Leon írta:
Azért mert a Barca vezetősége agyatlan mind eladás mind vétel szempontjából (na jó Fabregas,Thiago meg Alexis eladása szerintem nem volt olyan rossz üzlet) és ezt ki is használják a csapatok. Ilyen Pedro meg Alves szintű kutyaütőkért meg bolondok is lennének pár millió eurónál többet adni.
Azért kutyaütőnek nevezni egy válogatott játékost a Barcelonában, elég erős. Bár tudva lévén, az igen magas szintű szakértelmed pedesztrinál téged erre, gondolom. Mást nem igen tudok elképzelni.
nem tudom hogy jössz ahhoz, h lekutyaütőzz egy olyan játékost, aki mar azért bizonyított a Barca színeiben, ha csereként beáll, nem kell tartani attol, h kevesebben leszünk, és rendre az egyik legmotiváltabbnak tűnő játékosunk ha játszik. Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.
A sorsa valszeg az lesz, mint Alexisnek, es szerencsés lesz az a csapat, aki magáénak tudhatja majd a spanyolt.