Kommentátori aranyköpések
- Subinho
- Director del Fútbol
az hogy ki hogy mondja a neveket az sztem nem annyira zavaró... nem lehet mindenki francia, portugál vagy épp kóreai nyelvzseni... tehát az hogy riberi, vagy ribéri, ze roberto, vagy zé roberto, dekó, vagy dékó nem számít sztem. sokkal inkább az ha hülyeségeket mondanak!!! már pedig azt sokszor csinálják!!! hajdú b.-t én annyira nem csípem, mert néha elkalandozik... de sajnos nincs nála jelenleg jobb... alapvető dolgokkal nincsenek tisztában!!!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e, de a tegnapi Franciaország - Korea meccsen Hajdú B. hiba nélkül mondta a koreai neveket. és ha télleg itthonról közvetítenek, akkor gratula neki. Míg a Brazil-Horváton Léderer Zé Robertot keverte Robinhoval. (pedig a koreaiak még hasonlítanak is). Szóval köszönjük meg Hajdú B.-nek, hogy a napi 3 meccsből legalább egy normális közvetítést hallhatunk.
Hallottátok hogy a múltkor megkapruk az oltsát a Hajdú B.- től, hogy ne szidjuk őket azért mert nem tudják kimondani a neveket.
Hát nem tudom hogy neki mi köze ahhoz hogy mi mit fórumozunk...
És azt sem hiszem, hogy a futballvilágban szokásos kimondás lenne az hogy Kéjhilll...
Hát nem tudom hogy neki mi köze ahhoz hogy mi mit fórumozunk...
És azt sem hiszem, hogy a futballvilágban szokásos kimondás lenne az hogy Kéjhilll...
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Na én attól az embertől görcsölök..faterral rajta szoktunk röhögni..elkezd beszélni,kezdjuk ott,hogy semmi ujat nem mond a meccsről,elmagyarázza,hogy mi történik..emellett hadar,tehát felét nem lehet érteni..és emelett néha hatalmas baromságokat mond..Lédererékről meg ne is beszéljünk..mondjuk már megszokta a fülemCharlie írta:..de akitől én kiütést kapok az FlóriiiiHihetetlen figura, mond valamit azt fogom a fejem.Se füle, se farka.Kedvencem az amikor elkezdte C.Ronaldot leszólni hogy szép-szép amit művel, de tök haszontalan amit csinál.Épp dekázott 3 védő között vagy hármat-négyet.
Örült volna ő, ha fénykorában tudott volna annyit dekázni.
C.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem kell bántani őket, főleg nem a kisebb hibáikért.Ha mondjuk összekeverik a játékoskat.Megesik.Lestek minden apró baromságot, azt már írjátok is.
Persze mondanak néha ordas nagy baromságot(némelyik nem is ritkán), de akitől én kiütést kapok az Flóriiii
Hihetetlen figura, mond valamit azt fogom a fejem.Se füle, se farka.Kedvencem az amikor elkezdte C.Ronaldot leszólni hogy szép-szép amit művel, de tök haszontalan amit csinál.Épp dekázott 3 védő között vagy hármat-négyet.
C.
Persze mondanak néha ordas nagy baromságot(némelyik nem is ritkán), de akitől én kiütést kapok az Flóriiii

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
hát... Hajdú B.én kivül rohadt szarok a kommentátorok
ja és a szakkomentátorokról ne is beszéljünk...flóri?
ma már odáig sülyedtem, h a brazil meccset a szlovák adón néztem, annyira idegesített Kovács Kálmán, és Léderer...

ma már odáig sülyedtem, h a brazil meccset a szlovák adón néztem, annyira idegesített Kovács Kálmán, és Léderer...

- Andris
- Adminisztrátor
Hajdu B. is the bestDrigo írta:Nah Hajdú B. szépen zárta a napot.
A koreai egyenlítés után Vieirának volt egy lövése ami majdnem kiment a stadionból erre a Pista:
-Te Úr Isten - kb 10-15 mp múlva:
-Egyébként majdnem őt találta el...
Azt hittem lefordulok a fotelról

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Nah Hajdú B. szépen zárta a napot.
A koreai egyenlítés után Vieirának volt egy lövése ami majdnem kiment a stadionból erre a Pista:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- dóry
- Barça B
nekem a kedvencem:
"Ze Roberto fiatalkorában aktiv gyermekbűnözésből élt..."

"Ze Roberto fiatalkorában aktiv gyermekbűnözésből élt..."

Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát Léderer nem semmi
Ma pl Ze Roberto-t Robinhozta le 2x,pedig közelről is mutatták,szerintem Léderer azt nézi,h az adott támadásban, elvileg kinek kellene azon a poszton lennie
tehát szerintem ha Kaka játszana ott akkor Ze Roberto Kaka
Ennyi esze van,plusz még nem is lát.

Ma pl Ze Roberto-t Robinhozta le 2x,pedig közelről is mutatták,szerintem Léderer azt nézi,h az adott támadásban, elvileg kinek kellene azon a poszton lennie

Ennyi esze van,plusz még nem is lát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ne bántsátok Ákoskát, ő egyedül mondja a Chelsea-t "cselszi"-nek, Világi és Hajdúbé "cselzi"-zik és ilyenkor befogom a fülem....ruszok írta:egy-két helyes kiejtés:
Ze Roberto, szószerint, véletlenül sem Zé Roberto,
Selecao=Szelesao
most még egyelüre ennyi, de fogom így is a fejem ha meghallom
Azért valljuk be, hogy Világiénál idegesítőbb hangszín és stílus (minden harmadik szó után megáll) NINCS!!!
RÉMES
Robinho kapja jobb szélen...Robinho...(ahhoz képest végig Zé Roberto volt)(még ha hasonlítanának
)...de semmi gond
VICC AZ EGÉSZ!

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Brazil-Ausztrál meccsen: (köztudott, hogy Popovics elájult és rosszul lett
Léderer: "megnézik a kezét, hátha ott sérült meg".
Semmi gond Ákos, csak a pulzusát nézték meg.
Léderer: "megnézik a kezét, hátha ott sérült meg".

Semmi gond Ákos, csak a pulzusát nézték meg.

- Pedro
- Jugador d'estrella
Kedvenc Ákosunk a Brazil-Aussie meccsről: "Zé Roberto fiatal korában gyermekbűnözéssel kereste a kenyerét"... ööö... az mi?

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Japán-Horvát meccsen:
Világi:"Niko Kraicsar tizenhuszonegy éves
Verebes mágus szerint pedig a 65. percben egy Horvát góllal már elis dölt volna a mérkőzés
Világi:"Niko Kraicsar tizenhuszonegy éves

Verebes mágus szerint pedig a 65. percben egy Horvát góllal már elis dölt volna a mérkőzés

in to exile
-
- Eurobarca Staff
Tényleg amikor voltunk még a MU - Debrecen meccsen Pesten akkor ott is volt vmi Lédereres szerzemény jó nagy betűkkel gondolom a közvetítésbe nem vágták be.Badi írta:Komoly, általában minden magyar meccsen kint van![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Komoly, általában minden magyar meccsen kint van

- Charlie
- Öreg Harcos
Ez igaz!Iwiw-en rákeres az ember Lédererre, akkor a képeknél hasonlót láthatunk
C.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Ez komoly, vagy ti csináltátok

ha már itt tartunk: