Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.07. 12:27:09

S.Agüero írta: Mit tud lendíteni? Azt, hogy fut, mint a bolond? :D
Előre játékban nagyon ritkán tud hozzáadni bármit is. Ha jól formában van, néha sikerül. 10-ből 1-szer. Persze hasznosnak hasznos, de mondjuk ahhoz, hogy színt vigyen a játékba, sokszor nagyon kevés.
Leírod hasznos és ez a lényeg. Lássa el a feladatát, fusson mint a bolond, hozzon energiát a padról. Nem kommunista felvonulás, hogy színt vigyen a mozgalomba. :D Nem is értem ezt a kifejezést, hogy színt vigyen a játékba. Jöjjön be, hozzon lendületet és ha odakerül akkor higgadtan fejezze be. Pedro egy csendes nagy munkabírású ember, ilyenre mindenhol szükség van.
Kép
Kép
Kép
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.07. 12:17:12

kanty írta:
Csbal írta: nem tudom hogy jössz ahhoz, h lekutyaütőzz egy olyan játékost, aki mar azért bizonyított a Barca színeiben, ha csereként beáll, nem kell tartani attol, h kevesebben leszünk, és rendre az egyik legmotiváltabbnak tűnő játékosunk ha játszik. Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.

A sorsa valszeg az lesz, mint Alexisnek, es szerencsés lesz az a csapat, aki magáénak tudhatja majd a spanyolt.
Már rendesen várom, hogy szerencséje legyen annak a csapatnak.
Semmi bajom vele amúgy, mert tényleg példásan küzd, de azért látszik, hogy tehetségből mérföldekkel kevesebb jutott neki, mint akik előtte állnak a sorban.
Messire, Neymarra és Suarezre gondolsz? Ugye hülyéskedsz? A világ három legjobb támadója. Persze h kevesebb tehetsége van, mint bármelyiküknek. Ezért tűri a padot, mert ezt tudja is.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.07. 12:13:56

Leon írta: Bár még csak március eleje van,valószínűleg ez lesz az év hozzászólása! :lol: :mrgreen:
Pedro nem Barca (kispad) szint,már rég nem,ahogy Alves sem,pont.
jaj, ezer bocsánat, elfelejtettem hogy forumra írok, ahol csak szakértők vannak jelen. Te állapítod meg h nem barca szint? Akkor jó. Remélem kényelmes a fotel, ahonnan ezeket a dolgokat megálmodod.

ja, h mindenki ezt mondja a forumon... Ok
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.07. 12:09:46

Olyan embert, aki a padról beszállva bármikor tud lendíteni a társaságon azért nem lehet hiphop találni.
Mit tud lendíteni? Azt, hogy fut, mint a bolond? :D
Előre játékban nagyon ritkán tud hozzáadni bármit is. Ha jól formában van, néha sikerül. 10-ből 1-szer. Persze hasznosnak hasznos, de mondjuk ahhoz, hogy színt vigyen a játékba, sokszor nagyon kevés.
kanty
Llegenda del Barça

2015.03.07. 12:08:18

Csbal írta: nem tudom hogy jössz ahhoz, h lekutyaütőzz egy olyan játékost, aki mar azért bizonyított a Barca színeiben, ha csereként beáll, nem kell tartani attol, h kevesebben leszünk, és rendre az egyik legmotiváltabbnak tűnő játékosunk ha játszik. Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.

A sorsa valszeg az lesz, mint Alexisnek, es szerencsés lesz az a csapat, aki magáénak tudhatja majd a spanyolt.
Már rendesen várom, hogy szerencséje legyen annak a csapatnak.
Semmi bajom vele amúgy, mert tényleg példásan küzd, de azért látszik, hogy tehetségből mérföldekkel kevesebb jutott neki, mint akik előtte állnak a sorban.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.07. 12:06:43

palesz77 írta: Mostanában tényleg összekapta magát, és hasznosan játszik, de neki is bőven vannak hullámvölgyei, van hogy semmire nem megyünk vele sajnos.
mint minden játékosnak. Ez nem meglepő. Bár sokan úgy beszélnek róla, mintha neki nem lehetne rossz periódusa
Leon
Director del Fútbol

2015.03.07. 12:00:51

StickyFingaz írta:
Csbal írta: Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.
Napi aranyköpés. :D

Pedro ha védővel találja magát szembe automatikusan passzol oldalra vagy hátrafelé.Az meg hogy bármelyik másik csapatban kezdő lenne... :lol:
Bár még csak március eleje van,valószínűleg ez lesz az év hozzászólása! :lol: :mrgreen:
Pedro nem Barca (kispad) szint,már rég nem,ahogy Alves sem,pont.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.03.07. 11:41:07

Bob_Marley írta:Olyan embert, aki a padról beszállva bármikor tud lendíteni a társaságon azért nem lehet hiphop találni.
Mondjuk ez azért Pedrora sem igaz, a szezon első felében azért imádkoztunk, hogy Sandro vagy Munir játsszon helyette, olyan rossz formában volt. Mostanában tényleg összekapta magát, és hasznosan játszik, de neki is bőven vannak hullámvölgyei, van hogy semmire nem megyünk vele sajnos.

Ennek ellenére 4. számú csatárnak jó lenne továbbra is, bár ha tényleg számolni akarunk a Munir-Adama-Deu trióból valakivel, akkor lehet inkább őket kéne nyomatni majd, de ez meg ugye több mint kockázatos, mert ha egyikük sem válik be, Pedrot meg elengedtük, akkor nem lesz olyan csatár, akihez nyúlni lehet..
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.07. 11:39:33

Csbal írta: Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.
Napi aranyköpés. :D

Pedro ha védővel találja magát szembe automatikusan passzol oldalra vagy hátrafelé.Az meg hogy bármelyik másik csapatban kezdő lenne... :lol:
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.07. 11:34:55

Leon írta:
Azért mert a Barca vezetősége agyatlan mind eladás mind vétel szempontjából (na jó Fabregas,Thiago meg Alexis eladása szerintem nem volt olyan rossz üzlet) és ezt ki is használják a csapatok. Ilyen Pedro meg Alves szintű kutyaütőkért meg bolondok is lennének pár millió eurónál többet adni.
Azért kutyaütőnek nevezni egy válogatott játékost a Barcelonában, elég erős. Bár tudva lévén, az igen magas szintű szakértelmed pedesztrinál téged erre, gondolom. Mást nem igen tudok elképzelni.

nem tudom hogy jössz ahhoz, h lekutyaütőzz egy olyan játékost, aki mar azért bizonyított a Barca színeiben, ha csereként beáll, nem kell tartani attol, h kevesebben leszünk, és rendre az egyik legmotiváltabbnak tűnő játékosunk ha játszik. Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.

MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.07. 11:25:52

Ha jó formában van, akkor jó 4. számú, de egyébként még sokszor annak is kevés szerintem. Azért egy 4. számú támadónak néha egy kis színt kellene vinnie a játékba, ha baj van... :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.07. 11:23:57

Én sajnálnám ha menne, de megérteném. Inter jó választás lenne, legalább szívemhez közeli csapatba kerülne. :D Olyan embert, aki a padról beszállva bármikor tud lendíteni a társaságon azért nem lehet hiphop találni. Kérdés, hogy neki mennyire fekszik ez a tizenkettedik ember szerepkör. A fiatalok nem tudnák hozni ezt a szintet, mert ahhoz eléggé hektikusak és tapasztalatlanok egyelőre.Jó példa erre Munir, aki szép szinusz görbéket írt le. Deulofeu már tapasztaltabb, de neki szerintem még bőven fejlődnie kell s alakítani a játékstílusán. Szóval Pedro továbbra is hasznos és fontos szerepkörben van, viszont az egyik legjobb korban van és játszani akar gondolom.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.07. 11:16:42

Nem biztos,hogy el kéne adni. Jó,ha beesik valami irreális, 20 millió körüli összeg akkor igen.
De az MSN mögé pont megfelel 4.nek egyelőre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Leon
Director del Fútbol

2015.03.07. 11:12:44

Samper írta:Valamiért mindig úgy vetnek szemet a játékosainkra, hogy egy pofa bagóért akarják megkapni. Mondjuk egy válogatott játékos tartaléksorban joggal kelthetne ilyen képzeteket, ha nem volna a transferban. De van.
Azért mert a Barca vezetősége agyatlan mind eladás mind vétel szempontjából (na jó Fabregas,Thiago meg Alexis eladása szerintem nem volt olyan rossz üzlet) és ezt ki is használják a csapatok. Ilyen Pedro meg Alves szintű kutyaütőkért meg bolondok is lennének pár millió eurónál többet adni.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Samper
Director del Fútbol

2015.03.07. 10:59:36

Valamiért mindig úgy vetnek szemet a játékosainkra, hogy egy pofa bagóért akarják megkapni. Mondjuk egy válogatott játékos tartaléksorban joggal kelthetne ilyen képzeteket, ha nem volna a transferban. De van.
crixus
Entrenador del Barça

2015.03.07. 00:02:57

Barca_10 írta: szerintem kacsa, meg amúgy is 2 doboz sörért adnánk oda.de tőlem mehetne,deu sem nyújtana kevesebbet a helyén.
Nem biztos, hogy kacsa, ami viszont szinte biztos az az, hogy ha ő nem akar dobbantani, akkor mi nem fogunk sajnos megválni tőle.

Véleményem szerint jót tenne neki a váltás. Nem rossz játékos ő, de itt egyszerűen nem megy már neki csak évente 1-1 meccsen (leszámítva az alsóligás csapatokat a kupában...), egyébként messze nem a régi önmaga. Pedig az első éveiben szépen termelte a gólokat, szép távoli bombái is voltak, beindulásai, már ezek szinte teljesen eltűntek. Talán egy másik csapatban újra magára találna. Azt a teljesítményt amit idén lehozott, azt egy Deulofeu vagy másik fiatal csatár is le tudná hozni, ha nem többet.
Barca_10
Entrenador del Barça

2015.03.06. 23:49:03

Petr írta:Inter are interested in Barcelona winger Pedro (27), whose contract expires in 2016. Mancini wants him to replace Podolski. [studio sport] [-o<

szerintem kacsa, meg amúgy is 2 doboz sörért adnánk oda.de tőlem mehetne,deu sem nyújtana kevesebbet a helyén.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.06. 23:10:58

Inter are interested in Barcelona winger Pedro (27), whose contract expires in 2016. Mancini wants him to replace Podolski. [studio sport] [-o<
Samper
Director del Fútbol

2015.02.17. 05:29:19

kristop írta:nagyon sokszor idegesít a srác, de tegnap jó volt, és tényleg pótolhatatlan a szerepe a csapatban. nem tudnánk szerezni ilyen mentalitású és ilyen kvalitású arcot helyette, aki ugyanígy végigpadozza a lényeges meccseket éveken keresztül, aztán maximális intenzitással száll be akár egy semmit se számító kupameccsre, akár egy levante ellen, hogy suarez egy kis pihenéshez jusson.
Látszat, hiú reménység, hogy kielégíti a beugró szerep. Ha kapna egy komoly ajánlatot, azt elfogadná és rendes pénzért oda is lehetne adni. Tartalék szerepkört jó játékos csak 30 felett fogad el.
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.16. 20:37:23

nagyon sokszor idegesít a srác, de tegnap jó volt, és tényleg pótolhatatlan a szerepe a csapatban. nem tudnánk szerezni ilyen mentalitású és ilyen kvalitású arcot helyette, aki ugyanígy végigpadozza a lényeges meccseket éveken keresztül, aztán maximális intenzitással száll be akár egy semmit se számító kupameccsre, akár egy levante ellen, hogy suarez egy kis pihenéshez jusson.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.16. 08:12:50

sokat szidtam a rengeteg vissza passza miatt anno, de mára sokat változott! szerintem is hasznos és szükséges!! gondoljatok csak egy kettős sérülésre a MSN hármasból!
tegnap mellesleg kiérdemelt nálam egy fair-play díjat ahogy be kisérte Neymar gólját, holott ő maga is be tehette volna....
kis kieg.! lesen lett volna... de így is ok.!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2015.02.17. 08:47:10-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.02.16. 07:58:14

Nekem talán a PSG ellen jutott először eszembe, hogy akár Őt is ki lehetne próbálni ott, hiszen hozzáállása, sebessége bőven megvan hozzá, támadásban meg beadás helyett kb ugyanazt csinálhatná mint eddig, csak több még több mezőnymunkával.
Persze erre nem sok esélyt látok, hogy Enrique a szezon legfontosabb szakaszában nagyon variálgatna már, de jó eljátszani a gondolattal.
Samper
Director del Fútbol

2015.02.16. 04:58:55

danianevem írta:Alba: "Pedro as full back? Not his natural position, but it wasn't mine either... Without switch to left back, I wouldn't be at Barça now."

Érdekességként bedobom ide. A fórumom már olvastam párszor, hogy esetleg Pedrot is kilehetne próbálni, ha már inkább a támadásépítés a főbb elv, amit szem előtt tart Enrique a szélső védőknél. Hivatalos embertől csak most olvastam először ilyet.

Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a jövő ősszel a Montoya/Adriano/Pedro hármas lesz váltogatva a jobb oldali védő posztján. A poén az lenne, ha Pedrito beválna és nem is jönne senki 2016-ban arra a posztra.
Nem látom nyomát, hogy Pedrot kielégítené a tartalék szerep. Ezért kéne kipróbálni Alves helyén.
Sanama
Llegenda del Barça

2015.02.15. 22:14:36

Leon írta:A hozzá állása miatt nekem mindig is szimpatikus volt, a kicsik ellen még focizni is tud.Ha az MSN 3 tagja közül 2 fent van akkor felőlem elrohangálhat Pedrito elől. De ha vége az eltiltásnak akkor remélem Alves komájával együtt lelép.
Szerintem nem lenne szabad eladni. Ahogy alattam is írták, más ilyen játékost nem találunk, aki elfogadja, hogy keveset játszik, de ha játszik akkor meghal a pályán, és néha gól/gólpassz is jön tőle.
noname
Llegenda del Barça

2015.02.15. 21:38:42

Ideális csere, remélem még sokáig nálunk marad. :twisted: Közel sincs olyan játékos mint Messi vagy Neymar, ez minden mozdulatán látszik, de meggyőződésem, hogy 50 millióért se találnánk jobbat sehol. Mindkét oldalon ugyanolyan jól tud játszani, ha kell labdát tart a kp-n, de a védelemnek is sokat besegít és azért a kapu elég is oda-oda ér. Sose ő lesz az, aki a pluszt adja a csapatnak, de ugyanakkor ő azon kevesek egyike, akinek a játszatása mellett nem esik vissza látványosan a támadójáték. Neki ez a tökéletes szerepkör és remélem h ez marad a feladata még évekig.
A Fifa egy szégyen
Lezárt