barca99 írta:Hát Miki, én nem értelek. Mert te nem azt akarod, hogy a kedvenc csapatod "alázzon"? És akkor mi van, ha ezt mondjuk egy Murinhoval, Van Bastennel Capelloval, etc. képzelik? Nem értem a logikai összefüggést...
Mondjuk számomra már az sem felfogható, hogyan lehet kiállni Rijkaard mellett. Az ő ideje lejárt, másfél éve nem képes megoldást találni a probléma. Kötve hinném, hogy akkor majd most... de ne legyen igazam.

Max. tényleg az lehet, hogy a lehetséges opciók nem tetszenek, ezért a legjobb rossz a jelenlegi.
Igazad van! Nem értesz...
Nem arról van szó,h én nem szeretném,h alázzunk,hanem arról,h szntem a több mint 1000fős szavazószám nem kis részében divatok is szavaztak,sz szntem nem Frank maradása mellett,mivel a jelenlegi BARCA (döntően idegenben) szinte nézhetettlen.... és mégis fifti fifti az állás...
de greckinek igaza van,lehet azért mert nincs Scolari,vagy más aki szerethetőbb,és könyebben elfogadhatóbb lenne mint Josema
Amúgy ha elolvastad a hszeim b99,akkor láthatod,h ha Laporta bácsi úgy dönt,egy szavam sem lesz,mert azt látom,h idegenben mindenki hibázik Frank is,a csapat is,mindenki....de ahogy Riva írta,csapatot nem lehet cserélni,viszont edzőt igen....
csak ehhez hozzájön,h Joset nem akarom,és Scolarira meg nyárig várni kellene...de ÉN belemennék abba,h házon belűl oldjuk meg,csak nem igen jut ilyen a vezetőség eszébe.
U.i.: (h egy kis Frank védés is legyen már a hszemben,a rend kedvéért

)
Az lenne a legjobb,ha idegenben tudnánk azt hozni amit itthon,mert azért hazai pályán jól küldjük egy-két kivételtől eltekintve,amit azért hoztunk,de nem megfelelő játékkal....csak az a gond,h idegenben eddig megállt a tudomány,és igazat adok a kételkedőknek,MOST nem látom jelét,h egyik pillről a másikra ez változna...