Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na én attól az embertől görcsölök..faterral rajta szoktunk röhögni..elkezd beszélni,kezdjuk ott,hogy semmi ujat nem mond a meccsről,elmagyarázza,hogy mi történik..emellett hadar,tehát felét nem lehet érteni..és emelett néha hatalmas baromságokat mond..Lédererékről meg ne is beszéljünk..mondjuk már megszokta a fülemCharlie írta:..de akitől én kiütést kapok az FlóriiiiHihetetlen figura, mond valamit azt fogom a fejem.Se füle, se farka.Kedvencem az amikor elkezdte C.Ronaldot leszólni hogy szép-szép amit művel, de tök haszontalan amit csinál.Épp dekázott 3 védő között vagy hármat-négyet.
Örült volna ő, ha fénykorában tudott volna annyit dekázni.
C.
Hajdu B. is the bestDrigo írta:Nah Hajdú B. szépen zárta a napot.
A koreai egyenlítés után Vieirának volt egy lövése ami majdnem kiment a stadionból erre a Pista:
-Te Úr Isten - kb 10-15 mp múlva:
-Egyébként majdnem őt találta el...
Azt hittem lefordulok a fotelról
Ne bántsátok Ákoskát, ő egyedül mondja a Chelsea-t "cselszi"-nek, Világi és Hajdúbé "cselzi"-zik és ilyenkor befogom a fülem....ruszok írta:egy-két helyes kiejtés:
Ze Roberto, szószerint, véletlenül sem Zé Roberto,
Selecao=Szelesao
most még egyelüre ennyi, de fogom így is a fejem ha meghallom
Tényleg amikor voltunk még a MU - Debrecen meccsen Pesten akkor ott is volt vmi Lédereres szerzemény jó nagy betűkkel gondolom a közvetítésbe nem vágták be.Badi írta:Komoly, általában minden magyar meccsen kint van![]()