MU-cselszkij
Kiélezett küzdelem lesz mindkét meccsen,amik nem teszik túl látványossá az összecsapásokat.Tehát nem lesz szép foci,cs a kőkemény futballháború.Nehéz megtippelni,h ki megy tovább,apróságok fognak dönteni.És sztem örülhetünk ha lesz 4 gól a 2 meccsen összesen.
51-49 (de cs mert a MU-nak szurkolok

)
Inter-Schalke
Papíron egyértelműnek kéne lennie,de azért nem lesz sétagalopp.Bár nemigen láttam játszani a németeket,de pont a német mivoltuk miatt lesznek kemény,rakkolós ellenfelei az olaszoknak.De azért két meccsen ki fog jönni a rutin,tehát az olaszok azért továbbmasíroznak.
65-35
reálmadrid-T'ham
Hát-hát...

Az angol meglepetéscsapat nem kizárt,h meglepi az örömmámorban úszó spanyolokat.Ha nem állnak le és úgy angolosan tepernek 90 percig,akkor felőrölhetik a nem épp kicsattanó erőben lévő blankókat.Természetesen nem kérdés,h sokkal sanszosabb a fehérek továbbjutása,nincs egy kategóriában a két játékosállomány és ha nagyon jó napot fognak ki,akkor a játék sem.Viszont az egymásért küzdés,csapategység elengedhetetlen ezen a szinten a sikerekhez,ebben pedig sztem vannak bőven hiányosságok a Jo5é brigádnál.Kíváncsian várom ezeket az összecsapásokat.Bőven nagyobb esélyt érzek az angolokban,mint a Lyonban,az aktuális párharcok előtt.Bár biztos benne van az egészséges antimadridizmusom is abban,h ennyire "nagyra tartom" a Spurst,de akkor is azt mondom,h okozhatnak meglepetést.
Ennek ellenére:
60-40
BARCA-Sakhtar
Nem örültem a sorsolásnak,előzetesen őket akartam elkerülni leginkább.Én helyettük az Interre hegyeztem a fogam,de sajna...Igaz,h játszottunk velük mostanában,de ettől még sötét ló ez a csapat és ugye nem épp a gondtalanság volt jellemző ezek ellen a keleti csapatok ellen számunkra.Otthon kezdünk,ami egy friss,helyzeteivel jól gazdálkodó Blaugranának elég lehet a döntéshez,de ha szűken tudunk cs nyerni (mert győzünk,efelől nincs kétségem),akkor igen melegünk lehet ott a hideg Donyeckben.Azért a két meccs alatt sztem viszonylag simán két vállra fektetjük őket,3-4 gól lesz közte.
70-30