Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2007.11.13. 13:20:16

Az El Mundo-n tegnap volt egy szavazás, hogy ki a megfelelő edző a Barca kispadjára! Eléggé meglepett, hogy 66% voksolt Mourinho-ra! :shock: A 2. helyen amúgy Wenger és Rijkaard végzett döntetlen állással!

Most pedig már az van kitéve, hogy ki jöhetne Rijkaard helyett? 44% Mourinho, 30% Wenger! Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én egy kicsit meglepőnek tartom a spanyolok/katalánok Mourinho-hoz való ragaszkodását! :? :shock:

Én amúgy Rijkaard mellett MÉG kitartok :!: Még egy utolsó esélyt szerintem megérdemel és bízok is benne, hogy talpraállunk! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
aky01
Jugador d'estrella

2007.11.13. 13:18:41

Egyetértek azokkal akik még adnának egy utcsó esélyt rejkárdnak,de tényleg utcsót!!!És ha év végégig nem változna a kép akkor már én is váltást követelek!Szóval sűrgősen találj ki vmit edzőkém!!!
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.11.13. 12:45:16

Replay írta:A cikket olvasva, azért ha Capello/Clemente/Van Basten hármas közül jönne vki, valszeg infarktust kapnék...
Szerintem megtalálják a megfelelö embert. De nekem van egy olyan érzésem, hogy majd bárki is jön, Rossel ha megnyeri a válsztásokat, hozza Scolarit és még több brazilt. De ha ez kell a gyözelemhez és a szép játékhoz, ám legyen. Nekük egyébként ugy érzem Wenger kéne.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Capon
Llegenda del Barça

2007.11.13. 12:33:57

Egyébként mint a cikkben is elhangzik és számomra is pozitívum a "döntéshozok" türelme. Nagyon fontos szerintem, hogy érezzék a csapatban dolgozók, hogy számithatnak valakire, ott áll melettük a klub. Persze csak az a kérdés, hogy ez meddig használ a klubnak és mikor lessz belőle válság.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Replay
Director del Fútbol

2007.11.13. 12:30:39

A cikket olvasva, azért ha Capello/Clemente/Van Basten hármas közül jönne vki, valszeg infarktust kapnék...
Capon
Llegenda del Barça

2007.11.13. 12:28:43

Tényleg nem ártana finomabb jelzőket használnod az ide rendszeresen járokkal szemben. Nem sok vadparasztot láttam errefelé(mostanában)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.13. 00:45:50

tagore írta:Közben eszembe jutott a Milan. Ugyebár jelenleg 11-ek a bajnokságban. Érdekes, Ancelotti segge alatt meg se rezzen a kispad. Most akkor ez hogy? Berlusconinak mindegy?
Ott hogyhogy nem fröcsögnek? Tizenegyedik hely....

Hümm.

(Mellesleg látom, hogy azóta sem merült fel itt a fórumon a játékosok felelőssége, még 1%-ban sem. Érdekes. Sokan - úgy látom - csak gyűlölködni járnak ide. Na, ők a múltkor általam említett primitív, szakmaiatlan vadparasztok. Ne feledjétek, akinek nem inge.... Hehe.)
Mondjuk, ha nem csak az edzőbánk topikját látogatnád, akkor azt is megláthattad volna, hogy mindenki a maga módján jócskán kritizálta a spílereket is. :wink:

Egyébként meg a többiek nevében is megköszönöm, hogy alapos tájékozódás után tudsz véleményt formálni az itt megfordulók értelmi szintjéről.
tagore
Barça B

2007.11.13. 00:06:39

Közben eszembe jutott a Milan. Ugyebár jelenleg 11-ek a bajnokságban. Érdekes, Ancelotti segge alatt meg se rezzen a kispad. Most akkor ez hogy? Berlusconinak mindegy?
Ott hogyhogy nem fröcsögnek? Tizenegyedik hely....

Hümm.

(Mellesleg látom, hogy azóta sem merült fel itt a fórumon a játékosok felelőssége, még 1%-ban sem. Érdekes. Sokan - úgy látom - csak gyűlölködni járnak ide. Na, ők a múltkor általam említett primitív, szakmaiatlan vadparasztok. Ne feledjétek, akinek nem inge.... Hehe.)
Troporf
Barça B

2007.11.12. 23:04:53

Laporta a goal.com-on: "We have every confidence in Rijkaard and the technical team.", meg szerinte képes megoldani a problémákat, amit már bizonyított is... (ez részben igaz, meg jó is lenne, ha igaza lenne, csak ezzel szemben ott van a tehetetlen düh, amit egy-egy ilyen getafe-típusú meccsen -amiből sajnos egyre több van- végig és utána érez könnybe lábadt szemekkel sok millió Barcás :cry: :roll: )
Léfe
Entrenador del Barça

2007.11.12. 20:28:42

Kit érdekel a Classicó /persze engem is/ de inkább nyerjen a Reál akár 2x-er is de miénk legyen a bajnoki arany. Félek nem igy lesz. Fogadni mernék / ne legyen igazam/ Rijkaardot majd akkor menesztik amikor már minden eluszott. Nem a mult számit - azt elismerni kell - hanem a ma és a holnap.
Fecó
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.11.12. 19:54:57

Nála a "nagyon nem megy" nem azt jelenti, mint nálad. :wink:
Előre a TITOlusokért!
Balinho
Entrenador del Barça

2007.11.12. 19:15:20

mrmonster írta: A másik dolog: Frank-ról azt is el tudom képzelni, hogy ha nagyon nem megy a csapatnak, akkor önként feláll... De ennek nincs itt az ideje, és remélem nem is lesz!
Ez esetben már nem ő lenne a Barca edzője
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.11.12. 18:58:27

Zozzy 5 írta:
mrmonster írta:Nem leszek a legnépszerűbb itt a fórumon, de akkor is:
Veled vagyok öreg!
Én is vele vagyok. Add be azt a lemondást öreg :D
Egyébként Zozzy a Te avatarod "mintájára" csináltam az enyémet, hogy megvédjem kedves trénerünket. :lol: :lol:
De hogy érdemben is hozzászóljak: szerintem Laporta úgy gondolkozik, hogy a Real elleni meccsen vagy meccsig át kéne venni a vezetést, és ha ott leszerepelünk, akkor már az ő fejében is megfordul az, hogy váltani kéne.
A másik dolog: Frank-ról azt is el tudom képzelni, hogy ha nagyon nem megy a csapatnak, akkor önként feláll... De ennek nincs itt az ideje, és remélem nem is lesz!
Előre a TITOlusokért!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.12. 18:49:08

Zozzy 5 írta:
Veled vagyok öreg!
Tényleg beadhatná a lemundását!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.12. 18:44:53

Ami pedig a Valenciát, vagy a Villarrealt illeti, azt mondom, inkább ők legyenek előttünk. De tényleg felesleges, meg kell várni, hány pontot szerzünk az Espanyol, és a Valencia ellen idegenben. Ha hatot- :lol: -akkor tényleg reális sansz van ártvenni a vezetést, ami lélektanilag sokat jelenthet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.12. 18:42:44

Zozzy 5 írta:
Veled vagyok öreg!
:D juuj :D Szegény Frank.. azért én kicsit kezdem sajnálni :S :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.12. 18:41:13

Veled vagyok öreg!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.12. 18:38:57

Tavasszal... :(
Sajnos Én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy esetleges győzelemmel előznénk is. Kérdés az lesz, mennyi lesz a hátrányunk a meccsig.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.11.12. 18:38:10

Nem leszek a legnépszerűbb itt a fórumon, de akkor is:
Veled vagyok öreg!
Előre a TITOlusokért!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.12. 18:35:40

Rivaldo11 írta: A Real ellen aratott győzelem mellett persze nem lényegtelen, hogy azzal a feltételezett sikerrel hová lépnénk a tabellán. Ha úgy tetszik, előznénk, abban az esetben maradjon. De már írtam, nem láthatunk bele Laporta fejébe, nem tudhatjuk, hol ér véget az Ő tűréshatára. Egyébként Zozzy, nem tudom hányféle Barcelonát láttál már.
Voltunk ennél már mélyebben is, úgyhogy csak csínján a kritikákkal. Véleményem szerint innen még simán van kiút. De hogy Frankkel, vagy nélküle, azt most még nem tudom.
Jó, előzünk. Előnyünk 1, max 2 pont. De az csak dec. 23, onnantól még bőven vannak idegenbeli meccsink, amiken a mentalistás nem lesz más Frankkal. Egy meccs nem befoláysol semmit, akkor sem, ha az a Real elleni. Túlságosan a Real függvényében nézed a dolgokat szerintem, tőlük akarsz jobb lenni mindenképp, és ha már ez egy meccs erejéig is létrejön, akkor no para. Szerintem ez így nem oks. Még ha őket meg is előzzük, akkor is simán előttünk lehet a Valencia, vagy a Villarreal is.
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy voltunk mélyebben is, de a kritika akkor is kijár. Nem tudom, mikor kaptunk ki ennyire simán Getafe szintű csapat ellen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.11.12. 18:39:37-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.12. 17:47:42

Zozzy 5 írta:Én őszintén szólva nem értem ezt a Classico dolgot, amit itt páran magyaráznak :roll: Tegyük fel, nyerünk. És akkor mi van? Az csak egy meccs lesz, amin anélkül is elvárnám, hogy pörögjenek, hogy bárki bármit mond nekik. Nem azon a meccsen lesz szükség edzői, mentális jelenlétre, hanem az ilyen kis szutyok csapatok ellen idegenben, ami nincs meg. Pont az az a meccs, ami alapján semmit nem lehet levonni. Egy napi formáról lesz szó, ami nem változtatja majd meg azt a hulladék mentalitást, ami egyébként jellemző a csapatra.
A Real ellen aratott győzelem mellett persze nem lényegtelen, hogy azzal a feltételezett sikerrel hová lépnénk a tabellán. Ha úgy tetszik, előznénk, abban az esetben maradjon. De már írtam, nem láthatunk bele Laporta fejébe, nem tudhatjuk, hol ér véget az Ő tűréshatára. Egyébként Zozzy, nem tudom hányféle Barcelonát láttál már.
Voltunk ennél már mélyebben is, úgyhogy csak csínján a kritikákkal. Véleményem szerint innen még simán van kiút. De hogy Frankkel, vagy nélküle, azt most még nem tudom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.11.12. 17:42:27

Engem az keserít el, hogy kezdünk oylan cspat lenni, mint a Madrid- h könnyű ellenfél jön hazai pályán, akkor kitömjük, és mindenki azt mondja, minden oké, királyok vagyunk- ha valami masszívabban védekező gárda ellen kell helytállni, egyből beletörik a csapat bicskája.

Különösen igaz ez az idegenbeli szereplésre- ami szégyenteljes. Otthon is csak a Zaragoza, az Atletico Madrid ellen nyomtuk jól, meg max a Lyonnal szemben, ők viszont mára szétestek(magukhoz képest), így csalóka az eredmény.
Pl. Messi nyilatkozata sem tetszett a Rangers elleni meccs után, mikor a skótokat okolta a mi sz.r játékunk miatt. Be kell húzni a 3 pontot az ien csapatok ellen.

Szinte már szégyen h a Madrid előttünk jár ien gyenge védelemmel is, simán meg lehetne őket fogni. Nem látom a Barcán a küzdeni akarást, ez a gurigázós játék már nem pálya a modern futballban. A BL győzelem idején sokkal gyengébb keretünk volt (Van Bommel, Oleguer kezdő), de sokkal fegyelmezettebben, motiváltabban játszott a csapat. Nevekből nem lehet megélni, néha mintha futsal meccset látnék, annyi a tilitoli, kevés a futás, az átlövés.

Ha az igazolások nem segítenek- menjen az edző- ez ilyen egyszerű. Különösen egy ilyen csapatnál- ahol óriási az eredménykényszer.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.12. 17:32:12

Én őszintén szólva nem értem ezt a Classico dolgot, amit itt páran magyaráznak :roll: Tegyük fel, nyerünk. És akkor mi van? Az csak egy meccs lesz, amin anélkül is elvárnám, hogy pörögjenek, hogy bárki bármit mond nekik. Nem azon a meccsen lesz szükség edzői, mentális jelenlétre, hanem az ilyen kis szutyok csapatok ellen idegenben, ami nincs meg. Pont az az a meccs, ami alapján semmit nem lehet levonni. Egy napi formáról lesz szó, ami nem változtatja majd meg azt a hulladék mentalitást, ami egyébként jellemző a csapatra.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.12. 17:24:31

Egyik oldalon meg kellene tartani ezt az otthoni formát. Viszont kellene vmit kezdeni idegenben. Megfigyelhető az is, hogy ha mi kapjuk az első gólt,k vége a meccsnek. Nemhogy fordítani, de még veszélyes helyzeteket sem tudunk kidolgozni. Sőt, egyáltalán, mezőnyfölényt sem tudunk kialakítani. Mint egy kiesés ellen küzdő csapat. Nem tudom, orvosolni tudja ezt Frank, mert ha nem, akkor tényleg annyi. A Clásicóig várnék a döntéssel. Ha ott nem nyerünk-amit kétlek, mert otthon jók vagyunk-akkor nincs mire várni. Igaz, ha most azt mondja valaki, hogy már most sincs, azzal sem tudok vitázni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.12. 16:59:12

Los Banditos írta:Mindenestre örülök, hogy Franklin beismerte a hibáját, vállalja a felelőséget, és keresi a megoldást. Van rá 2 hete, hogy megoldja a dolgot. :roll:
Ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem lenne. Akkor mi a jó büdös francot csinált június 17-től augusztus 26-ig? A f@xát verte? Vagy úgy gondolod Los, hogy amit 9 hét alatt képtelen volt megoldani, most majd két hét alatt képes lesz? Nem hinném, ez az ember egy szakmailag kiégett edző, aki semmi újat nem képes kitalálni. Ezt már másfél éve bizonyítja. Aki nem látja, az vagy vak, vagy nem is akarja látni.
RIJKAARD TAKARODJ! Minél hamarabb, annál jobb lesz nekünk.
Kép
Lezárt