Csak azért mondtam,mert előttem is őt mondták,azért is tettem hozzá utána még azt a 3 másik játékost.Mikaos írta:Szó sem volt itt semmilyen Eto'o-ról. Én csak azt állítottam első kommentemben, hogy Ibra egy zseni, és ezt ma bizonyította. Nem is értem, hogy jött ide Eto'o...ráadásul minek? Meg miért pont a mai meccs kapcsán?
Ibra pedig tényleg zseni,csak a dinamikát én nem látom benne,olyan mértékben,mint az említett másik játékosokban. Ezért mondják itt sokan,hogy nem illik teljesen a képbe,amivel én is egyetértek.
Persze minden szezon más és persze a többiek sem olyanok ,mint tavaly. Ilyen alapon nem lehet összehasonlítani a tavalyi Barcát az ideivel.
Ibra játéka viszont mindig is ilyen volt,a Barca játéka pedig merőben más.Persze Pep jól beépítette a csapatba,de azért nem véletlenül nincsenek olyan mértékben indítások a kp-ról,mint amik az utóbbi szezonOKban voltak.
Én nem vagyok elájulva Ibrától,mint itt sokan,de nem is látom annyira rossznak,mint itt sokan.Bízom benne,ha jobban beleszokik a csapatba ennél is jobb lesz.