerintem idén jó esély van arra, hogy az Arsenal kiesik...Mármint a 4 körül!Csapategység hát... szerintem ott közel nincs akkora ,mint egy Arsenal
Koncentráció terén azért a Unitedet sem kell sajnálni... És ha Benitez kordában tudja a Poolt tartani akkor a jó öreg Fergie mire képes(?)..... Egyszerűen klub vb nem jött jókor, de a védelmük remek. Keane és Torres párossal szerintem pedig minimum egyszintű a Tevez, Rooney duó...Sanama írta:Szerintem meg idén nem lesz bajnok a MU.
Chelsea,vagy Liverpool fogja vinni a PL-t,nem sokkal de úgy gondolom,hogy a Liverpoolban a legngayobb a csapategység és a bizonyítási vágy. És szurkolok nekik,mert megérdemlik! ha a bajnokság felét végig tudták nyomni koncentrálva,akkor a második felét és képesek megcsinálni.
Keane is kezd magára találni,Gerrard kijön a börtönből, Torres új belendül ..
Benitez pedig kordában tudja őket tartani.
Ezt a mondatotSanama írta:Keane is kezd magára találni,Gerrard kijön a börtönből, Torres újra belendül ..
Vélemény: Liverpool előtt fognak végezni a bajnokságban, ebben szinte biztos vagyok, ha pedig nem verik meg otthon a Poolt ami nagy meglepetés lenne, akkor is max 1 ponttal mennek haza Gerrardék, egyszerűen jobb csapat, hamarosan elkapják a fonalat, és szerintem bajnokok lesznek.cps46 írta:Ez a tegnapi MU meccs úgy ahogy van gáz volt. A manchesteri győzelem megérdemelt, bár az a gól előtti Scholes-szitu eléggé határeset. Viszont a Boro olyan gyenge volt elől-hátul, hogy rossz volt nézni. Itt az MU-nak még B csapattal is legalább 6-ot kellett volna rúgni, nemhogy Ronaldoénak. CR-en amúgy látszik, hogy megnyerte az aranylabdát, mert eddig legalább néha mutatott valamit, most már csak a színház megy. Hiába játssza majd az MU otthon a rangadókat, így egy jó Liverpool (bármennyire is utálom őket) ellen esélyük sem lesz.
Asszem az ő esetében csak az fontos, hogy mennyi a kiváltási ára!bali 15 írta:5 évet is kaphat!albicelesteX írta:Gerrard meg a sitten pihen!
http://sportgeza.hu/futball/2008/12/30/ ... ard_ellen/
5 évet is kaphat!albicelesteX írta:Gerrard meg a sitten pihen!