Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te inkább ne javasoljál semmitTivornya írta:Javaslom, legközelebb inkább ezt a kis időt szánd rá az adatok utánajárására és csak ezután fogalmazd meg a válaszodat
de, komolyan gondolom. főleg ancelotti, fényévekkel jobb edző mint amilyen guardiola valaha lesz. tudom, fáj.Tromort77 írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan? Ugye csak trollkodsz?![]()
De ha meg a játékos anyag ennyire elit akkor végül is nem értem, hogy miért nem mindegy ki az edző. Hát így is úgy is nyerünk.
visca el barca írta:én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.
jimmy alvarez meg gondolom nem fog rosszakat mondani egykori cimborájáról.
Ezt ugye nem gondolod komolyan? Ugye csak trollkodsz?visca el barca írta:
én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.
én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.Tivornya írta:Elég csak a klub történelmének edzőit és sikereit mérlegre tenniNem az lesz a következtetés, hogy a belterjesség mindent visz, a külsősök meg semmit, hanem sokkal árnyaltabb lesz a kép, de a belterjesek javára dől el a buli.
visca el barca írta:személyeskedhetsz, engem sokakkal ellentétben annyira nem zavar. humornak szántam, próbáltam is érzékeltetni, sajnálom, hogy h nem annak vetted
sajnos én máshogy gondolkodom mint Ti, meg a klub, nálam ez "belterjes" gondolkodás edző terén nem nyerő, illetve számomra ezerszer fontosabb a tudás mint a kötődés. de vhol már én is érzem, h unuzé lesz, ha így lesz akkor lenyelem, ez van. felkötni biztos nem fogom magam.
a fiatalítással meg láttuk mit ért el, jött egy nagyon jó játékos (umtiti), egy töltelék, aki sosem lesz stabil kezdő (digne), két kókler (AG,DS), meg egy szerencsétlen gyerek akitől havi 8 és fél perc alapján várja mindenki a csodát.
De ez a "belterjeskedés" nagyon is működő klub filozófia az elmúlt éveket tekintve. Meg nem értem, hogy miért gondoljuk, hogy sztár edzőkkel ugyan úgy nem lenne meg a bajunk. Mindnek meg vannak a hülyeségei. Illetve lehet valaki bármennyire is taktikai géniusz, ha nem tudja átadni a játékosoknak azt, hogy mit akar akkor gyorsan el fog hasalni. Én is félek Unzué-tól, mert rosszul is elsülhet. De szerintem a felmerültekhez képest nagy előnnyel indul.visca el barca írta:személyeskedhetsz, engem sokakkal ellentétben annyira nem zavar. humornak szántam, próbáltam is érzékeltetni, sajnálom, hogy h nem annak vetted
sajnos én máshogy gondolkodom mint Ti, meg a klub, nálam ez "belterjes" gondolkodás edző terén nem nyerő, illetve számomra ezerszer fontosabb a tudás mint a kötődés. de vhol már én is érzem, h unuzé lesz, ha így lesz akkor lenyelem, ez van. felkötni biztos nem fogom magam.
a fiatalítással meg láttuk mit ért el, jött egy nagyon jó játékos (umtiti), egy töltelék, aki sosem lesz stabil kezdő (digne), két kókler (AG,DS), meg egy szerencsétlen gyerek akitől havi 8 és fél perc alapján várja mindenki a csodát.
Értjük, hogy Te nem érted ez miért fontos. De a gúnyolódásod nem ad a témához semmit sem. Ez ugyan olyan mint a kor mániád. Falra mászol amikor valaki megemlíti, hogy öregedik a keret. De ha nem öregedik akkor miért vett a klub egy tucat 22 évest?visca el barca írta:
kit érdekel, hogy hoz-e újat, vagy taktikailag mennyit tud? a lényeg, hogy a játékosok szeretik, meg elfogadják.
kit érdekel, hogy hoz-e újat, vagy taktikailag mennyit tud? a lényeg, hogy a játékosok szeretik, meg elfogadják.Vakmacska írta:Mi a garancia arra, hogy tud bármi újat is hozni?
Ezt én sem vágom... Valverde ráadásul lehúzott össz-vissz két szezont a nyolcvanas évek végén, oszt szevasz! Nála még Bob kedvencének Christanvalnak is nagyobb barcás kötődése vanVakmacska írta:Hát én nem tudom..
miért erőltetik, hogy csak barcás múlttal lehet valaki itt edző?
Lehet muszáj neki erőltetni őket, mert nincs más. Denis nem lesz rossz szerintem, de Gomes, bár Arda is tavaly amennyire rossz volt, ősszel, azért nagyon szépen játszott, igaz ő előtte az Atleticoban is megmutatta a tudását.hogy indokolatlanul erőlteti Gomest és Denist is.
Ez a tartalomnélküli duma ment Pepnél is, látjuk, mi lett belőleNero. írta:Szerintem egy évet pihen aztán a VB után átveszi a spanyolokat.
Csaba szokásos meleg fogadtatása mint mondjuk Enrique vagy Mathieu esetében aztán hiába a jó teljesítmény akkor se ismeri el őket.Tromort77 írta:Ez ám a mentalitás!csababarca írta: Lehet tényleg Unzué lesz, aztán majd kivágják idény végén és hoznak rendes edzőt. Egy átmeneti év belefér, úgy gondolkodnak szerintem.
Ez ám a mentalitás!csababarca írta: Lehet tényleg Unzué lesz, aztán majd kivágják idény végén és hoznak rendes edzőt. Egy átmeneti év belefér, úgy gondolkodnak szerintem.