Rivaldo11 írta:
A Real ellen aratott győzelem mellett persze nem lényegtelen, hogy azzal a feltételezett sikerrel hová lépnénk a tabellán. Ha úgy tetszik, előznénk, abban az esetben maradjon. De már írtam, nem láthatunk bele Laporta fejébe, nem tudhatjuk, hol ér véget az Ő tűréshatára. Egyébként Zozzy, nem tudom hányféle Barcelonát láttál már.
Voltunk ennél már mélyebben is, úgyhogy csak csínján a kritikákkal. Véleményem szerint innen még simán van kiút. De hogy Frankkel, vagy nélküle, azt most még nem tudom.
Jó, előzünk. Előnyünk 1, max 2 pont. De az csak dec. 23, onnantól még bőven vannak idegenbeli meccsink, amiken a mentalistás nem lesz más Frankkal. Egy meccs nem befoláysol semmit, akkor sem, ha az a Real elleni. Túlságosan a Real függvényében nézed a dolgokat szerintem, tőlük akarsz jobb lenni mindenképp, és ha már ez egy meccs erejéig is létrejön, akkor no para. Szerintem ez így nem oks. Még ha őket meg is előzzük, akkor is simán előttünk lehet a Valencia, vagy a Villarreal is.
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy voltunk mélyebben is, de a kritika akkor is kijár. Nem tudom, mikor kaptunk ki ennyire simán Getafe szintű csapat ellen...