Még arra reagálva,h Grecki írása milyen is volt:
Szntem nincs vele az égvilágon semmi gond,pedig én teljesen tisztelem Frank-et,és nem tartozok azok közé,akik tavasz óta el akarják küldeni....
Egyszerűen leírta, az aktuális híreket felhasználva a véleményét....és még nagyon sokan gondolkodnak így,úgymond a többség....sok ponttal egyet is értek,abban az esetben,HA Frank távozik....persze én nem szeretném Joset itt látni,de tetszett az a 3 érmés példa

Szerintem eredményeket hozná,az biztos,hogy hazai vereségünk sose lenne

(Portoval,Chelseaval nem kapott ki a bajnokságban,egyszer sem

,Blben is csak tőlünk

) Azt se tudom elképzelni,h idegenben ilyen gyér hozzáállással focizzunk,tehát valszeg megoldaná....csak jön a 3. pont

Az a bizonyos közutálat....a sportszerűtlenség,meg miegymás....természetesen maradnék óriási híve a BARCÁNak,ez nem is vitás,de nem szeretném ha ennek a klubbnak olyannal kelljen szembesülni,mint a Chelseanek....szeretnék eredményeket,de én-sokakkal ellentétben- nem mindenáron.
U.i.: még az sem tetszik,h valszeg olyan emberektől akarna megszabadúlni,akik nagyon kedvesek sokunknak...mi ezt nem akarjuk,csupán azt,h hozzák amit tudnak,sokan azért is érveltek Jose mellett,h majd Ő kihozná belőlük (pl Ronnie),na de a nyilatkozata nem erre sejtett,hanem,h eladná inkább,mintsem megbírkozzon a feladattal....