Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem megtalálják a megfelelö embert. De nekem van egy olyan érzésem, hogy majd bárki is jön, Rossel ha megnyeri a válsztásokat, hozza Scolarit és még több brazilt. De ha ez kell a gyözelemhez és a szép játékhoz, ám legyen. Nekük egyébként ugy érzem Wenger kéne.Replay írta:A cikket olvasva, azért ha Capello/Clemente/Van Basten hármas közül jönne vki, valszeg infarktust kapnék...
Mondjuk, ha nem csak az edzőbánk topikját látogatnád, akkor azt is megláthattad volna, hogy mindenki a maga módján jócskán kritizálta a spílereket is.tagore írta:Közben eszembe jutott a Milan. Ugyebár jelenleg 11-ek a bajnokságban. Érdekes, Ancelotti segge alatt meg se rezzen a kispad. Most akkor ez hogy? Berlusconinak mindegy?
Ott hogyhogy nem fröcsögnek? Tizenegyedik hely....
Hümm.
(Mellesleg látom, hogy azóta sem merült fel itt a fórumon a játékosok felelőssége, még 1%-ban sem. Érdekes. Sokan - úgy látom - csak gyűlölködni járnak ide. Na, ők a múltkor általam említett primitív, szakmaiatlan vadparasztok. Ne feledjétek, akinek nem inge.... Hehe.)
Ez esetben már nem ő lenne a Barca edzőjemrmonster írta: A másik dolog: Frank-ról azt is el tudom képzelni, hogy ha nagyon nem megy a csapatnak, akkor önként feláll... De ennek nincs itt az ideje, és remélem nem is lesz!
Egyébként Zozzy a Te avatarod "mintájára" csináltam az enyémet, hogy megvédjem kedves trénerünket.Zozzy 5 írta:Én is vele vagyok. Add be azt a lemondást öregmrmonster írta:Nem leszek a legnépszerűbb itt a fórumon, de akkor is:
Veled vagyok öreg!
Tényleg beadhatná a lemundását!Zozzy 5 írta:Én is vele vagyok. Add be azt a lemondást öregmrmonster írta:Nem leszek a legnépszerűbb itt a fórumon, de akkor is:
Veled vagyok öreg!
Zozzy 5 írta:Én is vele vagyok. Add be azt a lemondást öregmrmonster írta:Nem leszek a legnépszerűbb itt a fórumon, de akkor is:
Veled vagyok öreg!
Jó, előzünk. Előnyünk 1, max 2 pont. De az csak dec. 23, onnantól még bőven vannak idegenbeli meccsink, amiken a mentalistás nem lesz más Frankkal. Egy meccs nem befoláysol semmit, akkor sem, ha az a Real elleni. Túlságosan a Real függvényében nézed a dolgokat szerintem, tőlük akarsz jobb lenni mindenképp, és ha már ez egy meccs erejéig is létrejön, akkor no para. Szerintem ez így nem oks. Még ha őket meg is előzzük, akkor is simán előttünk lehet a Valencia, vagy a Villarreal is.Rivaldo11 írta: A Real ellen aratott győzelem mellett persze nem lényegtelen, hogy azzal a feltételezett sikerrel hová lépnénk a tabellán. Ha úgy tetszik, előznénk, abban az esetben maradjon. De már írtam, nem láthatunk bele Laporta fejébe, nem tudhatjuk, hol ér véget az Ő tűréshatára. Egyébként Zozzy, nem tudom hányféle Barcelonát láttál már.
Voltunk ennél már mélyebben is, úgyhogy csak csínján a kritikákkal. Véleményem szerint innen még simán van kiút. De hogy Frankkel, vagy nélküle, azt most még nem tudom.
A Real ellen aratott győzelem mellett persze nem lényegtelen, hogy azzal a feltételezett sikerrel hová lépnénk a tabellán. Ha úgy tetszik, előznénk, abban az esetben maradjon. De már írtam, nem láthatunk bele Laporta fejébe, nem tudhatjuk, hol ér véget az Ő tűréshatára. Egyébként Zozzy, nem tudom hányféle Barcelonát láttál már.Zozzy 5 írta:Én őszintén szólva nem értem ezt a Classico dolgot, amit itt páran magyaráznakTegyük fel, nyerünk. És akkor mi van? Az csak egy meccs lesz, amin anélkül is elvárnám, hogy pörögjenek, hogy bárki bármit mond nekik. Nem azon a meccsen lesz szükség edzői, mentális jelenlétre, hanem az ilyen kis szutyok csapatok ellen idegenben, ami nincs meg. Pont az az a meccs, ami alapján semmit nem lehet levonni. Egy napi formáról lesz szó, ami nem változtatja majd meg azt a hulladék mentalitást, ami egyébként jellemző a csapatra.
Ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem lenne. Akkor mi a jó büdös francot csinált június 17-től augusztus 26-ig? A f@xát verte? Vagy úgy gondolod Los, hogy amit 9 hét alatt képtelen volt megoldani, most majd két hét alatt képes lesz? Nem hinném, ez az ember egy szakmailag kiégett edző, aki semmi újat nem képes kitalálni. Ezt már másfél éve bizonyítja. Aki nem látja, az vagy vak, vagy nem is akarja látni.Los Banditos írta:Mindenestre örülök, hogy Franklin beismerte a hibáját, vállalja a felelőséget, és keresi a megoldást. Van rá 2 hete, hogy megoldja a dolgot.![]()