Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.16. 17:54:24

Zsolti írta:Ez abszurd,hogy lecserélné a kezdő 9 emberét..max 2-3 embert cserélne ki szerintem...az még nálam belefér. És nem érdekel,hogy ki mennyit tett a csapatért..most kell bizonyítaniuk,hogy mekkora játékosok,mert,hogy régen jól játszottak,meg sokat tettek a csapatért azzal kitörölhetjük.
Sajnálom,de engem nem tud meghatni az ilyesmi. :P
Elöször megnézném mit csinál ezzel a kerettel, utánna vásárolhatna, és el is adhatna. Csak lövésem nincs, kit akarna eladni ebből a keretből... :roll: Max. Samu menne el mert idejön...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.16. 16:15:56

Ez abszurd,hogy lecserélné a kezdő 9 emberét..max 2-3 embert cserélne ki szerintem...az még nálam belefér. És nem érdekel,hogy ki mennyit tett a csapatért..most kell bizonyítaniuk,hogy mekkora játékosok,mert,hogy régen jól játszottak,meg sokat tettek a csapatért azzal kitörölhetjük.
Sajnálom,de engem nem tud meghatni az ilyesmi. :P
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.16. 16:11:28

Zsolti írta:Ha jönnének az eredmények miért ne?
Nem az a lényeg,hogy ki játszik itt.
A Barca számít!-nekem legalábbis! :)
Azért az is számít,h épp a BARCÁÉRT ,ki mennyit tett....mert ha azt nézzük ennyi erővel Messit leszámítva (mivel ő nyújtja a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt,na meg Valdes) mindenkit lecserélhetne Jose Nálad :?:
Ez a nyilatkozata csak megerősített benne,h inkább szenvedjük végig a szezont,és jöjjön Scolari,de ne ez a *******....

Na de van más megoldás is,legalábbis remélem....

Mypeterrel ismét egyetértek! De talán abban mindenki egyetért,h vmi változásnak KELL LENNIE! Vagy másodedzőt váltani és megnézni,h mi lesz...vagy súlyosabb esetben edzőt....de vmit kell,mert magától nem oldódik meg az idegenbeli BARCÁ-hoz méltattlan hozzáállás,és ennek következménye a gyalázatos játék is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.11.16. 16:16:48-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.16. 15:26:09

Ha jönnének az eredmények miért ne?
Nem az a lényeg,hogy ki játszik itt.
A Barca számít!-nekem legalábbis! :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.16. 15:11:19

"...azonban az átigazolásoknál és a jelenlegi játékoskeret átalakításánál teljes szabad kezet akar, viszont a Barca vezetősége a nyárig semmiképp nem akarja, hogy óriási változások történjenek a nyáron alaposan megerősített keretben."

:roll:

Hát nem tudom, igaz, hogy topfoci, de én azért Mourinhoról el tudnám képzelni, ami viszont nekem nem nagyon tetszene :roll: mármint ez a keretátalakítós dolog...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.16. 14:56:24

mypeter írta: remélem így érthetőbb. és a véleményen természetesen marha szubjektív
Érthetőbb, de nem értek vele egyet :D :wink:
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.16. 14:56:21

Szerintem pedig nincs taktika. Mindenki azt játsza, amit tud, aztán valaki úgyis betelál. Nincs széljáték, nincs letámadás, nincs középpályán felvállalt párharc, nincsen Ronninak védekező feledata stb...
mypeter
Entrenador del Barça

2007.11.16. 14:10:28

Igen. Ezért mondtam, hogy a nézetem elavult. ÉS nyilván kell egy taktika. Amit megpróbáltam elmondani, de talán tényleg nem tökéletesen sikerült:

---Taktika van. Semmi extra Rijkaard kezdetben 4-4-2-t aztán 4-3-3-at játszatott, és a folyamatos labdatartást (ami Cruyff szüleménye) erőlteti. TEhát a dolog nem fejetlen, csak épp nincs benne semmi extra. Ugyanakkor a jelenlegi keret fullra motiváltan ezzel az alapfelálással és taktikával megnyerhetne mindent.

--- Edzőre és eredeti zseniális taktikára akkor van szükség, ha a játékosállomány nem tökéletes és ki kell találni, hogy lehet ebből, a maximumot kihozni, hogy lehet pl. egy Barca szintű csapatot legyőzni. Lásd a BL győztes Liverpool keretét, lásd a skót válogatottat vagy akár 2x BL ezüstös Valenciát. Ott mindenkinjek a pontos helyét meg kellett találni, nem volt elég, hogy folyton a maximumot adják, hiszen soxor találkozhattak játékosállományban erősebb csapattal. A meglátásom szerint nálunk a megfelelő posztokon szinte mindenhol világklasszis játszik. Tehát ha a játékosok posztja adott, a tudása adott, és a feladata (ami lehet kiismerhető ugyan, de ilyen alapon mindig újat kellene hozni, mert minden kiismerhető pár meccs után) adott, akkor csak a motiváltságon múlik, hogy mit ér el a csapat.

remélem így érthetőbb. és a véleményen természetesen marha szubjektív
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.16. 14:00:08

mypeter írta:A másodedző kiválasztása, úgy tudom nem klub döntés, hanem a vezetőedző döntése gyakorlatilag. Tehár akár jó ötlet, akár rossz, ha Frank ragaszkodik Nesskenshez, akkor Neeskens marad. Viszont továbbra is fenttartom azt az idejét múlt nézetemet, hogy felnőtt emberek, akik a világ legjobb focistái, nem fognak jobban vagy rosszabbul játszani csak azért, mert Neeskens vagy ten cate a másodző, illetve Frank vagy José vagy én lennék az edző. Ezek a fiúk hatalmas játékosok, jó fizikummal és mindent tudnak a fociról. Itt a hosszútávú motiváltság hiányzik. Egy-egy hazai meccsre összekapák magukat (edzőtől függetlenül), mégiscsak nagy lebőgs lenne a 98 000 ember előtt nem nyerni ugyi, de túl sokat, és túl keményen kellene dolgozni, sok lemondással, áldozattal járna bajnokságot és BL-t nyerni. Nincs az a motivációs erő, ami ezeket a milliárdos srácokat rávegye az eszméletlen mennyiségű munkára. És nem az edző motivál, az csak nagyon rövid távon sikerülhet egy nagyon karizmatikus edzőnek. A taktikánkhoz(otthoni+idegenbeli egyaránt) sokkal több futás kellene. EZt a mennyiséget csak Messitől lehet látni, agresszív visszafutások a saját 16-osig, lbadaszerzés, és spuri előre, stb. De a többiek jóllakottak. Itt valami Laporta vagy Txiki szintű pszichológialilag tökéletes motivációs rendszert kell kidolgozni, ahol a srácok egymásért és egymás helyéért is versenyeznek. Eddig mindenki folyton mibndenkit megvédett. Ezzel el lett intézve, mint egy család működött Rijkaard, Dinho, Eto'o és a többiek. Ezt kellene megszüntetni, szigorításokkal és bónuszokkal, vagy mittomén. De a jelenlegi keretünk adott. Ha akármilyen elcsépelt taktikával, de fullon motiválva a mai Barca kifut a pályára, mindenkit képes megverni.
Nem Rijkaard a hibás, amíg nincs teljhatalma a játékosok fizetésével, premizálásával, büntetéseivel stb. kapcsolatban.
Le kéne igazolni egy motivátort :lol:
Akkor mar csak az edző feladatára lennék kiváncsi :roll: Taktika nem kell és edző sem, mert ugyan ebben a taktikában megfelelő mentalitással, ami ugyan úgy nem az edző dolga úgyis nyerünk. Akkor minek van edzőnk? Ez szerintem butaság. Igenis az edző dolga lenne a körmükre nézni a játékosoknak, mint azt Henk tette, és ahogy ezt el is mondja a nyilatkozatában Ronaldinhoval kapcsolatban. Nem az, hogy a vezetőségnek kell beszélni a jtákosokkal meg ilyen szabályzatot hozni, amiben a legalapvetőbb dolgokat írják le. Nevetséges. És hiába alapvető dolgok, mégis MEG KELLETT HOZNI :!: Ez a felháborító.
Taktika pedig kell, óriási nagyképűség azt hinni, hogy a keretünk elég ehhez vagy ahhoz. Rengeteg kiscsapat okoz már problémát taktikában is. Kiismertek, ennyi.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.11.16. 13:01:02

A másodedző kiválasztása, úgy tudom nem klub döntés, hanem a vezetőedző döntése gyakorlatilag. Tehár akár jó ötlet, akár rossz, ha Frank ragaszkodik Nesskenshez, akkor Neeskens marad. Viszont továbbra is fenttartom azt az idejét múlt nézetemet, hogy felnőtt emberek, akik a világ legjobb focistái, nem fognak jobban vagy rosszabbul játszani csak azért, mert Neeskens vagy ten cate a másodző, illetve Frank vagy José vagy én lennék az edző. Ezek a fiúk hatalmas játékosok, jó fizikummal és mindent tudnak a fociról. Itt a hosszútávú motiváltság hiányzik. Egy-egy hazai meccsre összekapák magukat (edzőtől függetlenül), mégiscsak nagy lebőgs lenne a 98 000 ember előtt nem nyerni ugyi, de túl sokat, és túl keményen kellene dolgozni, sok lemondással, áldozattal járna bajnokságot és BL-t nyerni. Nincs az a motivációs erő, ami ezeket a milliárdos srácokat rávegye az eszméletlen mennyiségű munkára. És nem az edző motivál, az csak nagyon rövid távon sikerülhet egy nagyon karizmatikus edzőnek. A taktikánkhoz(otthoni+idegenbeli egyaránt) sokkal több futás kellene. EZt a mennyiséget csak Messitől lehet látni, agresszív visszafutások a saját 16-osig, lbadaszerzés, és spuri előre, stb. De a többiek jóllakottak. Itt valami Laporta vagy Txiki szintű pszichológialilag tökéletes motivációs rendszert kell kidolgozni, ahol a srácok egymásért és egymás helyéért is versenyeznek. Eddig mindenki folyton mibndenkit megvédett. Ezzel el lett intézve, mint egy család működött Rijkaard, Dinho, Eto'o és a többiek. Ezt kellene megszüntetni, szigorításokkal és bónuszokkal, vagy mittomén. De a jelenlegi keretünk adott. Ha akármilyen elcsépelt taktikával, de fullon motiválva a mai Barca kifut a pályára, mindenkit képes megverni.
Nem Rijkaard a hibás, amíg nincs teljhatalma a játékosok fizetésével, premizálásával, büntetéseivel stb. kapcsolatban.
Le kéne igazolni egy motivátort :lol:
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.16. 12:58:58

Úgy érzem, sokan (egy páran) még mindíg nem látják a lényeget. (Vagy nem nézik a meccseinket)
Nem az a fontos, hogy hány kupát nyertünk, vagy hogy jön egy-két vereség, döntetlen! Ez benne van a fociban és nem lehet mindíg nyerni!
A probléma az, hogy kiismerték a játékunkat és nem tud új taktikát, megoldást Rijkaard. A játék nem szórakoztató.
Két éve kétségek nélkül ültem le meccset nézni és élveztem, amit látok. Most meg sokszor legszívesebben félidőben elkapcsolnék, mert egy szenvedés amit látok. Abban reménykedünk, hogy Ronni berúg egy-két szabadrúgást, vagy Messi megindul egyedül. És ezzel kifújt.
Ehhez nem kell edző, ezt én is megcsinálnán fele ennyiért is a kispadon. (Még katalánul is megtanulnék)
Ahhoz, hogy ismét jó meccset láthassunk, valaminek meg kell változni.
Vagy az edző személyének, vagy a játékoskeretnek.
Lehet választani...
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.11.16. 12:20:46

Nekem meg Romario volt a kedvencem. Csak nem tud elmondani 3 összetett mondatot....
Mit számít hogy ki, mi volt a csapatnál? Attól még nem lesz jó edző/másodedző. "Jobbkéznek" egy igazi taktikust - mint Tenk Cate - kell választani. Nem egy kirakatembert, akit a közönség szeret. Hozzáteszem, semmi bajom Luis Enrique-vel.
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.16. 12:16:52

albicelesteX írta:egyetértek gáborral is és rivaldoval is!gábornak teljesen igaza van ezeknek a játékosoknak több porondon kellett helyt állni és minden téren,minden meccsen azt várták tőlük hogy a legjobb formájukat hozzák azért ők is emberek!!!a másik szerintem is neeskens egy semmire kellő szerintem is bár gábor azt is leírta nem tudhatjuk mi is pontosan a feladata de a luis enriqués csere nagyon jó ötlet lenne mivel ő nagy kedvencem volt!!!!
Az azért túlzás hogy semmire kellő de hasonló tipusú mint Frank!
és az pedig nekünk nem jó!

Mert anno a Henk-Frank párosnál a játékosok kinéztek a kispadhoz látták Frank angyali nyugalmát viszont mellette látták hogy Henk ordibál velük meg hasonló :arrow: megnyugodtak de felispörgették magukat!
tökéletes páros volt :cry:
albicelesteX
A Vadász

2007.11.16. 11:30:23

egyetértek gáborral is és rivaldoval is!gábornak teljesen igaza van ezeknek a játékosoknak több porondon kellett helyt állni és minden téren,minden meccsen azt várták tőlük hogy a legjobb formájukat hozzák azért ők is emberek!!!a másik szerintem is neeskens egy semmire kellő szerintem is bár gábor azt is leírta nem tudhatjuk mi is pontosan a feladata de a luis enriqués csere nagyon jó ötlet lenne mivel ő nagy kedvencem volt!!!!
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.16. 11:03:09

Hát elég hül yén venné ki magát, ha a másodedzőt cserélnénk amikor nem megy a csapatnak (annyira). Mit mondanának Neeskensnek, miért kell leváltani? Azt sem tudjuk igazából mi is az ő feladata és azt hogyan is végzi. Laportáék vannak annyira gerincesek, hogy ok nélkül, csak úgy nem rugnak ki senkit. Nem csinálnak senkiből bűnbakot.

Bár az egyik gyatra mérkőzésünk után felindulásból én is azt írtam Rijkaardanak mennie kell, én mégis várnék még a leváltásával.
Már többször leírtam, hogy az előző évet én semmilyen mértékben nem tekintem kudarcnak. 3 kemény szezon volt a fiúk mögött, ebből a 2 utóbbi sikerekben gazdag(csapat szinten és egyénileg is), aztán nyáron erre még jött a vb. Egész idényben lehetett látni, hogy a játékosok nem úgy mozognak, mint az előző években. 2-3 játékos kivételével mindegyik fáradt és elcsigázottan volt. Ehhez hozzájött 2 kulcs játékosunk 1/2 idényre való kiesése is.
Mindezek ellenére minden kupában csak minimális különbséggel maradtunk alul(ez is a fizikai és lelki "fáradtságot" mutatja) az ellenféllel szemben. Apró dolgokon múlt, hogy csak 1 kupával zártuk az évet és nem pedig 4-5-el.
Ezek után én csak az idei, gyengébb idegenbeli szereplést tudom felróni Rijkaardnak ami nekem még kevés ahhoz, hogy a kirugásáért fohászkodjak.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.16. 10:16:53

Mondjuk nem tűnik hülyeségnek Riva gondolatmente nekem sem, egy próbát mindenképpen megérne. :roll:
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.16. 10:12:51

Rivaldo11 írta:Egy biztos: Csapatot cserélni nem lehet, edzőt annál inkább. Magam azt szeretném, hogy Frank maradjon. Ugyanakkor látom azt is, hogy bizony bőven vannak olyan gondok mostanság, amivel-ne kerteljünk-nem tud, és ha eddig nem ment, nem is fog tudni megbirkózni. Bármilyen nevetségesnek tűnik, ennek ellenére előbb "kisebb fejet" hullajtanék porba: Neeskensét. Ezt nem azért, mert a szőnyeg alá akarnám söpörni a gondokat, hanem mert egyszerűen nem tud semmiféle új impulzust adni Rijkaardnak, a játékosoknak. Nem kellene-e az edzőváltás előtt ilyesmit meglépni? Nem tudom, de a tekintély nagyon fontos dolog az edzői szakmában, és abban, hogyan viszonyulnak valakihez a játékosok. Rijkaardot tisztelik, de valahogyan az az érzésem, hogy nagyon "egyedül" van a meccseken.
LUIS ENRIQUÉT MÁSODEDZŐNEK!!! Kell a habitusa, és a tekintélye! Rijkaardal jó párost alkothatnának.
Ám, ha nincs változás ezután sem, abban az esetben már mindenféleképp az utolsó lépcsőfokra kell lépni, és megtenni, amit ilyenkor kell. Nem úszhat el a szezon!
Túl sokat kaptunk Franktól ahhoz, hogy ne adjuk meg neki a sanszot. Én első variációként mindenképp kipróbálnám a Neeskens-L.Enrique cserét. Rosszabb nem lehet semmiképp.
Ezzel a hsz-el nagyon egyetértek! Noha én Mourinho jövetelére szavaztam mert rossz pillanatom volt kivoltam bukva na mind1 :roll: :lol:
Lehet hogy megkéne próbálni ténleg egy komoly másodedzőt!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.16. 09:53:59

barca99 írta:Hát Miki, én nem értelek. Mert te nem azt akarod, hogy a kedvenc csapatod "alázzon"? És akkor mi van, ha ezt mondjuk egy Murinhoval, Van Bastennel Capelloval, etc. képzelik? Nem értem a logikai összefüggést... :roll:

Mondjuk számomra már az sem felfogható, hogyan lehet kiállni Rijkaard mellett. Az ő ideje lejárt, másfél éve nem képes megoldást találni a probléma. Kötve hinném, hogy akkor majd most... de ne legyen igazam. :) Max. tényleg az lehet, hogy a lehetséges opciók nem tetszenek, ezért a legjobb rossz a jelenlegi.
Igazad van! Nem értesz... :lol:

Nem arról van szó,h én nem szeretném,h alázzunk,hanem arról,h szntem a több mint 1000fős szavazószám nem kis részében divatok is szavaztak,sz szntem nem Frank maradása mellett,mivel a jelenlegi BARCA (döntően idegenben) szinte nézhetettlen.... és mégis fifti fifti az állás...

de greckinek igaza van,lehet azért mert nincs Scolari,vagy más aki szerethetőbb,és könyebben elfogadhatóbb lenne mint Josema :?

Amúgy ha elolvastad a hszeim b99,akkor láthatod,h ha Laporta bácsi úgy dönt,egy szavam sem lesz,mert azt látom,h idegenben mindenki hibázik Frank is,a csapat is,mindenki....de ahogy Riva írta,csapatot nem lehet cserélni,viszont edzőt igen....
csak ehhez hozzájön,h Joset nem akarom,és Scolarira meg nyárig várni kellene...de ÉN belemennék abba,h házon belűl oldjuk meg,csak nem igen jut ilyen a vezetőség eszébe.

U.i.: (h egy kis Frank védés is legyen már a hszemben,a rend kedvéért :lol: )
Az lenne a legjobb,ha idegenben tudnánk azt hozni amit itthon,mert azért hazai pályán jól küldjük egy-két kivételtől eltekintve,amit azért hoztunk,de nem megfelelő játékkal....csak az a gond,h idegenben eddig megállt a tudomány,és igazat adok a kételkedőknek,MOST nem látom jelét,h egyik pillről a másikra ez változna...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.15. 23:41:36

Egy biztos: Csapatot cserélni nem lehet, edzőt annál inkább. Magam azt szeretném, hogy Frank maradjon. Ugyanakkor látom azt is, hogy bizony bőven vannak olyan gondok mostanság, amivel-ne kerteljünk-nem tud, és ha eddig nem ment, nem is fog tudni megbirkózni. Bármilyen nevetségesnek tűnik, ennek ellenére előbb "kisebb fejet" hullajtanék porba: Neeskensét. Ezt nem azért, mert a szőnyeg alá akarnám söpörni a gondokat, hanem mert egyszerűen nem tud semmiféle új impulzust adni Rijkaardnak, a játékosoknak. Nem kellene-e az edzőváltás előtt ilyesmit meglépni? Nem tudom, de a tekintély nagyon fontos dolog az edzői szakmában, és abban, hogyan viszonyulnak valakihez a játékosok. Rijkaardot tisztelik, de valahogyan az az érzésem, hogy nagyon "egyedül" van a meccseken.
LUIS ENRIQUÉT MÁSODEDZŐNEK!!! Kell a habitusa, és a tekintélye! Rijkaardal jó párost alkothatnának.
Ám, ha nincs változás ezután sem, abban az esetben már mindenféleképp az utolsó lépcsőfokra kell lépni, és megtenni, amit ilyenkor kell. Nem úszhat el a szezon!
Túl sokat kaptunk Franktól ahhoz, hogy ne adjuk meg neki a sanszot. Én első variációként mindenképp kipróbálnám a Neeskens-L.Enrique cserét. Rosszabb nem lehet semmiképp.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.15. 23:07:10

Hát Miki, én nem értelek. Mert te nem azt akarod, hogy a kedvenc csapatod "alázzon"? És akkor mi van, ha ezt mondjuk egy Murinhoval, Van Bastennel Capelloval, etc. képzelik? Nem értem a logikai összefüggést... :roll:

Mondjuk számomra már az sem felfogható, hogyan lehet kiállni Rijkaard mellett. Az ő ideje lejárt, másfél éve nem képes megoldást találni a probléma. Kötve hinném, hogy akkor majd most... de ne legyen igazam. :) Max. tényleg az lehet, hogy a lehetséges opciók nem tetszenek, ezért a legjobb rossz a jelenlegi.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.15. 23:01:08

De ez a Van Basten hogy pattanhatott ki a vezetőség fejéből(már ha egyáltalán kipattant ugye)???
Az kb kétszer akkora sügér,mint Frankye Boy.... :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.15. 22:06:29

ozsimiki írta:Van ugye ez a szavazás :roll: Fele fele arányban akarjuk/ák,hogy maradjon ill távozzon Frank...ami azért érdekes,mert viszonylag sok szavazat érkezett,1000fölött.....és ha a kicsit is divatabbak is szavaztak,akkor ugye a mai Barcát megfigyelve,nem arra,h maradjon Frank...mert a divatmajmoknak az az elsődleges,h alázzon egy csapat végig,és mindenki épp őket szeresse....(nehogy magukra vegyék az itteni Frank ellenesek,mert ők észérveket is felsorakoztattak a döntésük mellett,szal nem róluk van szó!)

Tehát így sincs döntő fölény,sőt...h menjen Frank,kérdem én,h hogy lehet ez :?: :roll: Mert azt nem lehet elmondani a Frank elleneseknek most,h azért szavaznak rá,mert ilyen Barcát szeretnének.....

Lehet,h nem tudom most megfogalmazni,h mit is akarok ezzel megértetni,de rem követhető vmennyire :roll: sorry ha mégse....
Szerintem azért, mert sokan, akik ugyan leváltanák Frankyt, nem akarják, hogy Mourinho jöjjön. Vagyis szerintem arról van szó, amit korábban asszem Slither is felhozott, hogy nem éppen a legjobb nevek szerepelnek a listában, ezért elferdülhet a közvélemény-kutatás eredménye.
Ha mondjuk lenne egy Scolari vagy Wenger, akkor hidd el, hogy sokkal kevesebben szavaznának Rijkaard mellett, mint így, hogy csak Mourinho lehet az egyetlen "ellenlábasa".
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 22:01:30

"...Rijkaard szerződése 2009-ig érvényes, semmilyen más tervünk nincs, hiszen fantasztikus munkát végez" - mondta Begiristain.
Nem is feltétlen a jelenlegi helyzet aggasztó, hanem ez a sügér hozzáállás a vezetők részéről. Innen még simán ki lehetne mászni, dehát ilyen gondolkodással... :roll: ](*,)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 21:59:21

ozsimiki írta:Van ugye ez a szavazás :roll: Fele fele arányban akarjuk/ák,hogy maradjon ill távozzon Frank...ami azért érdekes,mert viszonylag sok szavazat érkezett,1000fölött.....és ha a kicsit is divatabbak is szavaztak,akkor ugye a mai Barcát megfigyelve,nem arra,h maradjon Frank...mert a divatmajmoknak az az elsődleges,h alázzon egy csapat végig,és mindenki épp őket szeresse....(nehogy magukra vegyék az itteni Frank ellenesek,mert ők észérveket is felsorakoztattak a döntésük mellett,szal nem róluk van szó!)

Tehát így sincs döntő fölény,sőt...h menjen Frank,kérdem én,h hogy lehet ez :?: :roll: Mert azt nem lehet elmondani a Frank elleneseknek most,h azért szavaznak rá,mert ilyen Barcát szeretnének.....

Lehet,h nem tudom most megfogalmazni,h mit is akarok ezzel megértetni,de rem követhető vmennyire :roll: sorry ha mégse....
Miki!
Szerintem meg a divatok pont azt akarják, hogy maradjon, mert ők még mindíg azt a két évvel ezelőtti Barcát eröltetik bele a képbe, amikor ronáldinnyóó satöbbi...Ez persze nem azt jelenti, hogy aki a maradását akarja, az divat lenne, szerintem csupán igen vak. De egy csak egy vélemény. Mindenestere én ezzel a szavazással nem nagyon érvelnék, mert eddig a teljesítmény siralmas, úgyhogy eddig minden a Rijkaard elleneseket igazolja, másrészt lehet, hogy akik Frankra szavaztak, azok csak azért, mert nem találtak jobb válastási lehetőséget.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.15. 21:59:16

"...Rijkaard szerződése 2009-ig érvényes, semmilyen más tervünk nincs, hiszen fantasztikus munkát végez" - mondta Begiristain.
okés, ezentúl én is így fogok hozzáállni a meccsekhez.
már nem is vagyok ideges, hiszen fantasztikus munkát végez rijkaard...

besz.arok... mit néznek ezek a meccsek helyett????
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt