Úgy gondolom, hogy a védelem beton a meccsek 80%-ában.

Én valami ilyet képzelnék el, 3-3-4ben:
VV
Puyol Milito Abidal
Xavi Yaya Deco
Messi Titi Samu R10
Ini talonban, középpályán vagy R10 helyén beugró kezdőként, vagy ezek cseréjeként.

Nyáron a fél csapat meg lett újítva -kis túlzással- Franky mégsem tud velük mit kezdeni...Barcaforever írta:Mert Rossel meg akarja újítani a csapatot és a mostani vezetőség, inkább a meglévőkből akar, természetesen jogosan gazdálkodni.Mourinho érkezésével nyilván sok arc cserélődne.
Azért erre ne vegyél mérgetozsimiki írta: U.i.: még az sem tetszik,h valszeg olyan emberektől akarna megszabadúlni,akik nagyon kedvesek sokunknak...mi ezt nem akarjuk,csupán azt,h hozzák amit tudnak,sokan azért is érveltek Jose mellett,h majd Ő kihozná belőlük (pl Ronnie),na de a nyilatkozata nem erre sejtett,hanem,h eladná inkább,mintsem megbírkozzon a feladattal....
Az a baj, hogy nem egy mérkőzés alapján kéne eldönteni, hogy megy vagy marad! Ha kieső helyen állnánk, akkor is felszívnánk annyira magunkat a Classicora, otthon, (idegenben is talán) hogy nyernénk, és szerintem nyerünk is, de 'mit is' ? nem érünk vele, ha megint egy ponttal (vagy 0-val..) veszítjük a bajnokságot, BL-ről meg ne is beszéljünk!mypeter írta:teljesen egyértelmű, hogy a Clásico lesz a vízválasztó. Ha ott nyerünk Rijkaard marad év végéig legalább. H kikapunk, akkor tavsszal új edzőnk lesz.
Ez nem csak egy sablon nyilatkozat volt. Azért jó-jó nem kell beavatni a médiát a színfalak mögött végbemenő dolgokról, de azt se felejtsük el hogy képmutatónak sem szabad lenni. Hogy jönne az ki hogy egy hónapon belül lenyilatkozza Laporta hogy Rijkaarddal tökéletesen meg vannak elégedve, az egekig magasztalja, és utánna meg elküldik? Tehát ha tényleg lenne róla szó hogy elbocsájtják, akkor nem látnánk ilyen határozott és lényegretörő nyilatkozatotak. Több lenne bennük a sejtelmes, kétértelmű mondat. De ez nekem elég világosbarca99 írta:Igazából nem érdekel. Ezt mondta, mert...
Majd jön vagy két idegenbeli meccs, és akkor muszáj lesz lépnie.
Hmm, érdekes...Hogyha annyira utálnák mindenhol, akkor most miért sírnak utánna Londonban, és miért csókolták meg a lábát Portóban? Ez is csak azt bizonyítja, hogy a színfalak mögött egy remek ember, különben nem tiltakoztak volna anynian a távozása után. Lehet, hogy Frank után is sírna pár játékos, csak Ők azért, mert akkor véget érne a "nem kell futni" életük. Mourinho meg úgy ápolt nagyon jó kapcsolatot velük, hogy közbe a belüket is kihajtotta velük, és Ők ezt meg is tették. Felőlem hathat az ellenfélre mentálisan, amik súrolják a sportszerűség határait, ha ezeknek folyamatos siker a vége. Kezdetben én se voltam mellette, de mostmár sikerek kellenek, bármi áron! Arra pedig nincs időnk, hogy várjuk, Frank mikor $zarik spanyol viaszt. (elmondom, nem fog) De szurkolj Rijkaardnak, ha gondolod. nem tudom, mennyi idő kell még itt pár embernek.R10aKIRÁLY írta:
Hát én nem tudom, h annak a pár millió embernek aki Barca drukker mekkora része lenne képes tolerálni Murinho "mocskosságait" még !"esetleg"! eredmények mellett is. Nekem legalábbis nagyon sokat számít a sportszerűség!!! Szerintem nem akkora marhaság mit írtam, már ne is haragudj de én is eléggé rég szurkolgatok a Barcának, nem álítom, h régebb mint te de az utobbi pár évben nagyon követem öket és ezekben az években olyansmit láttam amire a történelemben egyszer volt csak példa!
És azt sem értem h miért szapulja sok ember annyira a barcát!!!Hány csapatot ismerünk aki folyamatosan ott tudott lenni mondjuk 3,4,5 évig a TOPPon? Szerintem nagyon kevés és a mi Barcánk eggyike ezeknek! Messzi még a vége
addig sok minden változik! Én mindig is optimista ember voltam és az is maradok ha minden jól megy szóval szerintem megoldja Reijkaard a dolgot!
Csak nehogy az legyen, mint az idény elején az állítólagos ultimátum kiadásakor, amikor csak itthoni meccseink voltak(!!!) és azokat rendben is hoztuk. Aztán szinte minden idegenbeli mérkőzésen égtünk, holott az idegenbeli jó és eredményes szereplés is előfeltétele a sikerességnek!Lionel85 írta:... A Barçával azért több ideje van összeszedni magát, én valami olyat olvastam hogy az El Clásicóig van haladéka. Ha addigra nem javul semmi, akkor tényleg mennie kell.
Aki amiatt elpártolna a Barcától, mert Mourinho az edző, az egy semmirekellő kis divatdrukker. Ezek nem is kellenek a csapatnak.R10aKIRÁLY írta:NEM TALÁLOK SZAVAKAT!!!!!!!!![]()
Esküszöm... murinho barcához??? Belegondolni is ijesztő, hátborzongató...Hát nagyon remélem ennél sokkal több esze van Laportáéknak... BARCA<>murinho!!! A klubb hihetetlenül sok embert(szurkolót) elvesztene az egyszer biztos!!!
Jahhh és persze az eggyáltalán nem olyan biztos h ha jönne a hires murinho akkor hü de milyen eredmények jönnek majd... nem ért el többet mint a mi Raijkaardunk pedig neki se akármilyen csapat volt a segge alatt+ feneketlen pénztárca szoval nekem senki ne probálja beadni h hű de biztos a murinhós siker!!!