Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azért mondtam,mert előttem is őt mondták,azért is tettem hozzá utána még azt a 3 másik játékost.Mikaos írta:Szó sem volt itt semmilyen Eto'o-ról. Én csak azt állítottam első kommentemben, hogy Ibra egy zseni, és ezt ma bizonyította. Nem is értem, hogy jött ide Eto'o...ráadásul minek? Meg miért pont a mai meccs kapcsán?
Nagyon sok beindulása van. Minden meccsen. Ha nem hiszed el nekem, akkor figyelj erre a következő meccseken. A szemed sarkából figyeld Ibrát, mikor a középpályánkon van a labdaElBartimaeus írta:Ibra egyszer indult, meg is kapta. Gól is lett. Ilyen indulásokból csinál rendkívül keveset, nem mozog rendesen általában. Ma sem tette, védő nyakán állt, nem lép el, csap a fölpassz marad, amit visszatenni tud.
Akkor most pont ott vagyunk ahol a part szakad. Nyáron jól bevásároltunk, hogy az új játékosok hozzanak új motivációt és lendületet. Egyiket sem látom. Ezért nem kellett volna elkölteni 1xx milliót.ozsimiki írta:és 2006 őszében mi változott 2006 tavaszához képest, vagy 2007ben 2006hoz képest? Segítsek? Semmi az összeállítást tekintve, egy akkori tag se ment el, játék olyan volt? Nem. pedig maradt R10,Eto'o,Xavi,itt volt Messi,Iniesta, vagy nem? de.
tudtam vhol hogy sokan a tökéletes évet fogják ezek után viszonyítási alapnak venni,pedig annak csak örülni kell,de nem elvárni,h folyamatosan hozzák.
és olyat írni,h játékban Ibra nem csinál annyit mint Eto'o, az meg maga a röhej kategória. gólpasszait,mezőnybéli munkáját gondolom Eto'o mezben lested eddig végig.
Igen ennyi oka van a többi mesebeszéd.ElBartimaeus írta: Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!
3 oka van:
1.: Sose bírtam a képét
Most te tényleg azt vártad Ibra becserélésétől, hogy felgyorsul a támadójátékunk? Ezt várni bármilyen középcsatártól egyszerűen butaság szvsz. A támadásaink gyorsaságáért ha neki kellene felelnie az már önmagában nagy baj, nem neki kell megszabnia a támadásaink arculatát, nem neki kell megcsinálni a középpályán a létszámfölényes szituációkat, ő középcsatár, gólt kell lőnie, amit meg is tesz. Tavaly sokkal jobban működött a csapatjáték. Egy formában lévő Titi és Messi úgy széthúzták a pályát, sokkal több terület volt a helyezkedésre, nagyobb rések voltak a kiugratásokhoz. Ibrára ne kenjük a dolgokat.ElBartimaeus írta:Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!Mikaos írta:Mi a feladata egy középcsatárnak szerinted?chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már!![]()
Amúgy nem emiatt az egy mozdulata miatt zseni a csávó (nézzél videókat a youtube-n, ha nem ismered(![]()
).
3 oka van:
1.: Sose bírtam a képét, mert igen állat volt és beképzelt...
2.: Többnyire inkább a hibákra próbálok rámutatni, hogy lássam, lássátok, hogy szerintem miben lehetne javulni.
3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.
On: Ma beállt, gólt lőtt, mást nem csinált, de vele gyorsabb nem lett a támadásunk. És amúgy egy remek kis példa arra, hogy bebizonyítsa a nézetemet: Bojant miért nem tudták így indítani? Mert nem indult. Ibra egyszer indult, meg is kapta. Gól is lett. Ilyen indulásokból csinál rendkívül keveset, nem mozog rendesen általában. Ma sem tette, védő nyakán állt, nem lép el, csap a fölpassz marad, amit visszatenni tud. Persze jobb társakkal ma neki is jobban ment volna.
a te szemecskéidet szerintem semmivel sem lehetne már felnyitni,szóval meg se probálkozom vele, Ibra nem Isten, de ha ilyen jelzőt használunk,közelebb áll eme minősítéshez,mint pl Eto'oElBartimaeus írta:
3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.
Szó sem volt itt semmilyen Eto'o-ról. Én csak azt állítottam első kommentemben, hogy Ibra egy zseni, és ezt ma bizonyította. Nem is értem, hogy jött ide Eto'o...ráadásul minek? Meg miért pont a mai meccs kapcsán?duncan írta:...
én nem vagyok jós...lehet, hogy igazad vanduncan írta:a svéd helyett Villával vagy Torressel,de lehet Tevezzel is jobban jártunk volna.
Még mindig nem értem, hogy miért jött fel megint ez a téma hónapok után, pont machrisnagy13 írta:Itt nem erről van szó, hanem a tavalyi és az idei mutatott játék között lévő óriási különbségről, ami természetesen a lőtt gólok számában is megmutatkozik.
És mi változott a tavalyi csapathoz képest az összeállításban? Segítsek? Wink
Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!Mikaos írta:Mi a feladata egy középcsatárnak szerinted?chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már!![]()
Amúgy nem emiatt az egy mozdulata miatt zseni a csávó (nézzél videókat a youtube-n, ha nem ismered(![]()
).
és 2006 őszében mi változott 2006 tavaszához képest, vagy 2007ben 2006hoz képest? Segítsek? Semmi az összeállítást tekintve, egy akkori tag se ment el, játék olyan volt? Nem. pedig maradt R10,Eto'o,Xavi,itt volt Messi,Iniesta, vagy nem? de.chrisnagy13 írta:Itt nem erről van szó, hanem a tavalyi és az idei mutatott játék között lévő óriási különbségről, ami természetesen a lőtt gólok számában is megmutatkozik.Mikaos írta:Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtamTehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki
És mi változott a tavalyi csapathoz képest az összeállításban? Segítsek?
Ibra nem rossz csatár csak nem illik bele a Barca játékstílusába, ennyi!
Itt nem erről van szó, hanem a tavalyi és az idei mutatott játék között lévő óriási különbségről, ami természetesen a lőtt gólok számában is megmutatkozik.Mikaos írta:Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtamTehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki
Ne haragudj,de azért azzal tisztában lehetnél,hogy klasszis és klasszis között is van különbség,mint ahogy klub és klub között is. Ibra is és Eto'o is klasszisok, és a spanyol és olasz focinak is megvannak a stílusjegyei,ahogy az Internek és a Barcának is. Attól,hogy valaki kritizálja Ibrát nem biztos,hogy elvakult. te pedig ezek szerint elvakult Ibra fan vagy,gondolkozz kicsit...Mikaos írta: Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtamTehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki
Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtamchrisnagy13 írta:1. Eto'o is középcsatár, csak ő a játékból is ki vette a részét, és ez meg is látszott tavaly az egész Barcelonán!
2. Nem érdekel a youtube, tudom ki Zlatan Ibrahimovic, sajnos!
1. Eto'o is középcsatár, csak ő a játékból is ki vette a részét, és ez meg is látszott tavaly az egész Barcelonán!Mikaos írta:Mi a feladata egy középcsatárnak szerinted?![]()
).
Mi a feladata egy középcsatárnak szerinted?chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már!
Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már!Mikaos írta:Nem szokás dicsérni embereket egy vereség után, de most megteszem.
Ibra egy zseni. Nem rajta múlt a dolog. Beállt, és gólt lőtt.
Tegnap nem jött ki neki jól a lépés, igen eléggé frusztráltan játszott. Nagyon megijedtem, hogy ki fogják állítani mert ráugrani valakinek a lábára eléggé sárgát érő dolog. Eléggé fegyelmezetlen volt most. Csak a másnaposság semmi másBarcaman14 írta:Tegnap számomra nagyon idegesítő volt Ibra játékát látni.Ebből következik, hogy nem játszott jól. Sokat reklamált és sokszor észrevehetetlen volt. Nem voltak jó megoldásai az összjátékból sem vette ki a részét. Úgy vettem észre hogy valami miatt nagyon frusztrált volt és feszélyezett és ez rá nyomta a bélyegét a játékára. Persze ez csak az én meglátásom.
![]()
Lesz ez még jobb is 2010-ben, ebben biztos vagyok
Hát hogyha nekem is lefújnák minden test-test elleni megmozdulásomat, akkor én is frusztrált lennék.Barcaman14 írta:Úgy vettem észre hogy valami miatt nagyon frusztrált volt és feszélyezett és ez rá nyomta a bélyegét a játékára. Persze ez csak az én meglátásom.![]()
Lesz ez még jobb is 2010-ben, ebben biztos vagyok