Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
duncan
Jugador del Barça

2010.01.06. 01:10:38

Mikaos írta:Szó sem volt itt semmilyen Eto'o-ról. Én csak azt állítottam első kommentemben, hogy Ibra egy zseni, és ezt ma bizonyította. Nem is értem, hogy jött ide Eto'o...ráadásul minek? Meg miért pont a mai meccs kapcsán?
Csak azért mondtam,mert előttem is őt mondták,azért is tettem hozzá utána még azt a 3 másik játékost.
Ibra pedig tényleg zseni,csak a dinamikát én nem látom benne,olyan mértékben,mint az említett másik játékosokban. Ezért mondják itt sokan,hogy nem illik teljesen a képbe,amivel én is egyetértek.
Persze minden szezon más és persze a többiek sem olyanok ,mint tavaly. Ilyen alapon nem lehet összehasonlítani a tavalyi Barcát az ideivel.
Ibra játéka viszont mindig is ilyen volt,a Barca játéka pedig merőben más.Persze Pep jól beépítette a csapatba,de azért nem véletlenül nincsenek olyan mértékben indítások a kp-ról,mint amik az utóbbi szezonOKban voltak.
Én nem vagyok elájulva Ibrától,mint itt sokan,de nem is látom annyira rossznak,mint itt sokan.Bízom benne,ha jobban beleszokik a csapatba ennél is jobb lesz.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.06. 01:08:57

ElBartimaeus írta:Ibra egyszer indult, meg is kapta. Gól is lett. Ilyen indulásokból csinál rendkívül keveset, nem mozog rendesen általában. Ma sem tette, védő nyakán állt, nem lép el, csap a fölpassz marad, amit visszatenni tud.
Nagyon sok beindulása van. Minden meccsen. Ha nem hiszed el nekem, akkor figyelj erre a következő meccseken. A szemed sarkából figyeld Ibrát, mikor a középpályánkon van a labda :)
Észreveszed, hogy milyen sok és jó bemozdulása van - csak sajnos a csapatból még nem mindenki látja ezeket. Dani Alves (ösztönösen), illetve Piqué szokta ezeket átlátni, a középpályásaink pont nem - mivel ők a legtöbb esetben Messit keresik automatikusan.
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 01:08:12

ozsimiki írta:és 2006 őszében mi változott 2006 tavaszához képest, vagy 2007ben 2006hoz képest? Segítsek? Semmi az összeállítást tekintve, egy akkori tag se ment el, játék olyan volt? Nem. pedig maradt R10,Eto'o,Xavi,itt volt Messi,Iniesta, vagy nem? de.

tudtam vhol hogy sokan a tökéletes évet fogják ezek után viszonyítási alapnak venni,pedig annak csak örülni kell,de nem elvárni,h folyamatosan hozzák.

és olyat írni,h játékban Ibra nem csinál annyit mint Eto'o, az meg maga a röhej kategória. gólpasszait,mezőnybéli munkáját gondolom Eto'o mezben lested eddig végig.
Akkor most pont ott vagyunk ahol a part szakad. Nyáron jól bevásároltunk, hogy az új játékosok hozzanak új motivációt és lendületet. Egyiket sem látom. Ezért nem kellett volna elkölteni 1xx milliót.

Most komolyan mihez kéne viszonyítani, a Rijkaard éra utolsó két hónapjához?

Fura még pár napja azt állították, hogy Henry mezben nézem a meccseket. Ki érti ezt? :roll:
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.06. 01:06:21

ElBartimaeus írta: Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!

3 oka van:

1.: Sose bírtam a képét
Igen ennyi oka van a többi mesebeszéd.
A többit le sem kellet volna írni mert az csak légből kapott totális hülyeség.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.06. 01:03:56

ElBartimaeus írta:
Mikaos írta:
chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már! :lol:
Mi a feladata egy középcsatárnak szerinted? :lol:

Amúgy nem emiatt az egy mozdulata miatt zseni a csávó (nézzél videókat a youtube-n, ha nem ismered( :P :lol: ).
Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!

3 oka van:

1.: Sose bírtam a képét, mert igen állat volt és beképzelt...

2.: Többnyire inkább a hibákra próbálok rámutatni, hogy lássam, lássátok, hogy szerintem miben lehetne javulni.

3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.

On: Ma beállt, gólt lőtt, mást nem csinált, de vele gyorsabb nem lett a támadásunk. És amúgy egy remek kis példa arra, hogy bebizonyítsa a nézetemet: Bojant miért nem tudták így indítani? Mert nem indult. Ibra egyszer indult, meg is kapta. Gól is lett. Ilyen indulásokból csinál rendkívül keveset, nem mozog rendesen általában. Ma sem tette, védő nyakán állt, nem lép el, csap a fölpassz marad, amit visszatenni tud. Persze jobb társakkal ma neki is jobban ment volna.
Most te tényleg azt vártad Ibra becserélésétől, hogy felgyorsul a támadójátékunk? Ezt várni bármilyen középcsatártól egyszerűen butaság szvsz. A támadásaink gyorsaságáért ha neki kellene felelnie az már önmagában nagy baj, nem neki kell megszabnia a támadásaink arculatát, nem neki kell megcsinálni a középpályán a létszámfölényes szituációkat, ő középcsatár, gólt kell lőnie, amit meg is tesz. Tavaly sokkal jobban működött a csapatjáték. Egy formában lévő Titi és Messi úgy széthúzták a pályát, sokkal több terület volt a helyezkedésre, nagyobb rések voltak a kiugratásokhoz. Ibrára ne kenjük a dolgokat.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.06. 00:59:23

ElBartimaeus írta:
3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.
a te szemecskéidet szerintem semmivel sem lehetne már felnyitni,szóval meg se probálkozom vele, Ibra nem Isten, de ha ilyen jelzőt használunk,közelebb áll eme minősítéshez,mint pl Eto'o :wink: :D mi meg (mivel vele próbálsz érvelni,h egy tökéletes csapatban,hú de szépen teljesített) ezért akarjuk felnyitni a szemed,h ezt lásd be :D

édes mind1, Eto'o ANNO a Barca sikereiért melózott,és teljesített jól, most ugyanezt teszi Ibra,és kicsit se rosszabbul.

vagy Eto'o minden évében amíg itt volt, olyan volt a csapatjáték mint a 08/09es idényben? nem hinném :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.06. 00:57:05

Hát persze, érthető már, teljesen világos. Ibra miatt döcög a középpálya, Ibra miatt bénult le a csapatunk egész baloldala. Xavi és Messi is biztosan miatta van formán kívül. Egyértelmű, hogy Alves is miatta rugdossa a beadásait sorra a védők lábaiba és biztosan ezért nem látni Alvest mostanában befelé cselezni sőt Henry is az ő érkezése miatt esett vissza.Már értem, de, hogy ez eddig nem esett le nekem.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.06. 00:56:36

duncan írta:...
Szó sem volt itt semmilyen Eto'o-ról. Én csak azt állítottam első kommentemben, hogy Ibra egy zseni, és ezt ma bizonyította. Nem is értem, hogy jött ide Eto'o...ráadásul minek? Meg miért pont a mai meccs kapcsán?
duncan írta:a svéd helyett Villával vagy Torressel,de lehet Tevezzel is jobban jártunk volna.
én nem vagyok jós...lehet, hogy igazad van :lol:
chrisnagy13 írta:Itt nem erről van szó, hanem a tavalyi és az idei mutatott játék között lévő óriási különbségről, ami természetesen a lőtt gólok számában is megmutatkozik.
És mi változott a tavalyi csapathoz képest az összeállításban? Segítsek? Wink
Még mindig nem értem, hogy miért jött fel megint ez a téma hónapok után, pont ma :)
Szóval Ibra az egyetlen okozója annak, hogy rosszul játszunk?
Akkor mi volt a probléma a Rijkaard-csapattal a sikertelen években?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.01.06. 00:57:11-kor.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.06. 00:54:54

Mikaos írta:
chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már! :lol:

Amúgy nem emiatt az egy mozdulata miatt zseni a csávó (nézzél videókat a youtube-n, ha nem ismered( :P :lol: ).
Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!

3 oka van:

1.: Sose bírtam a képét, mert igen állat volt és beképzelt...

2.: Többnyire inkább a hibákra próbálok rámutatni, hogy lássam, lássátok, hogy szerintem miben lehetne javulni.

On: Ma beállt, gólt lőtt, mást nem csinált, de vele gyorsabb nem lett a támadásunk. És amúgy egy remek kis példa arra, hogy bebizonyítsa a nézetemet: Bojant miért nem tudták így indítani? Mert nem indult. Ibra egyszer indult, meg is kapta. Gól is lett. Ilyen indulásokból csinál rendkívül keveset, nem mozog rendesen általában. Ma sem tette, védő nyakán állt, nem lép el, csap a fölpassz marad, amit visszatenni tud. Persze jobb társakkal ma neki is jobban ment volna.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.06. 00:54:14

chrisnagy13 írta:
Mikaos írta:Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtam :) Tehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki :)
Itt nem erről van szó, hanem a tavalyi és az idei mutatott játék között lévő óriási különbségről, ami természetesen a lőtt gólok számában is megmutatkozik.
És mi változott a tavalyi csapathoz képest az összeállításban? Segítsek? :wink:
Ibra nem rossz csatár csak nem illik bele a Barca játékstílusába, ennyi!
és 2006 őszében mi változott 2006 tavaszához képest, vagy 2007ben 2006hoz képest? Segítsek? Semmi az összeállítást tekintve, egy akkori tag se ment el, játék olyan volt? Nem. pedig maradt R10,Eto'o,Xavi,itt volt Messi,Iniesta, vagy nem? de.

tudtam vhol hogy sokan a tökéletes évet fogják ezek után viszonyítási alapnak venni,pedig annak csak örülni kell,de nem elvárni,h folyamatosan hozzák.

és olyat írni,h játékban Ibra nem csinál annyit mint Eto'o, az meg maga a röhej kategória. gólpasszait,mezőnybéli munkáját gondolom Eto'o mezben lested eddig végig.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:48:40

Mikaos írta:Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtam :) Tehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki :)
Itt nem erről van szó, hanem a tavalyi és az idei mutatott játék között lévő óriási különbségről, ami természetesen a lőtt gólok számában is megmutatkozik.
És mi változott a tavalyi csapathoz képest az összeállításban? Segítsek? :wink:
Ibra nem rossz csatár csak nem illik bele a Barca játékstílusába, ennyi!
duncan
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:48:17

Mikaos írta: Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtam :) Tehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki :)
Ne haragudj,de azért azzal tisztában lehetnél,hogy klasszis és klasszis között is van különbség,mint ahogy klub és klub között is. Ibra is és Eto'o is klasszisok, és a spanyol és olasz focinak is megvannak a stílusjegyei,ahogy az Internek és a Barcának is. Attól,hogy valaki kritizálja Ibrát nem biztos,hogy elvakult. te pedig ezek szerint elvakult Ibra fan vagy,gondolkozz kicsit... :wink:
és azért vannak dolgok,amiben a kollégának igaza van. Eto'o játékstílusa szerintem is jobban illett ide,mint Ibráé és a svéd helyett Villával vagy Torressel,de lehet Tevezzel is jobban jártunk volna.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.06. 00:42:54

chrisnagy13 írta:1. Eto'o is középcsatár, csak ő a játékból is ki vette a részét, és ez meg is látszott tavaly az egész Barcelonán!
2. Nem érdekel a youtube, tudom ki Zlatan Ibrahimovic, sajnos!
Ja, értem. Szóval egy sértett Eto'o fannal beszélek...oké, ezt nem tudtam :) Tehát Ibra a "hibás" mindenért...úgy, hogy veretlenek vagyunk a bajnokságban... bárcsak ennyit hibázna mindenki :)
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:28:29

Mikaos írta:Mi a feladata egy középcsatárnak szerinted? :lol:

1. Eto'o is középcsatár, csak ő a játékból is ki vette a részét, és ez meg is látszott tavaly az egész Barcelonán!
2. Nem érdekel a youtube, tudom ki Zlatan Ibrahimovic, sajnos!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.06. 00:27:26

Ibrával semmi gond nem volt, meg kell találni a labdákkal és ő kihasználja. Még Illés Béla sem tud labda nélkül gólt lőni.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.06. 00:23:41

chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:07:57

Mikaos írta:Nem szokás dicsérni embereket egy vereség után, de most megteszem.
Ibra egy zseni. Nem rajta múlt a dolog. Beállt, és gólt lőtt.
Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már! :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.06. 00:04:04

Nem szokás dicsérni embereket egy vereség után, de most megteszem.
Ibra egy zseni. Nem rajta múlt a dolog. Beállt, és gólt lőtt.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.03. 22:45:55

Íme az a bizonyos csúnya belépő.

http://www.youtube.com/watch?v=m085-74V ... r_embedded
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.03. 14:25:06

Ibra osszes golja,sok szeretettel:)
http://www.totalbarca.com/
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.03. 13:18:52

Második rossz meccse a szezonban, és máris jönnek páran az Eto'o-zással :)
Előbújtak az odúkból a megsértett emberek, hosszú hónapok után lehetőség adódott valamit rosszat írni az Ibra-topikban :)
Tényleg nem játszott jól Ibra - ahogy az egész csapat sem a második félidőben. De hogy miért Ibra a bűnbak, nem értem...

A kritikák megfogalmazásánál hajlamosak elfelejteni az emberek, h tegnap nem játszott Messi és Iniesta a kezdőben, amit azért nehezen bír elviselni egy sztárcsapat is (vedd ki bármelyik nagycsapatból a 2 egyik legjobb játékost, máris "középszintű" csapattá változik).

Hogy lassult a játékunk? Igen. Mint Rijkaard-nál is, a sikeres év után. Pedig akkor nem ment el Eto'o, és nem jött Ibra.
Törvényszerűen benne van a hullámvölgy, nagyon kevés csapat tud folyamatosan topon maradni. Nem Ibra a hibás, mint láthatjuk: a történelem ismétlődéséből.
De ha mégis Ibra az okozója a helyzetnek, akkor sem fognám csak ő rá, hiszen egy csapat 11 emberből áll, és nemcsak neki kell alkalmazkodni a többiekhez, hanem a többieknek hozzá.
Xavi pl. még nagyon nem érzi. Mindig Messit keresné, vagy Iniestát, de tegnap egyikük sem volt a pályán, és ráadásul még kapott a hátára vagy 5 embert folyamatosan - nem volt középpályánk.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.01.03. 13:16:13

Barcaman14 írta:Tegnap számomra nagyon idegesítő volt Ibra játékát látni. :? Ebből következik, hogy nem játszott jól. Sokat reklamált és sokszor észrevehetetlen volt. Nem voltak jó megoldásai az összjátékból sem vette ki a részét. Úgy vettem észre hogy valami miatt nagyon frusztrált volt és feszélyezett és ez rá nyomta a bélyegét a játékára. Persze ez csak az én meglátásom. :)

Lesz ez még jobb is 2010-ben, ebben biztos vagyok :!:
Tegnap nem jött ki neki jól a lépés, igen eléggé frusztráltan játszott. Nagyon megijedtem, hogy ki fogják állítani mert ráugrani valakinek a lábára eléggé sárgát érő dolog. Eléggé fegyelmezetlen volt most. Csak a másnaposság semmi más :)
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
ab1daL
Director del Fútbol

2010.01.03. 13:14:46

Van esetleg videó a tegnapi szabálytalanságáról?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Gergolino
Jugador del Barça

2010.01.03. 13:08:10

Barcaman14 írta:Úgy vettem észre hogy valami miatt nagyon frusztrált volt és feszélyezett és ez rá nyomta a bélyegét a játékára. Persze ez csak az én meglátásom. :)

Hát hogyha nekem is lefújnák minden test-test elleni megmozdulásomat, akkor én is frusztrált lennék. :?
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.03. 12:43:54

Tegnap számomra nagyon idegesítő volt Ibra játékát látni. :? Ebből következik, hogy nem játszott jól. Sokat reklamált és sokszor észrevehetetlen volt. Nem voltak jó megoldásai az összjátékból sem vette ki a részét. Úgy vettem észre hogy valami miatt nagyon frusztrált volt és feszélyezett és ez rá nyomta a bélyegét a játékára. Persze ez csak az én meglátásom. :)

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt