Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.11. 16:54:13

Hy Guys :!:

Valaki tud valamit Arshavinról mert amit eddig olvastam az vagy nem túl bíztató, vagy a semmiről sem szól. Az eddigiek alapján a Barca és az Arsenal tűnik esélyesnek. Szóval légyszíves valaki dobjon meg némi infoval...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2008.07.11. 16:47:37

kilibarca írta:Pavlyuchenko neve ismét felmerült 15 millió lenne , 26 éves orosz játékos aki a Chelsea és Milan érdeklődését is felkeltette. Ő lenne a "B terv". (ha jól értem)

Eto'o cikk :?: miről szól :?:
Szvsz az orosz srác még B tervnek is gyenge, mindamellett lesz három középcsatárunk, csak Samu pótlására kéne igazolni ha megy.

De a lentebbi cikk pont arról szól, hogy egész könnyedén maradhat nálunk Samu. Szerencsére. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.11. 16:40:22

Pavlyuchenko neve ismét felmerült 15 millió lenne , 26 éves orosz játékos aki a Chelsea és Milan érdeklődését is felkeltette. Ő lenne a "B terv". (ha jól értem)

Eto'o cikk :?: miről szól :?:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.11. 15:14:26

bty :!:

Szóval, azt is hozzátenném az elöttem szóló emberek véleménye mellett. Két sikertelen év után, nemhiszem hogy fiatal tehetséges játékosokra lenne szükségünk, hiszen igen bizonytalanok. Férreértés elkerülése végett nem minden fiatal tehetség olyan megbízható mint Bojan, Krikic inkább egy áldás egy istenadta tehetség, de nem lehet mindenki olyan mint ő. Ebből kifolyólag a Barcának kiforott 25-30 év közötti játékosokra is nagy szüksége van. Előttem sokan írták hogy minek egy ien öreg ember mint Hleb. Ez baromság Hleb pont most van a teljesítményének azon szakaszában amikor a leghasznossabb lehet egy klubb számára. Mert olyan játékosokkal mint Hleb megint bajnok csapat lehetünk. Viszont a 17 éves játékosok majd beérnek, majd egyszer. Például az Arsenalra sem véletlenül mondják hogy a jövő csapata, mert mi a jelen csapata szeretnénk lenni.

Remélem érthető voltam, bár nem tömör megfogalmazásban, és a helyes írásért is elnézést kérek, előre :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
vd17
Barça B

2008.07.11. 15:04:41

bty!Szerintem ez így ebben a formában nem igaz,hogy egyszerűen nem jut eszükbe a vezetőknek a jó fiatal játékosokat leigazolni,ha jól emlékszem annak idején Giovani is majdnem madrid játékos lett...Az más kérdés,hogy most a tottenham simán elvitte,de ebbe ne menjünk bele.Nem tudom,én Kun Agüero-ról nem hallok semmit,pedig nem hiszem,hogy ő pont az atletico-val közös jövőre érdemes,szívesen látnám mondjuk Ronnie helyén őt is,de ez valószínűleg csak álom marad...
bogen
Jugador del Barça

2008.07.11. 14:26:04

bty írta:Mit gondoltok amugy az én okfejtésemről kicsit lejjebbbb?????
azt, hogy Podolskin kívül mindenkiről volt már szó és ki is lett vesézve+szerintem nagy oltásokat fogsz kapni, mert a fele hülyeség :lol: 8)
ZS10
Jugador d'estrella

2008.07.11. 14:20:12

Thiago Neves lenne a legjobb megoldás Ronnie helyére!

Ilyenre csak a legnagyobbak képesek:

http://www.youtube.com/watch?v=Pq_YPUr3H9E
bty
Jugador del Barça

2008.07.11. 14:07:16

Szevasztok!
Nem tudom de most hogyjobban belegondolok moutinho is csak elméleti sikon volt megkeresve meg egy csomo jo fiatal játékos ezsükbe se jut emlitettéetek van der vartoot nasri-hoz közünk nem volt de eszembe jutott még valki az a holland srác affellay szerintem nagyon jo robbanékony jol cselez jol lő és rettentő fiatal nem értem ő mondjuk mért nem jut ezsükbe de ott van veloso is őt se kerestük meg igy nem lehet elkezdeni a jövő cspaatát épiteni ha csak "öregeket " veszünk kellene néhány bojan szintű fiaatal futtbalista és van is jopár a piacon de a barcat hidegen haggya pedig most viszonylag olcson meglehetne venni őket és esetleg később drágán eladni de szerintem akiket itt felsoroltam azok mind megállnák a helyüket a bvarcaban és beépülnének szépen lassan. Azt viszont rettentően sajnálom hogy giovanni dos santos-t elengedtük a tottenhamhez sokkal nagyobb lehetőségeket láttam abban a srácban mint bojanban hiába lőtt a gyerek 10 golt nem érzem benne azt a fnatizmust a foci iránt amit a gioban ez szerintem hatalmas hiba volt a barca részéről mint ahogyan régen is eladták quaresmát poton pénzért és most 40 mill az ára ingyen ment el fabregas és neki is ott körül mozog a piaci értéke valhogy mintha nem értenének a barcánál az ilyen dolgokhoz vagy mindig tul hamar feladják demost jutott eszembe podolski is ő se jutott senkinek se eszébe pedig vérbeli csatár szoval nem értem a barcát de azért szertem:D
visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.11. 14:05:30

LG írta:
bandika0101 írta:Sztem sok az a 15 milla egy ilyen játékosért! Van Der Vaartot is meg lehetett volna venni és csak 23 millába került volna ö sokkal jobb és fiatalabb is.
ááááááááááááá :evil:
Hleb az PLben az 1ik legjobb, hanem a legjobb teljesitményt nyujtotta a középpályások közül, VdV meg 0 szinvonalú bundásligából sem tudott kiemelkedni. Az EBn is naon gyenge volt, amikor a hollandok hengereltek, akkor sem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
LG :D

ne idegesítsd magad ilyen embereken

különben is tudod jól, hogy hleb nem nyomta a joga bonitoban uhogy tré játékos :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.07.11. 14:21:33-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.11. 13:52:37

Szerintem is maradjon Gudi!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.11. 13:12:04

danianevem írta:Bocs, hogy "picit" eltérek az eddigiektöl, de....

Hleb érkezése tuti? Elöre kösz...
99,99 % Csak alá kell írnni meg előtte orvosi vizsgálat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.11. 13:07:45

Bocs, hogy "picit" eltérek az eddigiektöl, de....

Hleb érkezése tuti? Elöre kösz...
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.11. 12:40:18

Hát ha valóban ennyi nagy klubb akarja akkor jöjjön ide :!: Szeretettel várjuk, hiszen Ezqueronak lejár a szerződése és kell csere csatár.

Gudjohnsenről tud valaki valamit :?: Én nem szeretném hogy elmenjen :cry:
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.07.11. 12:34:41

noname írta:Ezt a Thiago Nevest még sose láttam játszani, de sok jót hallottam róla.Az is sokat mond h Spaletti is meg akarja szerezni...
Felőlem jöhet!
Amőgy egyre inkább úgy éz ki h a Valencia képes lesz megtartani Silvát és Villát is.Akkora árat kérnek értük h sikerült elrettenteni a kérőket. :roll:

Nem csak Spaletti hanem a Leverkusen és a Bayern is
vd17
Barça B

2008.07.11. 12:34:17

A libertadores-kupa döntőben is hatalmasat játszott,hintett egy mesterhármast a Quito-nak,igaz,hogy így is a Quito nyert tizenegyesekkel...
-Ja és elég jól lövi szabadrúgásokat is,ha jól emlékszem azon a meccsen kettőt is lőtt belőle...Ebben is felveszi a versenyt R10-el!
noname
Llegenda del Barça

2008.07.11. 12:23:34

Ezt a Thiago Nevest még sose láttam játszani, de sok jót hallottam róla.Az is sokat mond h Spaletti is meg akarja szerezni...
Felőlem jöhet!
Amőgy egyre inkább úgy éz ki h a Valencia képes lesz megtartani Silvát és Villát is.Akkora árat kérnek értük h sikerült elrettenteni a kérőket. :roll:
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.11. 12:08:43

bandika0101 írta:Sztem sok az a 15 milla egy ilyen játékosért! Van Der Vaartot is meg lehetett volna venni és csak 23 millába került volna ö sokkal jobb és fiatalabb is.
ááááááááááááá :evil:
Hleb az PLben az 1ik legjobb, hanem a legjobb teljesitményt nyujtotta a középpályások közül, VdV meg 0 szinvonalú bundásligából sem tudott kiemelkedni. Az EBn is naon gyenge volt, amikor a hollandok hengereltek, akkor sem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.11. 11:51:08

Messa írta:
davi10 írta:Szerintem Hleb nem lesz olyan nagy szám...Henry is az Arsenalban tök jó volt, itt meg alig csinált valamit... :?
Bocsáss meg, Hleb valamivel fiatalabb, mint Henry, másrészt Henryt nem a posztján játszatta Rijkaard.
Ne szidjátok henryt mert végülis ő lőtte a tavalyi szezonban a legtöbb gólt (itt beleszámolom a királykupát és a bl-t is) , igaz csupán eggyel lőtt többet mint eto'o ,de akkor is. Továbbá vegyük figyelembe az utolsó fordulók beli játékait ahol nagyom sokat javult. Szerintem jövőre már meghatározó lehet. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Master19
Capitá del Barça

2008.07.11. 11:41:16

Nasri hivatalosan is az Arsenalban! :( http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=189179 Bocsi ha már linkeltéttek vagy volt róla szó elöbb is...én most tudtam meg h HIVATALOS!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.11. 11:24:25

davi10 írta:Szerintem Hleb nem lesz olyan nagy szám...Henry is az Arsenalban tök jó volt, itt meg alig csinált valamit... :?
Bocsáss meg, Hleb valamivel fiatalabb, mint Henry, másrészt Henryt nem a posztján játszatta Rijkaard.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2008.07.11. 11:27:34-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Laci0820
Jugador del Barça

2008.07.11. 11:15:37

Poszi írta:Honnan veszitek ezt a Thiago Nevest? Mert én nem láttam sehol. :cry:
Poszi itt van: http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en

És az én oldalamon is fenn van...de nem reklámozom csak..:)(alul):D
10 milliót is megadna érte a Barca ahogy én olvastam..!!
Jugador del Barça

2008.07.11. 11:12:53

Honnan veszitek ezt a Thiago Nevest? Mert én nem láttam sehol. :cry:
Laci0820
Jugador del Barça

2008.07.11. 10:39:18

Sese írta:Hány éves ez a thiago neves????????
:roll: :roll: :roll: :wink:

Ha minden igaz 23 éves..

Kapcsolat:

2008.07.11. 10:30:07

Hány éves ez a thiago neves????????
:roll: :roll: :roll: :wink:
vd17
Barça B

2008.07.11. 10:15:37

Üdvözlöm a kedves fórumozókat és Barca-imádókat!(...)Én első alkalommal szólok hozzá az aktuális témához,vagyis inkább az előttem szólóhoz és ezáltal az eddig az átigazolási szezonban történtekhez.Kezdjük az aktuálissal:
-ez a Thiago Neves ügy nekem nagyon tetszik,vagyis inkább Thiago Neves játéka az,amit nagyon kedvelek és már sokszor megcsodáltam libertadores-közvetítések során...Úgy gondolom,hogy kiváló igazolás lehetne egy klasszikus irányító posztra bár a Flu-nál nem telljesen ezt játszotta,ott a pálya minden szegletében feltűnt védekezik és támad is,származásánál fogva rendkívül képzett technikailag,jól lát a pályán és emellett még nagyon munkás játékos,ami R10-ről csak a fénykorában lehetett elmondani...Összefoglalva:-nagyon örülnék Neves érkezésének,bár a brazilokkal kicsit úgy vagyok,már akik közvetlenül brazíliából igazolnak ide,hogy egy picit talán fekete lónak is tekinthetők.(szerintem)

-csatár posztra viszont abszolút tanácstalan vagyok azok után,hogy a Villa-projekt elúszni látszik,ezt én személy szerint nagyon sajnálom,azt hiszem nem kell most Villa kvalitásait felemlegetni ahoz,hogy éreztessem veletek,hogy miért...De lehet hogy Pep elképzeléseibe sem illett volna bele.

-Adebayor-ral viszont mindig úgy voltam,hogy jó,jó de...Valami hiányzik.Sokszor láttam arsenal-meccseket az idén bajnokikat és bl-t is,de valahogy nem az igazi,ez csak az én véleményem,igaz hogy fejjel gyilkos a srác,csak a La Liga-ban ez kevés lenne,szerintem NEM Barca-szintű csatár!Viszont lehet,hogy pont ő az akit Pep is keres és beleillik majd egy új játékrendszerbe,de a jelenlegi semmiképp sem szerintem!

-Hleb-re rátérve,ha már arsenal játékosoknál tartunk,vagyis Hleb már csak volt arsenal játékos :) ,aminek én örülök szerintem rendkívül érzi a kombinatív,rövidpasszos játékot,amit mi is játszunk,remélem beválik!

-a korábbi igazolásokról-kezdeném Dani Alves-sel akinek a játékát nagyon szeretem,szerintem egy igazi "nagy hal" és nagyon nagy üzletet csináltunk vele,a világ legjobb jobb szélsője,mert ugye ő nem telljesen védő,nagyon sokat mozog alapvonaltól alapvonalig,kifogástalan jobbszélt fognak alkotni Messi-vel,ez nem is lehet kérdés!

-Keita-neki is tetszett a játéka,nagyon nagy bombái vannak,ami talán a mostani játékunkból picit hiányzott is.

-Pique-jó igazolás,ismeri a klubbot,az elvárásokat,a játékrendszert,már zaragoza-ból vissza kellett volna hozni,mert ott is nagyon jól játszott,manchester-ben nem igazán jutott lehetőséghez...

-Cacares-igazi fekete ló,de remélem,hogy igaza lesz a Recre-elnökének aki azt mondta,hogy nagyon nagy üzletet csinált a Barca Cacares megvásárlásával...

Előljáróban ennyit,bár ez is egy picit hosszúra sikeredett :D ja és:

Visca el Barca!!!
Lezárt