Eidur Gudjohnsen
- Andris
- Adminisztrátor
Ámen Marci.
Persze illik megemlíteni, hogy volt egy két szép mozdulata még a meccsen.
Persze illik megemlíteni, hogy volt egy két szép mozdulata még a meccsen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Hírhozó-cikkíró
Na, bammeg. Egyszer belebotlik a labdába - tény, három pontot érő botlás volt - és máris jön a szokásos szöveg. Egyszerű cserénél nem több. Itt nem. Aki néha jól játszik, néha meg nem. Most jól jött ki neki a lépés, de ettől a "csodagóltól" nem fogom hanyattvágni magamat, pláne az elmúlt két év teljesítménye után nem.Marcelinho írta:Na látjátok! Remélem most a fejéhez kap a sok okoska aki a nyáron még elakarta zavarni a mi Guddynkat! Szerintem messze jobb mint az a Henry akit az elmúlt két szezonban láthattunk. És nem hisztizik, nem teszi az agyát hanem kellő alázattal áll hozzá a dolgokhoz. Ha kell végigrobotol egy meccset a középpályán, ha kell eldönt egy meccset. Luxuscsere...
Ha tényleg rotál Pep akkor ez a produkció lassan kezdővé érik...
Meg ez a hülye szöveg hogy nem Barca szintű játékos. Pfff
Hagyjuk már! Szerintem nagyon ott van a srác. Cselzibe se véletlen volt...
-
- Capitá del Barça
Én nem különösebben drukkolok Guddynak és tartom hogy ne szidjuk akkor is mikor mindent eldöntő gólt rúg szoros állásnál............Jó a hozzáállása tiszteljük meg hogy ilyenkor aki szidná az elhallgat.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van. A mai teljesítménye előtt kalapot kell emelni. Meg vagyok vele elégedve, és remélem: így folytatja a következő fordulókban is. Fontos gólt lőtt, nehéz helyzetből, kiválóan kivitelezve.
Gratulálok Józsi teljesítményéhez! Fontos gólt lőtt! Így tovább!
Gratulálok Józsi teljesítményéhez! Fontos gólt lőtt! Így tovább!

-
- Barça B
Na látjátok! Remélem most a fejéhez kap a sok okoska aki a nyáron még elakarta zavarni a mi Guddynkat! Szerintem messze jobb mint az a Henry akit az elmúlt két szezonban láthattunk. És nem hisztizik, nem teszi az agyát hanem kellő alázattal áll hozzá a dolgokhoz. Ha kell végigrobotol egy meccset a középpályán, ha kell eldönt egy meccset. Luxuscsere...

- FCBarca88
- Capitá del Barça
Gudjohnsen nagyon megérdemelte ezt a gólt és az elismeréseket. Hiába ksipados mégis küzd jaht, le a kalappal előtte! És ha nem is olyan látványos a játéka mint sokan szeretnék, szerintem jól végzi a dolgát, így tovább!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
-
- Director del Fútbol
Nagyot hajtott ma, majd szétesett, felszabadult a góltól, büszke vagyok az izlandira.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
hatalmas respekt!! csapj bele Gudzsi te vagy a király! 

nem egyszerre....... 

- Bogi63
- Capitá del Barça
Na persze. Rögtön rakjanak be három középcsatárt... Nem értem, hogy hogyan gondoltad ezt...soadroli írta:Én amúgy nemtom mi a bajotok vele!A középpályán nem lehet olyan jó mint anno a chelsea-be csatárnak! Ha itt is elöl játszatnánk legalább 1szer-2szer akko biztos jobb lenne a gólátlaga!!:D

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Én amúgy nemtom mi a bajotok vele!A középpályán nem lehet olyan jó mint anno a chelsea-be csatárnak! Ha itt is elöl játszatnánk legalább 1szer-2szer akko biztos jobb lenne a gólátlaga!!:D

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Szerintem is jobb volt középpályán + látszik rajta, h akar!
Amúgy nem gondolnám, h könyörgött, csak közölte, h szívesen maradna.....mondjuk Barcelonában én is szívesen maradnék
Az igazság valahol odaát lehet, meg ott, h nem is jött érte értékelhető ajánlat, szal leginkább ottragadt...
Amúgy nem gondolnám, h könyörgött, csak közölte, h szívesen maradna.....mondjuk Barcelonában én is szívesen maradnék

Az igazság valahol odaát lehet, meg ott, h nem is jött érte értékelhető ajánlat, szal leginkább ottragadt...

naná h kell ide. nagyon szimpatikus a srác annak ellenére h nyilvánvalóan nem barca szint
bízzunk benne h egy motivált gárdában talán a jó öreg Guddzsonzennek is jobban fog menni, bár ezt valljuk be nehéz elképzelni..:S:D
előre GUDDZSI veled vagyunk!!

előre GUDDZSI veled vagyunk!!
- Bogi63
- Capitá del Barça
Én nem szeretném ha a mi "pulcsi kapitány"-unk elmenne.
Sok pénzt nem kapnánk érte, és ha nincs elég csatár beáll, aztán max. nem rúg gólt. Amúgy is csak akkor szokott bemenni amikor nincs gáz.
Ő egy unikum. Kell ő ide!

Sok pénzt nem kapnánk érte, és ha nincs elég csatár beáll, aztán max. nem rúg gólt. Amúgy is csak akkor szokott bemenni amikor nincs gáz.
Ő egy unikum. Kell ő ide!

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Szerettem volna, ha távozik, semmi köze a csapat stilusához, de úgy egyáltalán a spanyol bajnoksághoz sem.
A klub engedélyezte neki, hogy szabadon tárgyaljon, de ő mindenáron maradni akart, illetve (sajnos) Pep sem mondott semmi olyat, amivel utalt volna arra, hogy nem számit rá.
Komolyan nem gondoltam volna, hogy pont ő fog maradni, de sikerült kikönyörögnie...
A klub engedélyezte neki, hogy szabadon tárgyaljon, de ő mindenáron maradni akart, illetve (sajnos) Pep sem mondott semmi olyat, amivel utalt volna arra, hogy nem számit rá.
Komolyan nem gondoltam volna, hogy pont ő fog maradni, de sikerült kikönyörögnie...
-
- Capitá del Barça
Ez hogy Gudy nem barca szint azért ezt nem mondanám...((bár nagyon nem csípem a f.aszit)) inkább azt mondanám hogy az angol foci való neki nem a spanyol ott is inkább valami középcsapat pl.Portsmouth......én eladnám a télen vagy max jövő nyáron ...csere csatárnak nem kell ha meg csatár kell mer vki megsérült akkor ott a Barca B majd onnan hoznak valakit

- van Bommel
- Capitá del Barça
Guddy nem való ide szvsz nem Barca szint!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Szerintem meg mindehol gyenge volt
szerintem meg fordítva, középpályán még úgyahogy elment, csatárként viszont nagyon kevés volt (volt, hogy hónapokon keresztül 1 gólt volt képes összehozni)LG írta:Csatárnak még ugy ahogy elment, de a kp-n nem kéne erőltetni, ott borzasztó gyenge volt.
Csatárnak még ugy ahogy elment, de a kp-n nem kéne erőltetni, ott borzasztó gyenge volt.