Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, bammeg. Egyszer belebotlik a labdába - tény, három pontot érő botlás volt - és máris jön a szokásos szöveg. Egyszerű cserénél nem több. Itt nem. Aki néha jól játszik, néha meg nem. Most jól jött ki neki a lépés, de ettől a "csodagóltól" nem fogom hanyattvágni magamat, pláne az elmúlt két év teljesítménye után nem.Marcelinho írta:Na látjátok! Remélem most a fejéhez kap a sok okoska aki a nyáron még elakarta zavarni a mi Guddynkat! Szerintem messze jobb mint az a Henry akit az elmúlt két szezonban láthattunk. És nem hisztizik, nem teszi az agyát hanem kellő alázattal áll hozzá a dolgokhoz. Ha kell végigrobotol egy meccset a középpályán, ha kell eldönt egy meccset. Luxuscsere...
Ha tényleg rotál Pep akkor ez a produkció lassan kezdővé érik...
Meg ez a hülye szöveg hogy nem Barca szintű játékos. Pfff
Hagyjuk már! Szerintem nagyon ott van a srác. Cselzibe se véletlen volt...
Na persze. Rögtön rakjanak be három középcsatárt... Nem értem, hogy hogyan gondoltad ezt...soadroli írta:Én amúgy nemtom mi a bajotok vele!A középpályán nem lehet olyan jó mint anno a chelsea-be csatárnak! Ha itt is elöl játszatnánk legalább 1szer-2szer akko biztos jobb lenne a gólátlaga!!:D
szerintem meg fordítva, középpályán még úgyahogy elment, csatárként viszont nagyon kevés volt (volt, hogy hónapokon keresztül 1 gólt volt képes összehozni)LG írta:Csatárnak még ugy ahogy elment, de a kp-n nem kéne erőltetni, ott borzasztó gyenge volt.