A támadószekciónk sztem így tökéletes ahogy van!
Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan-én ezzel teljesen elégedett vagyok!
Sőt, még Iniesta is catlakozhat melléjük, illetve azért Jeffren sem ügyetlen.
Fontos egy erőcsatár is, Ibra lehet h nem tudott túl jól alkalmazkodnui, de még így is jobb, mint ha mást hozunk a helyére. Pl a sokat istenített Torres sérülés ide vagy oda eddig a VB leggyengébb játékosa.Ugyanilyen alapon Iniesta is sérült volt, mégis a VB egyik legjobbja.
Az alap kezdőnk Villa-Ibra-Messi lesz.
Pedro viszont a VB-n is bizonyítja h akár jobb, akár balszélen bármikor játszhat, tavaly is az egyik húzóemberünk volt. Bojan pedig szezon végén volt a húzóember. Rá is elhet számítani.
Van 4 olyan ember, aki tud játszani balszélsőt(Bojan, Pedro,Villa,Iniesta),
3 remek középcsatárunk(Bojan,Ibra,Villa),akik között ráadásul technikás, gyors csatár és egy erőcsatár van.
2 jobbszélső: Messi,Pedro
Én teljesen elégedett vagyok a jelenlegi csatársorunkkal. Egy Pedro-Villa-Messi csatársor egyáltalán nem gyengébb mint egy Villa-Pato-Messi.
Sokan itt úgy csinálnak, mintha csak Messi és Villa lenne jó vmire. Ibra is nemegy meccset fog egyedül megnyerni. Pedro mára a világ egyik legjobb szélsője, nem véletelnül szorította kia a sokat istenített Navast és Silvát, Bojan is folyamatosan fejlődik. Szükség lesz egy erőcsatárra, ha nem válik be, akkor meg kb 3-4 különböző felállás lehetséges Ibra nélkül is.
Remélem Ibra marad!
Ahova még kell igazolni: jobbszél-csere, illetve kp.
Fabregas a priorítás, ha nem ő, alighanem Özil lesz.
Ami még szóba jöhet, az Filipe Luis a balszélre.