Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.16. 18:33:53

Tivornya írta:Javaslom, legközelebb inkább ezt a kis időt szánd rá az adatok utánajárására és csak ezután fogalmazd meg a válaszodat ;)
te inkább ne javasoljál semmit :wink:
Tromort77 írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan? Ugye csak trollkodsz? :D
De ha meg a játékos anyag ennyire elit akkor végül is nem értem, hogy miért nem mindegy ki az edző. Hát így is úgy is nyerünk.
de, komolyan gondolom. főleg ancelotti, fényévekkel jobb edző mint amilyen guardiola valaha lesz. tudom, fáj.

de, végülis mindegy ki az edző, csak egy jó játékosanyag + 0 edző kombónál, jobb a jó játékosanyag + tapasztalt, jó edző kombó.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.16. 18:31:32

Őszinte leszek, én már azt se bánom, hogyha Unzué lesz a befutó, de nyáron az igazolások üljenek, ne megint AG-DS féle arcok érkezzenek, mert akkor lényegébe mind1, hogy kit ültetnek a padra. Ha sikerül tökéletesíteni ezt a 3-4-3/3-3-1-3-at, akkor én elégedett leszek. Tökéletesítéshez természetesen kellenek világklasszisok. Thiago vagy Veratti, esetleg mind2. Meg természetesen kh cserének/kezdőbe. Abban bízom, hogy szegény meg nem értett André pajtás, árában elmegy kínába, vagy bánom is én, hogy hova. Középre 4 ember (Busi/Ini/Rakitic/Új láncszem) elég kell, hogy legyen. Azt se bánom, ha esetleg Arda helyett érkezne egy arc, aki Neymihez hasonlóan képes bejátszani az egész oldalt. Jobbosra pedig a Rafi/SR(aki középre is betud szállni)/Vidal elegendő kell, hogy legyen. Ez egy kicsit új edző/igazolás posztra sikeredett. De ezek függvényében lesz érdekes az új edző kiléte, hogy a keret miként fog alakulni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2017.03.16. 18:42:45-kor.
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.16. 17:46:21

visca el barca írta:én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.

jimmy alvarez meg gondolom nem fog rosszakat mondani egykori cimborájáról.

Ez komoly, hogy az ellenőrizhető adatokkal szemben felhozol egy fikciót? Javaslom, legközelebb inkább ezt a kis időt szánd rá az adatok utánajárására és csak ezután fogalmazd meg a válaszodat ;)
Csak úgy hirtelen, fejből: a legsikeresebbek: Cruyff, Guardiola, Enrique és egyetlen idegen testként Rijkaard, de segíthetsz kiegészíteni a névsort :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Tromort77

2017.03.16. 17:41:48

visca el barca írta:
én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.
Ezt ugye nem gondolod komolyan? Ugye csak trollkodsz? :D

Ancelotti soha nem tudott két egymást követő évben bajnok lenni, pedig azért jó pár top csapatnál megfordult. Itt meg még mindig az a legfontosabb.
Capello meg... A Real-nak nem volt elég a stílusa. :D Hiába nyert bajnokságot, azért tették ki mert a szurkolók tüntettek a védekező játéka ellen. Barcában biztos állva tapsoltak volna a mentalitásának. =D>

De ha meg a játékos anyag ennyire elit akkor végül is nem értem, hogy miért nem mindegy ki az edző. Hát így is úgy is nyerünk.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.16. 17:23:08

Tivornya írta:Elég csak a klub történelmének edzőit és sikereit mérlegre tenni ;) Nem az lesz a következtetés, hogy a belterjesség mindent visz, a külsősök meg semmit, hanem sokkal árnyaltabb lesz a kép, de a belterjesek javára dől el a buli.
én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.

jimmy alvarez meg gondolom nem fog rosszakat mondani egykori cimborájáról.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.16. 17:00:03

visca el barca írta:személyeskedhetsz, engem sokakkal ellentétben annyira nem zavar. humornak szántam, próbáltam is érzékeltetni, sajnálom, hogy h nem annak vetted

sajnos én máshogy gondolkodom mint Ti, meg a klub, nálam ez "belterjes" gondolkodás edző terén nem nyerő, illetve számomra ezerszer fontosabb a tudás mint a kötődés. de vhol már én is érzem, h unuzé lesz, ha így lesz akkor lenyelem, ez van. felkötni biztos nem fogom magam.

a fiatalítással meg láttuk mit ért el, jött egy nagyon jó játékos (umtiti), egy töltelék, aki sosem lesz stabil kezdő (digne), két kókler (AG,DS), meg egy szerencsétlen gyerek akitől havi 8 és fél perc alapján várja mindenki a csodát.

A "belterjes" gondolkodásmód miért is jelentene hátrányt? Ugyanúgy előnyei is vannak, mint egy külsős tagnak hátrányai. EZ nem fekete és fehér, itt sokmindennek kell klappolnia ahhoz, hogy a munkának kupákban mérhető legyen az eredménye. Adom azt a véleményt, hogy néha önmagába fullad a FCB, de még mindig biztosabbnak tűnik befelé fordulni, mint kifelé. Elég csak a klub történelmének edzőit és sikereit mérlegre tenni ;) Nem az lesz a következtetés, hogy a belterjesség mindent visz, a külsősök meg semmit, hanem sokkal árnyaltabb lesz a kép, de a belterjesek javára dől el a buli.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
Tromort77

2017.03.16. 16:54:00

visca el barca írta:személyeskedhetsz, engem sokakkal ellentétben annyira nem zavar. humornak szántam, próbáltam is érzékeltetni, sajnálom, hogy h nem annak vetted

sajnos én máshogy gondolkodom mint Ti, meg a klub, nálam ez "belterjes" gondolkodás edző terén nem nyerő, illetve számomra ezerszer fontosabb a tudás mint a kötődés. de vhol már én is érzem, h unuzé lesz, ha így lesz akkor lenyelem, ez van. felkötni biztos nem fogom magam.

a fiatalítással meg láttuk mit ért el, jött egy nagyon jó játékos (umtiti), egy töltelék, aki sosem lesz stabil kezdő (digne), két kókler (AG,DS), meg egy szerencsétlen gyerek akitől havi 8 és fél perc alapján várja mindenki a csodát.
De ez a "belterjeskedés" nagyon is működő klub filozófia az elmúlt éveket tekintve. Meg nem értem, hogy miért gondoljuk, hogy sztár edzőkkel ugyan úgy nem lenne meg a bajunk. Mindnek meg vannak a hülyeségei. Illetve lehet valaki bármennyire is taktikai géniusz, ha nem tudja átadni a játékosoknak azt, hogy mit akar akkor gyorsan el fog hasalni. Én is félek Unzué-tól, mert rosszul is elsülhet. De szerintem a felmerültekhez képest nagy előnnyel indul.

Hogy tovább borzoljam még a kedélyeket:

Jimmy Alvarez (worked with Unzue at Racing): "The benefits of hiring Unzue are huge, I think he's the most logical replacement for Lucho."
Alvarez: "Unzue's talent & cordiality he has w/ the players fits perfectly, so too does his tactical knowledge. He's very close to players."
Jimmy Alvarez: "Unzue knows how to manage the psychology of the players. If he takes over team he could be one of Barca's best ever coaches"

A fiatalítás eredményességéről beszélgethetünk, de maga a tényén nincs mit vitatni.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.16. 16:20:17

személyeskedhetsz, engem sokakkal ellentétben annyira nem zavar. humornak szántam, próbáltam is érzékeltetni, sajnálom, hogy h nem annak vetted

Kép
Samper
Director del Fútbol

2017.03.16. 16:15:47

Szerintem a keret generálozásra szorul. Ezért alapvető hiba a mai öltöző hangulatából kiindulni. De Barto képes rá, hogy ezt tegye. Elég baj, hogy csak a promt elnöki pozícióját félti és nem a klub jövője számít neki.
Tromort77

2017.03.16. 15:56:05

visca el barca írta:
kit érdekel, hogy hoz-e újat, vagy taktikailag mennyit tud? a lényeg, hogy a játékosok szeretik, meg elfogadják.
Értjük, hogy Te nem érted ez miért fontos. De a gúnyolódásod nem ad a témához semmit sem. Ez ugyan olyan mint a kor mániád. Falra mászol amikor valaki megemlíti, hogy öregedik a keret. De ha nem öregedik akkor miért vett a klub egy tucat 22 évest?
Nem akarok személyeskedni, de ezekre nem tudom mi szükség van pont Nálad, aki értelmesen is le tudod írni a véleményed.

http://www.sport-english.com/en/news/ba ... na-5761362

The dressing room would be happy with Unzue, he is loved and valued by the players. If in the end the club approve the decision, Lucho will leave with the feeling he has left everything in good shape.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.16. 13:52:45

Vakmacska írta:Mi a garancia arra, hogy tud bármi újat is hozni?
kit érdekel, hogy hoz-e újat, vagy taktikailag mennyit tud? a lényeg, hogy a játékosok szeretik, meg elfogadják.

nem bírtam kihagyni, szóri

:mrgreen:
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2017.03.16. 12:59:17

Vakmacska írta:Hát én nem tudom..
miért erőltetik, hogy csak barcás múlttal lehet valaki itt edző?
Ezt én sem vágom... Valverde ráadásul lehúzott össz-vissz két szezont a nyolcvanas évek végén, oszt szevasz! Nála még Bob kedvencének Christanvalnak is nagyobb barcás kötődése van :lol:

Na mindegy kicsit felfújt dolognak érzem így ebben a formában, hogy Valverde a múltja miatt élvezzen előnyt, arról nem is beszélve, hogy eleve Lucho is azzal robbantott, hogy több oldalról is távolodott a Pep-féle stílustól, és jó eséllyel most is kellene finomhangolnia az új edzőnek a taktikán (főleg a kp-n), szóval lehet, hogy adott esetben egy kívülről érkező arc, picit más szemlélettel még akár előnyösebb is lehetne.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.03.16. 11:21:44

Hát én nem tudom..
miért erőltetik, hogy csak barcás múlttal lehet valaki itt edző?
Beszélgessenek el vele, mik az elképzelései, hogy vinné tovább a csapatot. Ha passzol az elgondolása, a hozzáállása, akkor miért ne jöhetne? Talán még jót is tenne, hogy egy külsős jönne, hozna egy kicsit más szemléletet is a játékba.

A másodedzőt meg nem értem. Jó, oké, ő segített kidolgozni a pontrúgásokat, amiket valahogy idén már teljesen elfelejtettek. LEhet, nem véletlen, hogy eddig nem volt még első számú edző, csak mindenkinek a segítője. Ráadásul benne van ebben a megfáradt stábban. Mi a garancia arra, hogy tud bármi újat is hozni?

De mindegy, én csak egy hülye szurkoló vagyok.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.03.15. 20:24:32

hogy indokolatlanul erőlteti Gomest és Denist is.
Lehet muszáj neki erőltetni őket, mert nincs más. Denis nem lesz rossz szerintem, de Gomes, bár Arda is tavaly amennyire rossz volt, ősszel, azért nagyon szépen játszott, igaz ő előtte az Atleticoban is megmutatta a tudását.

LE pedig lehet korán áll fel egy év még belefért volna, idén elhozza a kupát remélhetőleg. A BL nem hiszem hogy meglesz, a bajnoksághoz, pedig kell egy végig csúcsformában lévő Neymar és akkor lehet esély.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.03.15. 19:33:28

Valverdére kiváncsi lennnék. Nagyon komoly szakember, kérdés, ilyen lehetőségek mellett mihez kezdene.
Unzuéra is nagy a sansz most már, fene tudja. Egy biztos,előre nem szabad leírni Őt sem. Meglátjuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.15. 19:30:43

Végre vége a bannak, ezért kezdem a kedvencemmel :D
Nero. írta:Szerintem egy évet pihen aztán a VB után átveszi a spanyolokat.
Ez a tartalomnélküli duma ment Pepnél is, látjuk, mi lett belőle :roll:

Én is úgy gondolom, hogy pihen egy évet(szemmel láthatóan van mit kipihennie), aztán egy erős, de nem topcsapat élén látom őt azután. Tippjeim: Sevilla, Valencia, Atletico, Celta. "Kűfődre" nem hiszem, hogy kimerészkedne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2017.03.15. 19:33:56-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.15. 18:57:19

Ez nem mentalitás kérdése.

Nero, téged megint sokan kérdeztek, de azért csak toljad.
Matyi meg a jó teljesítmény.... :lol: mesélj még.

LE-vel meg nem volt gondom, de lehet nem annyira örültem neki anno, de Tata után bárki megváltás volt a szememben. Egy gondom volt Luchoval a 3 év alatt, a sokszor értelmetlen rotálásai. Idén meg csak annyi, hogy indokolatlanul erőlteti Gomest és Denist is.
Az, hogy LE-t nem ismerem el, szintén hazugság.

De szép próbálkozás volt, csak éppen kapufa.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.15. 18:44:34

Tromort77 írta:
csababarca írta: Lehet tényleg Unzué lesz, aztán majd kivágják idény végén és hoznak rendes edzőt. Egy átmeneti év belefér, úgy gondolkodnak szerintem.
Ez ám a mentalitás! :roll:
Csaba szokásos meleg fogadtatása mint mondjuk Enrique vagy Mathieu esetében aztán hiába a jó teljesítmény akkor se ismeri el őket. :D

Szerintem egy évet pihen aztán a VB után átveszi a spanyolokat.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tromort77

2017.03.15. 18:36:52

csababarca írta: Lehet tényleg Unzué lesz, aztán majd kivágják idény végén és hoznak rendes edzőt. Egy átmeneti év belefér, úgy gondolkodnak szerintem.
Ez ám a mentalitás! :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.15. 18:28:42

Lucho jobbat erdemel mint egy örök vesztes Arsenal. Menthetetlen brigád, ne menjen oda.

Sampaolit nem bánom annyira hogy kiesett, meglátjuk kik maradnak.
Lehet tényleg Unzué lesz, aztán majd kivágják idény végén és hoznak rendes edzőt. Egy átmeneti év belefér, úgy gondolkodnak szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tromort77

2017.03.15. 17:58:09

Sampaoli will renew with Sevilla shortly as there is no genuine interest from Barcelona #fcblive [cat radio]

One of the major factors that Barcelona don't want Sampaoli to take over is that he doesn't have in depth knowledge of the club. [cat radio]

With Sampaoli now being ruled out, Ernesto Valverde and Carlos Unzue remain the main candidates to take over at Barça #fcblive [cat radio]

Alakul ez. Remélem Sampaoli tényleg kiesett a képből. Szimpatikus figura, de semmi köze nincs a Barcához.

Ami Lucho-t illeti. Voltak hírek a PSG-ről is, de az meglehetősen durva lenne a történtek után. :D
Én simán el tudnám képzelni amúgy az Arsenal edzőjeként.
Mathieu18
Barça B

2017.03.15. 13:44:16

Remélem, mindenki belenyugodott abba a jól látható ténybe, hogy a következő idényben Juan Carlos Unzué lesz a vezetőedző. :roll:
MatsMessi
Jugador d'estrella

2017.03.14. 19:30:16

Ezzel egyébként lehet itt sokan nem értenek majd egyet, de én Allegrit nagyon szívesen látnám nálunk. Szerintem az a pali abszolút TOP3-ban van.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.14. 19:26:17

én azt olvastam, hogy spalletti csak akkor megy rómából, ha allegri megy a juvétól és akkor az ő helyére menne. viszont allegri nem hiszem h megy bárhova is, ő ott marha nagy király. talán ha wengert végre kiteszik a senalból bevállalja. vagy jön ide :mrgreen:
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.03.14. 19:15:51

Olasz sajtó értesülések szerint ha Spalletti távozik a Romától, szívesen látnák újból Luchót a fővárosi klub edzőjeként.

Amúgy szerintem ha már kimerültségre hivatkozott, akkor egy évet mindeképpen ki fog hagyni. Szívesen látnám majd azért egy másik csapat élén, akkor derülne ki igazán, hogy mit is tud. Mert azért a Romában mondhatjuk, hogy megbukott, a Celtát felhozta egy erős középcsapat szintjére, aztán robbantott a Barcánál, amire a fanyalgók rámondhatják, hogy ezzel a kerettel bárki nyert volna. Szerintem sok érdeme van a Barca sikereiben, de megnézném mit tud egy másik csapatban.
Lezárt