Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leírod hasznos és ez a lényeg. Lássa el a feladatát, fusson mint a bolond, hozzon energiát a padról. Nem kommunista felvonulás, hogy színt vigyen a mozgalomba.S.Agüero írta: Mit tud lendíteni? Azt, hogy fut, mint a bolond?
Előre játékban nagyon ritkán tud hozzáadni bármit is. Ha jól formában van, néha sikerül. 10-ből 1-szer. Persze hasznosnak hasznos, de mondjuk ahhoz, hogy színt vigyen a játékba, sokszor nagyon kevés.
Messire, Neymarra és Suarezre gondolsz? Ugye hülyéskedsz? A világ három legjobb támadója. Persze h kevesebb tehetsége van, mint bármelyiküknek. Ezért tűri a padot, mert ezt tudja is.kanty írta:Már rendesen várom, hogy szerencséje legyen annak a csapatnak.Csbal írta: nem tudom hogy jössz ahhoz, h lekutyaütőzz egy olyan játékost, aki mar azért bizonyított a Barca színeiben, ha csereként beáll, nem kell tartani attol, h kevesebben leszünk, és rendre az egyik legmotiváltabbnak tűnő játékosunk ha játszik. Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.
A sorsa valszeg az lesz, mint Alexisnek, es szerencsés lesz az a csapat, aki magáénak tudhatja majd a spanyolt.
Semmi bajom vele amúgy, mert tényleg példásan küzd, de azért látszik, hogy tehetségből mérföldekkel kevesebb jutott neki, mint akik előtte állnak a sorban.
jaj, ezer bocsánat, elfelejtettem hogy forumra írok, ahol csak szakértők vannak jelen. Te állapítod meg h nem barca szint? Akkor jó. Remélem kényelmes a fotel, ahonnan ezeket a dolgokat megálmodod.Leon írta: Bár még csak március eleje van,valószínűleg ez lesz az év hozzászólása!![]()
![]()
Pedro nem Barca (kispad) szint,már rég nem,ahogy Alves sem,pont.
Mit tud lendíteni? Azt, hogy fut, mint a bolond?Olyan embert, aki a padról beszállva bármikor tud lendíteni a társaságon azért nem lehet hiphop találni.
Már rendesen várom, hogy szerencséje legyen annak a csapatnak.Csbal írta: nem tudom hogy jössz ahhoz, h lekutyaütőzz egy olyan játékost, aki mar azért bizonyított a Barca színeiben, ha csereként beáll, nem kell tartani attol, h kevesebben leszünk, és rendre az egyik legmotiváltabbnak tűnő játékosunk ha játszik. Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.
A sorsa valszeg az lesz, mint Alexisnek, es szerencsés lesz az a csapat, aki magáénak tudhatja majd a spanyolt.
mint minden játékosnak. Ez nem meglepő. Bár sokan úgy beszélnek róla, mintha neki nem lehetne rossz periódusapalesz77 írta: Mostanában tényleg összekapta magát, és hasznosan játszik, de neki is bőven vannak hullámvölgyei, van hogy semmire nem megyünk vele sajnos.
Bár még csak március eleje van,valószínűleg ez lesz az év hozzászólása!StickyFingaz írta:Napi aranyköpés.Csbal írta: Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.![]()
Pedro ha védővel találja magát szembe automatikusan passzol oldalra vagy hátrafelé.Az meg hogy bármelyik másik csapatban kezdő lenne...
Mondjuk ez azért Pedrora sem igaz, a szezon első felében azért imádkoztunk, hogy Sandro vagy Munir játsszon helyette, olyan rossz formában volt. Mostanában tényleg összekapta magát, és hasznosan játszik, de neki is bőven vannak hullámvölgyei, van hogy semmire nem megyünk vele sajnos.Bob_Marley írta:Olyan embert, aki a padról beszállva bármikor tud lendíteni a társaságon azért nem lehet hiphop találni.
Napi aranyköpés.Csbal írta: Igenis hasznos tagja a csapatnak, bármelyik más csapatban alap kezdő lenne, és bizony abban is biztos vagyok, h ha ellenfélként kerülne szembe a védőinkkel, megfirkálna párszor minket.
Azért kutyaütőnek nevezni egy válogatott játékost a Barcelonában, elég erős. Bár tudva lévén, az igen magas szintű szakértelmed pedesztrinál téged erre, gondolom. Mást nem igen tudok elképzelni.Leon írta:
Azért mert a Barca vezetősége agyatlan mind eladás mind vétel szempontjából (na jó Fabregas,Thiago meg Alexis eladása szerintem nem volt olyan rossz üzlet) és ezt ki is használják a csapatok. Ilyen Pedro meg Alves szintű kutyaütőkért meg bolondok is lennének pár millió eurónál többet adni.
Azért mert a Barca vezetősége agyatlan mind eladás mind vétel szempontjából (na jó Fabregas,Thiago meg Alexis eladása szerintem nem volt olyan rossz üzlet) és ezt ki is használják a csapatok. Ilyen Pedro meg Alves szintű kutyaütőkért meg bolondok is lennének pár millió eurónál többet adni.Samper írta:Valamiért mindig úgy vetnek szemet a játékosainkra, hogy egy pofa bagóért akarják megkapni. Mondjuk egy válogatott játékos tartaléksorban joggal kelthetne ilyen képzeteket, ha nem volna a transferban. De van.
Nem biztos, hogy kacsa, ami viszont szinte biztos az az, hogy ha ő nem akar dobbantani, akkor mi nem fogunk sajnos megválni tőle.Barca_10 írta: szerintem kacsa, meg amúgy is 2 doboz sörért adnánk oda.de tőlem mehetne,deu sem nyújtana kevesebbet a helyén.
Petr írta:Inter are interested in Barcelona winger Pedro (27), whose contract expires in 2016. Mancini wants him to replace Podolski. [studio sport]
Látszat, hiú reménység, hogy kielégíti a beugró szerep. Ha kapna egy komoly ajánlatot, azt elfogadná és rendes pénzért oda is lehetne adni. Tartalék szerepkört jó játékos csak 30 felett fogad el.kristop írta:nagyon sokszor idegesít a srác, de tegnap jó volt, és tényleg pótolhatatlan a szerepe a csapatban. nem tudnánk szerezni ilyen mentalitású és ilyen kvalitású arcot helyette, aki ugyanígy végigpadozza a lényeges meccseket éveken keresztül, aztán maximális intenzitással száll be akár egy semmit se számító kupameccsre, akár egy levante ellen, hogy suarez egy kis pihenéshez jusson.
Nem látom nyomát, hogy Pedrot kielégítené a tartalék szerep. Ezért kéne kipróbálni Alves helyén.danianevem írta:Alba: "Pedro as full back? Not his natural position, but it wasn't mine either... Without switch to left back, I wouldn't be at Barça now."
Érdekességként bedobom ide. A fórumom már olvastam párszor, hogy esetleg Pedrot is kilehetne próbálni, ha már inkább a támadásépítés a főbb elv, amit szem előtt tart Enrique a szélső védőknél. Hivatalos embertől csak most olvastam először ilyet.
Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a jövő ősszel a Montoya/Adriano/Pedro hármas lesz váltogatva a jobb oldali védő posztján. A poén az lenne, ha Pedrito beválna és nem is jönne senki 2016-ban arra a posztra.
Szerintem nem lenne szabad eladni. Ahogy alattam is írták, más ilyen játékost nem találunk, aki elfogadja, hogy keveset játszik, de ha játszik akkor meghal a pályán, és néha gól/gólpassz is jön tőle.Leon írta:A hozzá állása miatt nekem mindig is szimpatikus volt, a kicsik ellen még focizni is tud.Ha az MSN 3 tagja közül 2 fent van akkor felőlem elrohangálhat Pedrito elől. De ha vége az eltiltásnak akkor remélem Alves komájával együtt lelép.