2008.12.30. 17:54:28
Ha a Pool idén nem nyer, akkor még 18 évig ne is tegye. Ezt úgy mondom, hogy Pool-drukker vagyok. Most, vagy soha hangulat van. Ennyire késznek nem éreztem a keretet még, Benitez nagyon jó a padon, tele van bizonyítási vággyal a csapat, jók még a kiegészítő emberek is. Ha Torres visszatér és Keane megtalálja a formáját, akkor igenis meglehet a bajnokság, nem gondolom, hogy egy Mascherano-Gerrard-Torres-Keane tengely bármivel gyengébb lenne a ManU, vagy a Chelsea tengelyénél. Ráadásul Benayoun/Babel/Alonso sem utolsó játékosok, a végtelen fejjátékáról ismert Kuyt, vagy az ördöngős Riera is ide tartozik.
Hátul ott a példa: Hyypia. 35 évesen az észbeli képességeivel, helyezkedésével tökéletesen behozza a fizikai lemaradását. Olvassa a játékot, elképesztő profi.
Lehet beszélni a Manchesterről, idén meg sem közelítik a tavalyi formát, de ez nem is meglepő, nem hibáztathatja őket senki. Amig így hozzák a Boro elleni meccsüket, addig labdába nem fognak rúgni a bajnoki címért.
A Chelsea-ről meg annyit, hogy Scolari semmivel sem csinált jobb csapatot Avram Grantnél... Mondtam, hogy szövetségi kapitány alkat, nagy edző, jókat aratott már, világbajnok. De ahogy a portugálokkal sem nyert semmit, a Chelsea-vel sem biztos, hogy fog. Ráadásul ott van Juande Ramos (a legnagyobb edzők egyike, mégis porrá éget Angliában).
A Premiership más kategória, az vagy megy valakinek, vagy nem. Scolarinak sem garancia, hogy menni fog, bármekkora isten. Ahogy nem volt az Juande Ramosnak sem, Shevcenkonak sem és folytathatnám a sort...
A Liverpoolnak idén akkora esélye van, mint 18 éve soha és a keret fejben képes is rá. Remélem a legjobbakat.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!