Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
luffancs írta:Én abból a 4-esből talán Robinhot várnám az egyik legjobban. Meg hogy ha már támadó kell, szerintem még Agüero is beleférhetne ezen keretek közé, de őt ugye semmiféleképpen sem akarják... Talán még Forlán bár 31 éves, de attól még mindíg termeli a gólokat a jó "öreg" Diegode még kitudja hogy Ibra-val mi lesz, és hogyha marad milyen formában lesz...
Fabregas-ról meg annyit, hogy a VB-n nem kap nagyon sok szerepet, talán a döntőben játszik, nemtudjuk bennem egy kis kétséget keltett... Én megtartottam volna Yaya-t. Szerintem ő bele illett a Barça kerete közé...
Jobbhátvéd... Én teljes mértékben megvagyok elégedve Alves-sel. Ha nem Alves lenne akkor Lahm-ot látnám még szivesen.
Tetszik mikor így meg van indokolva, hogy valaki miért nem megfelelő. És jól értem azért ne jöjjön, mert akkor lesz csere ember is a csapatban?fanbarca írta:Pato nem illik ide, és kész! Nameg Bojannak nincs helye a kezdőben.
Nem találtad el, szerintem itt azért nincsen Ibrára szükség,mivel Villának több szerep járulna , ezért Ibra csak pados lenne. Pato nem illik ide, és kész! Nameg Bojannak nincs helye a kezdőben.Attika 25 írta:fanbarca írta:
Őszintén, én úgy szeretném, ha ez a Fáregasos ügy úgy záruljon le, hogy Cesc maradjon Londonan, szerintem nem rá van szükség!
Mellesleg ide nem kéne se Pato, sem Ibra.
Hanem ki kellene ide? Neked senki nem kellene,legyen 11 ember abból egyik Bojan és tökéletesen elégedett lennél,eltaláltam?
Hát ha sorrendet kellene felállítanom Pato-val kiegészítve akkor:Attika 25 írta:Az eddig megjelent variációk közül (Mata,Robinho,Robben,Torres) nekem messze ez tetszene a legjobban,de ez is csak abban az esetben ha Ibra mindenképp megy,mert én még mindig a maradása mellett kardoskodok
Sztem a képességeit mindenki elismeri , csak nem mindenki akarja Barca mezben látni . Én nem ebbe a csoportba tartozomvisca el barca írta:az nso azt irja, hogy ma tesszük meg az utolsó ajánlatot fabregasért. remélem nem jön.
létezik rajtam kivul barcelona szurkolo aki nincs elajulva ettol a gyerektol?
Nekem nem kéne...sztem semmivel nem tehetségesebb Bojannál. Lehet mondani, h többet letett az asztalra a brazil, de neki nem világklasszisok játszanak a posztján a csapatában, hanem bottal járó aggastyánok. Sztem ha Bojan is stabilan kezdő lenne, simán überelné Patot. Nézzük csak, h micsoda gól/perc mutatója van Bojannak. A tavalyi szezonban is élni tudod a kevés lehetőséggel, amit kapott, ezek után sztem több esélyt érdemel. Sztem Ibrának maradnia kell, ha belejön nagyon sokat nyerünk vele. DE ha nem, sztem akkor sincs gáz, mert Villa is játszhat középen, ill. én Bojant sem féltem!barca99 írta:Igazad van, de régebben ezek a cikkek úgy kezdődtek, hogy ha Ibra megy, kik érkezhetnek. Nyilvánvaló, hogy ha marad, nem jön senki.
Még mindig úgy vagyok, hogy megérdemel egy esélyt, de őszintén bevallom, Pato-ra gondolkodás nélkül...
Hát ezek közül Robinho egy alibi játékos, aki ráadásul balhés is, ő nagy le tudná ezt a csapatot amortizálni.S.Agüero írta:Szvsz jönni fog a Robinho, Torres, Mata, Robben 4-esből valaki. Biztos akar Rossel egy nagyot venni a támadósorba, nemcsak Fabrégast akarja.
Nem is tudom, hogy e 4-esből kinek örülnék a legjobban. Talán Robinhonak.
Wikibarcalaci84 írta:valaki nem tudja véletlenül , hogy hány gólokat lőtt szezononként Pato?
valahogy nem rémlik , hogy egy gólzsák lenne...
2007/2008: Serie A:19/8barcalaci84 írta:valaki nem tudja véletlenül , hogy hány gólokat lőtt szezononként Pato?
Seria A-ban 77/36 áll. Hát, annyira azért nem is rossz...barcalaci84 írta:valaki nem tudja véletlenül , hogy hány gólokat lőtt szezononként Pato?
LM10 írta:Az a baj, hogy Pato kitúrna Bojant...mert Ibra ha maradna még több évig, utána kiöregszik, és Bojan átvenné a helyét. De így Pato lenne sok-sok évig a támadó. Egyébként jó játékos Pato, de Ibra szvsz még minimum 1 évig marad.
Rosell pedig zárja le a Fabregas üzletet.
SZERK: NEM mellesleg már Galiani és Guardiola is jelezte, hogy Ibra marad a Barcában, az olaszok pedig nem tudnák fizetni az évi fizetését.
fanbarca írta:
Őszintén, én úgy szeretném, ha ez a Fáregasos ügy úgy záruljon le, hogy Cesc maradjon Londonan, szerintem nem rá van szükség!
Mellesleg ide nem kéne se Pato, sem Ibra.
Őszintén, én úgy szeretném, ha ez a Fáregasos ügy úgy záruljon le, hogy Cesc maradjon Londonan, szerintem nem rá van szükség!LM10 írta: Rosell pedig zárja le a Fabregas üzletet.
Pato 20 éves.. Ibra meg 28.. szóval nem lenne rossz üzlet.. Viszont Ibra tartozik nekünk, de ha jövőre is így játszik, akkor kb. annyiért fog elmenni amennyiért R10 és akkor Patoról hallani nem fogunk. Nagy jövő van a srácban, ez olyan csere lenne, amit legalább egyszer érdemes átgondolni..Capon írta: Most a hír igazságtartalmától függetlenül megnézném Patot, hogy mire lenne képes Spanyolban ill. a Barca-ban. Nem ügyetlen gyerek.
Most a hír igazságtartalmától függetlenül megnézném Patot, hogy mire lenne képes Spanyolban ill. a Barca-ban. Nem ügyetlen gyerek.Attika 25 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Újra él a Barca-Milan kapcsolat.
A cikk szerint nem elképzelhetetlen egy Ibra-Pato csere,azonban az a cikk írójának sem tiszta,hogy a Milan hogyan fog Ibra-nak olyan fizut adni,amit Ibra kérne.
Én remélem,hogy marad Ibra,de szerintem ez a megoldás lehet az,amin még Pep is elgondolkodik,már ha tényleg igaz és reális esély van rá. Pato már azért bizonyitott europában,gyors,technikás és nem mellékesen fiatal,ő kevésbé lenne zsákbamacska mint Robinho.
Én szeretném ha Ibra maradna,de ha végül megy és választanom kellene az eddigi verziók közül akkor nekem ez tetszene a legjobban. (Jobban tetszene mint Mata,sokkal jobban mint Robinho,Robben-nél is,de még Torres-nél is,mert nem kell megvenni a komplett spanyol válogatottat)
Elirtam bocs,módositom az eredeti hsz-ben is,SZERETNÉM ha maradna,kösz,hogy szóltálzola8787 írta:Na most szeretnéd, hogy maradjon Ibra, vagy nem?Attika 25 írta:Én remélem,hogy marad Ibra,de szerintem ez a megoldás lehet az,amin még Pep is elgondolkodik,már ha tényleg igaz és reális esély van rá.
Én nem szeretném ha Ibra maradna,de ha végül megy és választanom kellene az eddigi verziók közül akkor nekem ez tetszene a legjobban.
Na most szeretnéd, hogy maradjon Ibra, vagy nem?Attika 25 írta:Én remélem,hogy marad Ibra,de szerintem ez a megoldás lehet az,amin még Pep is elgondolkodik,már ha tényleg igaz és reális esély van rá.
Én nem szeretném ha Ibra maradna,de ha végül megy és választanom kellene az eddigi verziók közül akkor nekem ez tetszene a legjobban.