mi az, ami nálad így kiverte a biztosítékot kitfistó?
...amit az utobbi időben szó szerint művelaz egy kicsit sok.
...amit az utobbi időben szó szerint művelaz egy kicsit sok.
Hát nem tom, remélem nem megy el, mert jól m1 vele a csapatnak MÉG.Kitfisto írta:Nem értem Rijkaardot.miért nem írja alá a szerzödést?
Tényleg.Ha elmegy ki lenne az új edző?
Az NSO írta:A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásának aranyérmese, az FC Barcelona 2009 június végéig meghosszabbította a holland szakvezető, Frank Rijkaard (képünkön) szerződését.
A szakember katalán sztárcsapatával az ázsiai túrát követően jelenleg Dániában edzőtáborozik. A játékosként Európa-bajnoki címet szerzett Rijkaard két éve dolgozik Katalónia fővárosában, az első szezonban a kezdeti nehézségeket követően - még leváltása is felmerült - egy remek tavaszi szereplésnek köszönhetően a bajnok Valencia mögött ezüstérmet szereztek, míg tavaly már egyértelműen nem volt náluk jobb és eredményesebb csapat a ligában.
El ne hidd már ezt a mesét. A kezdőt biztos hogy Rijkaard állítja össze. Henk Ten az erőnlétért felelős.Soma16 írta:nem kell ide Cuper , egyébként az igaz hogy igazából nem Rijkaard az ész hanem Henk Ten Cate, mert ő állítja össze az edzéstervet is,meg a kezdőt, + taktikát!!!!!!
Én is csak néztem hogy mi van itt??????
Mondjuk akkor azt nem értem hogy Rijkaard mit csinál?
csak ő van a padon és nézi a meccsett, meg amit mond nemt Henk megcsinálja vagy mi???????????
Ez azért túlzás!!!!Szerintem mind2-en kb ugyanannyit "tesznek" bele a csapatba,teljesen egyenrangúak,csak hivatalosan Rijkaard a főnök!Soma16 írta:nem kell ide Cuper , egyébként az igaz hogy igazából nem Rijkaard az ész hanem Henk Ten Cate, mert ő állítja össze az edzéstervet is,meg a kezdőt, + taktikát!!!!!!
Én is csak néztem hogy mi van itt??????
Mondjuk akkor azt nem értem hogy Rijkaard mit csinál?
csak ő van a padon és nézi a meccsett, meg amit mond nemt Henk megcsinálja vagy mi???????????
És Rijkaard honnan hozta fel a Barcát????Charlie írta:Ya,és honnan hozta vissza most a Mallorcát?Boixos írta:maraggyunk annyiban, h tapasztaltabb. biztos nem hülye hozzá, mert azért csak bl-döntőt nyomatott a valenkiával.Zsolti írta:...na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.
C.
Ya,és honnan hozta vissza most a Mallorcát?Boixos írta:maraggyunk annyiban, h tapasztaltabb. biztos nem hülye hozzá, mert azért csak bl-döntőt nyomatott a valenkiával.Zsolti írta:...na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.
maraggyunk annyiban, h tapasztaltabb. biztos nem hülye hozzá, mert azért csak bl-döntőt nyomatott a valenkiával.Zsolti írta:...na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.
na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.Enrique írta:Nem tudom, kit küldhetett volna be csereként, mikor 2342 sérültünk volt egyszerre...Zsolti írta:viszont a meccsek belenyúlásához,meg a védekezéshez még van mit fejlődnie.
Cúpert meg nem is minősítem. Ja de, van egy jelző, ami remekül jellemzi: Örök vesztes.
Nem tudom, kit küldhetett volna be csereként, mikor 2342 sérültünk volt egyszerre...Zsolti írta:viszont a meccsek belenyúlásához,meg a védekezéshez még van mit fejlődnie.