Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Tottenham -nek én is nagyon szurkolok, megszerettem őket nagyon!davi10 írta:Nagyon nem örülök ennek, hogy egy ágon vagyunk a Reallal. 4 el clasíco lenne még hátra az idényből. Lehet, hogy mint Barca-szurkoló hülyén hangzik, de egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy mind a 4x meg tudjuk verni őket...
Minden esetre nagyon szurkolok a Spursnek, és nem csak azért, mert a Reallal játszanak!
Off: Nem Spurs! Mindig azt hiszem, hogy az NBA-s Spursre gondoltok...S.Agüero írta:Real Madrid - Spurs
Miért? Amúgy, úgy látom, hogy téged eddig elkerült az aláírásom.Messithebest írta:......fcbarca0827 írta:
FC Barcelona - Chelsea
Egy Barca szurkoló nem tippelhet ilyet soha....
......fcbarca0827 írta:
FC Barcelona - Chelsea
Jó kis meccsek lesznek!Lionel85 írta:Szerintem a továbbjutók:
Porto - Szpartak Moszkva
Benfica - PSV Eindhoven
Villarreal - Twente
Braga - Dinamo Kijev
Úgyúgy! Szerintem itt nagy esély Balázsnak, hogy eladja magát!Kalap1988 írta:Ebbe még Balázsunk beleszólLionel85 írta:Szerintem a továbbjutók:
Porto - Szpartak Moszkva
Benfica - PSV Eindhoven
Villarreal - Twente
Braga - Dinamo Kijev
Elődöntők:
Dinamo Kijev - Benfica
Porto - Villarreal
Döntő:
Porto - Benfica
And the Winner is...
Porto
Ebbe még Balázsunk beleszólLionel85 írta:Szerintem a továbbjutók:
Porto - Szpartak Moszkva
Benfica - PSV Eindhoven
Villarreal - Twente
Braga - Dinamo Kijev
Elődöntők:
Dinamo Kijev - Benfica
Porto - Villarreal
Döntő:
Porto - Benfica
And the Winner is...
Porto
Benfica-PSV jó meccs lesz!Sztilo írta:Jó lenne egy PSV - Villareal döntőtothmark írta:Remélem idén is lesz magyar (Dzsudzsák) az Európa Liga döntőben!
én a portot tartom a legesélyesebbnek a kupára. talán még a psv vagy a villarreal érhet oda,de jó sorsolással nálam sima portoozsimiki írta: Következik az EL sorsolás, igazából nagyon nem hat meg ez a sorozat,de láttam pár jó meccset, és még lesz is, szurkolni nem szurkolok egyiknek sem. Talán a legszimpatikusabb a Porto és a Braga, remélem egyik nyeri.
Aztán a 4. meccsre feljön Thiago a tarcsiból és elkeni a szátokat.daffy írta:nem néztem,pont terembe edzettem,viszont már megtaláltam a választ,így töröltem is a hsz-t. egyébként köszönöm.
nem baj,a spurs nem lehet ellenfél akkor sem. van 2 gyors szélsőjük + egy modric és kész.
a klasszikusokról. 3 héten belül 4. aszondja: az elsőn pepe lefejezi messit,de a kiállítás miatt bukjuk. a másodikon ramos xavit, a harmadikon arbeloa iniestát. így a negyedik klasszikust megnyerjük és továbbmegyünk a bl-bendeal? (vicceltem...remélem)
no problemo...daffy írta:...