Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...amit az utobbi időben szó szerint művelaz egy kicsit sok.
Hát nem tom, remélem nem megy el, mert jól m1 vele a csapatnak MÉG.Kitfisto írta:Nem értem Rijkaardot.miért nem írja alá a szerzödést?
Tényleg.Ha elmegy ki lenne az új edző?
Az NSO írta:A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásának aranyérmese, az FC Barcelona 2009 június végéig meghosszabbította a holland szakvezető, Frank Rijkaard (képünkön) szerződését.
A szakember katalán sztárcsapatával az ázsiai túrát követően jelenleg Dániában edzőtáborozik. A játékosként Európa-bajnoki címet szerzett Rijkaard két éve dolgozik Katalónia fővárosában, az első szezonban a kezdeti nehézségeket követően - még leváltása is felmerült - egy remek tavaszi szereplésnek köszönhetően a bajnok Valencia mögött ezüstérmet szereztek, míg tavaly már egyértelműen nem volt náluk jobb és eredményesebb csapat a ligában.
El ne hidd már ezt a mesét. A kezdőt biztos hogy Rijkaard állítja össze. Henk Ten az erőnlétért felelős.Soma16 írta:nem kell ide Cuper , egyébként az igaz hogy igazából nem Rijkaard az ész hanem Henk Ten Cate, mert ő állítja össze az edzéstervet is,meg a kezdőt, + taktikát!!!!!!
Én is csak néztem hogy mi van itt??????
Mondjuk akkor azt nem értem hogy Rijkaard mit csinál?
csak ő van a padon és nézi a meccsett, meg amit mond nemt Henk megcsinálja vagy mi???????????
Ez azért túlzás!!!!Szerintem mind2-en kb ugyanannyit "tesznek" bele a csapatba,teljesen egyenrangúak,csak hivatalosan Rijkaard a főnök!Soma16 írta:nem kell ide Cuper , egyébként az igaz hogy igazából nem Rijkaard az ész hanem Henk Ten Cate, mert ő állítja össze az edzéstervet is,meg a kezdőt, + taktikát!!!!!!
Én is csak néztem hogy mi van itt??????
Mondjuk akkor azt nem értem hogy Rijkaard mit csinál?
csak ő van a padon és nézi a meccsett, meg amit mond nemt Henk megcsinálja vagy mi???????????
És Rijkaard honnan hozta fel a Barcát????Charlie írta:Ya,és honnan hozta vissza most a Mallorcát?Boixos írta:maraggyunk annyiban, h tapasztaltabb. biztos nem hülye hozzá, mert azért csak bl-döntőt nyomatott a valenkiával.Zsolti írta:...na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.
C.
Ya,és honnan hozta vissza most a Mallorcát?Boixos írta:maraggyunk annyiban, h tapasztaltabb. biztos nem hülye hozzá, mert azért csak bl-döntőt nyomatott a valenkiával.Zsolti írta:...na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.
maraggyunk annyiban, h tapasztaltabb. biztos nem hülye hozzá, mert azért csak bl-döntőt nyomatott a valenkiával.Zsolti írta:...na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.
na mindegy.ebbe ne menjünk bele,de sztem Cuper jobb mint Rijkaard.Enrique írta:Nem tudom, kit küldhetett volna be csereként, mikor 2342 sérültünk volt egyszerre...Zsolti írta:viszont a meccsek belenyúlásához,meg a védekezéshez még van mit fejlődnie.
Cúpert meg nem is minősítem. Ja de, van egy jelző, ami remekül jellemzi: Örök vesztes.
Nem tudom, kit küldhetett volna be csereként, mikor 2342 sérültünk volt egyszerre...Zsolti írta:viszont a meccsek belenyúlásához,meg a védekezéshez még van mit fejlődnie.