Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elöször megnézném mit csinál ezzel a kerettel, utánna vásárolhatna, és el is adhatna. Csak lövésem nincs, kit akarna eladni ebből a keretből...Zsolti írta:Ez abszurd,hogy lecserélné a kezdő 9 emberét..max 2-3 embert cserélne ki szerintem...az még nálam belefér. És nem érdekel,hogy ki mennyit tett a csapatért..most kell bizonyítaniuk,hogy mekkora játékosok,mert,hogy régen jól játszottak,meg sokat tettek a csapatért azzal kitörölhetjük.
Sajnálom,de engem nem tud meghatni az ilyesmi.
Azért az is számít,h épp a BARCÁÉRT ,ki mennyit tett....mert ha azt nézzük ennyi erővel Messit leszámítva (mivel ő nyújtja a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt,na meg Valdes) mindenkit lecserélhetne Jose NáladZsolti írta:Ha jönnének az eredmények miért ne?
Nem az a lényeg,hogy ki játszik itt.
A Barca számít!-nekem legalábbis!
Akkor mar csak az edző feladatára lennék kiváncsimypeter írta:A másodedző kiválasztása, úgy tudom nem klub döntés, hanem a vezetőedző döntése gyakorlatilag. Tehár akár jó ötlet, akár rossz, ha Frank ragaszkodik Nesskenshez, akkor Neeskens marad. Viszont továbbra is fenttartom azt az idejét múlt nézetemet, hogy felnőtt emberek, akik a világ legjobb focistái, nem fognak jobban vagy rosszabbul játszani csak azért, mert Neeskens vagy ten cate a másodző, illetve Frank vagy José vagy én lennék az edző. Ezek a fiúk hatalmas játékosok, jó fizikummal és mindent tudnak a fociról. Itt a hosszútávú motiváltság hiányzik. Egy-egy hazai meccsre összekapák magukat (edzőtől függetlenül), mégiscsak nagy lebőgs lenne a 98 000 ember előtt nem nyerni ugyi, de túl sokat, és túl keményen kellene dolgozni, sok lemondással, áldozattal járna bajnokságot és BL-t nyerni. Nincs az a motivációs erő, ami ezeket a milliárdos srácokat rávegye az eszméletlen mennyiségű munkára. És nem az edző motivál, az csak nagyon rövid távon sikerülhet egy nagyon karizmatikus edzőnek. A taktikánkhoz(otthoni+idegenbeli egyaránt) sokkal több futás kellene. EZt a mennyiséget csak Messitől lehet látni, agresszív visszafutások a saját 16-osig, lbadaszerzés, és spuri előre, stb. De a többiek jóllakottak. Itt valami Laporta vagy Txiki szintű pszichológialilag tökéletes motivációs rendszert kell kidolgozni, ahol a srácok egymásért és egymás helyéért is versenyeznek. Eddig mindenki folyton mibndenkit megvédett. Ezzel el lett intézve, mint egy család működött Rijkaard, Dinho, Eto'o és a többiek. Ezt kellene megszüntetni, szigorításokkal és bónuszokkal, vagy mittomén. De a jelenlegi keretünk adott. Ha akármilyen elcsépelt taktikával, de fullon motiválva a mai Barca kifut a pályára, mindenkit képes megverni.
Nem Rijkaard a hibás, amíg nincs teljhatalma a játékosok fizetésével, premizálásával, büntetéseivel stb. kapcsolatban.
Le kéne igazolni egy motivátort
Az azért túlzás hogy semmire kellő de hasonló tipusú mint Frank!albicelesteX írta:egyetértek gáborral is és rivaldoval is!gábornak teljesen igaza van ezeknek a játékosoknak több porondon kellett helyt állni és minden téren,minden meccsen azt várták tőlük hogy a legjobb formájukat hozzák azért ők is emberek!!!a másik szerintem is neeskens egy semmire kellő szerintem is bár gábor azt is leírta nem tudhatjuk mi is pontosan a feladata de a luis enriqués csere nagyon jó ötlet lenne mivel ő nagy kedvencem volt!!!!
Ezzel a hsz-el nagyon egyetértek! Noha én Mourinho jövetelére szavaztam mert rossz pillanatom volt kivoltam bukva na mind1Rivaldo11 írta:Egy biztos: Csapatot cserélni nem lehet, edzőt annál inkább. Magam azt szeretném, hogy Frank maradjon. Ugyanakkor látom azt is, hogy bizony bőven vannak olyan gondok mostanság, amivel-ne kerteljünk-nem tud, és ha eddig nem ment, nem is fog tudni megbirkózni. Bármilyen nevetségesnek tűnik, ennek ellenére előbb "kisebb fejet" hullajtanék porba: Neeskensét. Ezt nem azért, mert a szőnyeg alá akarnám söpörni a gondokat, hanem mert egyszerűen nem tud semmiféle új impulzust adni Rijkaardnak, a játékosoknak. Nem kellene-e az edzőváltás előtt ilyesmit meglépni? Nem tudom, de a tekintély nagyon fontos dolog az edzői szakmában, és abban, hogyan viszonyulnak valakihez a játékosok. Rijkaardot tisztelik, de valahogyan az az érzésem, hogy nagyon "egyedül" van a meccseken.
LUIS ENRIQUÉT MÁSODEDZŐNEK!!! Kell a habitusa, és a tekintélye! Rijkaardal jó párost alkothatnának.
Ám, ha nincs változás ezután sem, abban az esetben már mindenféleképp az utolsó lépcsőfokra kell lépni, és megtenni, amit ilyenkor kell. Nem úszhat el a szezon!
Túl sokat kaptunk Franktól ahhoz, hogy ne adjuk meg neki a sanszot. Én első variációként mindenképp kipróbálnám a Neeskens-L.Enrique cserét. Rosszabb nem lehet semmiképp.
Igazad van! Nem értesz...barca99 írta:Hát Miki, én nem értelek. Mert te nem azt akarod, hogy a kedvenc csapatod "alázzon"? És akkor mi van, ha ezt mondjuk egy Murinhoval, Van Bastennel Capelloval, etc. képzelik? Nem értem a logikai összefüggést...![]()
Mondjuk számomra már az sem felfogható, hogyan lehet kiállni Rijkaard mellett. Az ő ideje lejárt, másfél éve nem képes megoldást találni a probléma. Kötve hinném, hogy akkor majd most... de ne legyen igazam.Max. tényleg az lehet, hogy a lehetséges opciók nem tetszenek, ezért a legjobb rossz a jelenlegi.
Szerintem azért, mert sokan, akik ugyan leváltanák Frankyt, nem akarják, hogy Mourinho jöjjön. Vagyis szerintem arról van szó, amit korábban asszem Slither is felhozott, hogy nem éppen a legjobb nevek szerepelnek a listában, ezért elferdülhet a közvélemény-kutatás eredménye.ozsimiki írta:Van ugye ez a szavazásFele fele arányban akarjuk/ák,hogy maradjon ill távozzon Frank...ami azért érdekes,mert viszonylag sok szavazat érkezett,1000fölött.....és ha a kicsit is divatabbak is szavaztak,akkor ugye a mai Barcát megfigyelve,nem arra,h maradjon Frank...mert a divatmajmoknak az az elsődleges,h alázzon egy csapat végig,és mindenki épp őket szeresse....(nehogy magukra vegyék az itteni Frank ellenesek,mert ők észérveket is felsorakoztattak a döntésük mellett,szal nem róluk van szó!)
Tehát így sincs döntő fölény,sőt...h menjen Frank,kérdem én,h hogy lehet ez![]()
Mert azt nem lehet elmondani a Frank elleneseknek most,h azért szavaznak rá,mert ilyen Barcát szeretnének.....
Lehet,h nem tudom most megfogalmazni,h mit is akarok ezzel megértetni,de rem követhető vmennyiresorry ha mégse....
Nem is feltétlen a jelenlegi helyzet aggasztó, hanem ez a sügér hozzáállás a vezetők részéről. Innen még simán ki lehetne mászni, dehát ilyen gondolkodással..."...Rijkaard szerződése 2009-ig érvényes, semmilyen más tervünk nincs, hiszen fantasztikus munkát végez" - mondta Begiristain.
Miki!ozsimiki írta:Van ugye ez a szavazásFele fele arányban akarjuk/ák,hogy maradjon ill távozzon Frank...ami azért érdekes,mert viszonylag sok szavazat érkezett,1000fölött.....és ha a kicsit is divatabbak is szavaztak,akkor ugye a mai Barcát megfigyelve,nem arra,h maradjon Frank...mert a divatmajmoknak az az elsődleges,h alázzon egy csapat végig,és mindenki épp őket szeresse....(nehogy magukra vegyék az itteni Frank ellenesek,mert ők észérveket is felsorakoztattak a döntésük mellett,szal nem róluk van szó!)
Tehát így sincs döntő fölény,sőt...h menjen Frank,kérdem én,h hogy lehet ez![]()
Mert azt nem lehet elmondani a Frank elleneseknek most,h azért szavaznak rá,mert ilyen Barcát szeretnének.....
Lehet,h nem tudom most megfogalmazni,h mit is akarok ezzel megértetni,de rem követhető vmennyiresorry ha mégse....
okés, ezentúl én is így fogok hozzáállni a meccsekhez."...Rijkaard szerződése 2009-ig érvényes, semmilyen más tervünk nincs, hiszen fantasztikus munkát végez" - mondta Begiristain.