visca el barca írta:személyeskedhetsz, engem sokakkal ellentétben annyira nem zavar. humornak szántam, próbáltam is érzékeltetni, sajnálom, hogy h nem annak vetted
sajnos én máshogy gondolkodom mint Ti, meg a klub, nálam ez "belterjes" gondolkodás edző terén nem nyerő, illetve számomra ezerszer fontosabb a tudás mint a kötődés. de vhol már én is érzem, h unuzé lesz, ha így lesz akkor lenyelem, ez van. felkötni biztos nem fogom magam.
a fiatalítással meg láttuk mit ért el, jött egy nagyon jó játékos (umtiti), egy töltelék, aki sosem lesz stabil kezdő (digne), két kókler (AG,DS), meg egy szerencsétlen gyerek akitől havi 8 és fél perc alapján várja mindenki a csodát.
A "belterjes" gondolkodásmód miért is jelentene hátrányt? Ugyanúgy előnyei is vannak, mint egy külsős tagnak hátrányai. EZ nem fekete és fehér, itt sokmindennek kell klappolnia ahhoz, hogy a munkának kupákban mérhető legyen az eredménye. Adom azt a véleményt, hogy néha önmagába fullad a FCB, de még mindig biztosabbnak tűnik befelé fordulni, mint kifelé. Elég csak a klub történelmének edzőit és sikereit mérlegre tenni

Nem az lesz a következtetés, hogy a belterjesség mindent visz, a külsősök meg semmit, hanem sokkal árnyaltabb lesz a kép, de a belterjesek javára dől el a buli.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"