Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.09. 17:40:23

djtrack írta:mki írja h Adebayor ide másik fele h ne jöjjön.kérem mi a 'mit is' ? akarunk mi tőle? megint bajban leszünk amikor ANK kezdődik nem
Togói válogatott ki se nagyon jut az ANK-ra . Szóval ez más eset ha ki is jutnának akkor se menetelnek sokáig mint kamerun /Eto'o/, vagy csontpart.
(ha jól tudom)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2008.07.09. 17:47:36-kor.
Mosquito

2008.07.09. 17:38:38

kilibarca írta:Mért ne érhetne fel Decoval :?: :!: Még főlé is nőhet nem is kicsivel.
Benga írta: Azért ez a Gio előtt is nagyobb jövő áll eléggé rossz duma. Már többet ér mint Deco és még többet ér mint Gio ami lehet, hogy igyís marad. Nagy tehetség nem véletlenül volt ott a spanyol keretben.
Persze nem tudhatom, akármi lehet még a srácból. Viszont Deco csúcsformája olyan szinten van aminél én speciel nehezen tudom elképzelni, hogy a spanyol túltegyen.
Ruben bár ott volt a spanyol keretben(ahogy Sergio Garcia is) még nem mutatott semmi olyat ami indokolná a 19m euros vételárat. És ez még csak egy "bejelentkezési" összeg volt.
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.09. 17:33:31

mki írja h Adebayor ide másik fele h ne jöjjön.kérem mi a 'mit is' ? akarunk mi tőle? megint bajban leszünk amikor ANK kezdődik nem lesz csatárunk főleg ha vmelyik csatárunk meg sérült is lesz.
csak az a poén h 35 misi ez a csontváznak az ára.ha hozzászámoljuk Hleb árát is ami 15 misi akkor 50 milkánál vagyunk.míg Silva meg villa ára kb 60 misi lehet . ők már tettek le vmit az asztalra a válogatottban is meg a spanyol bajnokságban is.most lutri olyan játékost hozni aki nem ismeri a ligát ráadásúl meg nem épp egy közönség kedvenc lenni. arról nem is beszélve hogy akiket igazolnánk SPANYOLOK !!!

Muszáj volt leírnom ezt a pár sort! bocsika érte,de kijött XD
Benga
Entrenador del Barça

2008.07.09. 17:29:34

Mosquito írta:Nem tudom mennyire off ez itt, mert kicsit a mi igazolásainkhoz is kapcsolódik: "Az Arsenal és a Tottenham is szeretné megszerezni Ruben de la Redet. A sajtó 15 millió font körüli esetleges ajánlatról cikkez. /The Sun/"
Tudom sem a sun, sem a madridista nem számít hiteles forrásnak, de nagyon durva lenne, ha a real ennyit kapna de la redért miközben mi Decoért és Gioért nem kaptunk ennyit összesen. :evil:
Nem rossz játékos Ruben, de sose fog felérni Decoval és Gio előtt is nagyobb jövő áll.
Azért ez a Gio előtt is nagyobb jövő áll eléggé rossz duma. Már többet ér mint Deco és még többet ér mint Gio ami lehet, hogy igyís marad. Nagy tehetség nem véletlenül volt ott a spanyol keretben.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.09. 17:29:29

Mosquito írta: Tudom sem a sun, sem a madridista nem számít hiteles forrásnak, de nagyon durva lenne, ha a real ennyit kapna de la redért miközben mi Decoért és Gioért nem kaptunk ennyit összesen. :evil:
Nem rossz játékos Ruben, de sose fog felérni Decoval és Gio előtt is nagyobb jövő áll.
Mért ne érhetne fel Decoval :?: :!: Még főlé is nőhet nem is kicsivel.
Decoért amúgy mennyit vártál 30milliót még max 1-2 millával lehetett volna több. Giovanniból meg kitudja mi lesz az is lehet ez is sok volt érte , bár az ő árát én is keveseltem.
Mosquito

2008.07.09. 17:21:04

Nem tudom mennyire off ez itt, mert kicsit a mi igazolásainkhoz is kapcsolódik: "Az Arsenal és a Tottenham is szeretné megszerezni Ruben de la Redet. A sajtó 15 millió font körüli esetleges ajánlatról cikkez. /The Sun/"
Tudom sem a sun, sem a madridista nem számít hiteles forrásnak, de nagyon durva lenne, ha a real ennyit kapna de la redért miközben mi Decoért és Gioért nem kaptunk ennyit összesen. :evil:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.09. 16:34:23

gonosz írta:
Atesz írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=769425

Vagy inkább mindkettőt! Nekünk! :P
Várható volt mondjuk, hogy kiárúsítják vmelyiket...vagy mindkettőjüket..

Ketten együtt nagyon sok pénzbe kerülnének az tuti, de Adebayort valahogy nem szeretném, főleg nem Samu helyett. :roll:
Kép
gonosz
Jugador d'estrella

2008.07.09. 16:33:11

Atesz írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=769425

Vagy inkább mindkettőt! Nekünk! :P
Várható volt mondjuk, hogy kiárúsítják vmelyiket...vagy mindkettőjüket..
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.09. 16:25:21

Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.09. 16:23:32

Na végre Hleb is érkezik hamarosan! 8)
Silva nagyon-nagyon jó lenne a szélre, de én még mindig úgy vagyok vele, hogy, ha Eto'onak tényleg muszáj távoznia, tehát el is tudjuk ani reális áron, akkor hoznám Silvával párban Villát is! Nem lenne olcsó az tuti, de az tuti, hogy ő nyomatná a gólokat ezerrel ugyanúgy, mint Samu.
Kép
salvatore
Barça B

2008.07.09. 16:23:22

én egy ilyen felállásnak nagyon örőlnék:

--------------------------------Valdes---------------------------------------

------------------Puyol-----------------------Cáceres----------------------
Alves-------------------------------------------------------------Abidal-----

----------------------------Touré/Keita-------------------------------------
---------------Xavi--------------------------------Hleb---------------------

--------Messi--------------------------------------------Iniesta/Henry----
-----------------------Eto´o/Henry/Adebayor------------------------------
gonosz
Jugador d'estrella

2008.07.09. 15:53:33

Messi vitte volna a hátán a csapatot, de ő is megsérült, igaz nem egyszer nagyon, hanem az idény folyamán soxor kevésbé, de nem tudott állandóan, tartósan ott lenni a csapattal. Rajta látszott az, ami R10-en és Decon nem az idén: hogy mennyire akar, hajt! Xavi jól osztogatja a labdát, de kissé hátra van tolva, egy támadó középpályás azért kellene, aki irányít és jól lát a pályán.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
matador
Jugador d'estrella

2008.07.09. 15:40:20

menczel írta:hát én inkáb huntellart váalsztanám mint ade-t. de szerintem a legfontosabb egy olyan spiler lenne aki a csapat esze szive emblémája lenne mint dinó volt. messi nem képes rá tavaly meglátszott.
Szíve=Puyol
Esze=Xavi
Szerintem nem egy hatalmas sztárban kéne gondolkodni, hanem csapatban. Hleb jó vételnek tűnik, jól irányít, Ugyanakkor mellette szívesen látnám Silvát is Barca-mezben, Adebayortól viszont eltekintenék, legalábbis addig egyáltalán nem érdekel, amíg Eto'o itt van. Nem tom mi baja vele Pepnek, hiszen elég magas, tud azért fejelni, meg tudja tartani a labdát...ha ő elmegy, akkor is ott van egy világsztár Henry (reméljük olyan formában lesz), valamint egy rendkívül igéretes fiatal csillag (Bojan). Így már csak a padra kéne valaki, és persze reménykedünk, hogy nem lesz a tavalyihoz hasonló sérüléshullám a csapatnál...de szerintem ha Pep fizikálisan jól felkészíti a csapatot, akkor ezzel nem lesz gond. A padra csatárnak pedig több jelölt is lehet...
Vito
Llegenda del Barça

2008.07.09. 15:19:14

vilmso94 írta:Jól mondod !!! :)

mégegyszer!
vedd kisebbre az aláírásod!!

Richi
Jugador d'estrella

2008.07.09. 15:14:17

higgyétek el így lesz jó a középpálya ahogy van!eddigis jellemző volt a Barcára h középpályán letámadtuk az ellenfelet és sok labdát szereztünk de ez még jobb lesz...a védőknek a meccsen kevesebb támadást kell majd megakadályozni és a labdatartásunk is simán 60-70%os lesz sőt lehet még jobb is(ha lehet jobb)!
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.07.09. 15:06:32

Remélem senki nem fogja rossz néven venni, ha így Titi hiányában, egy kicsit összefoglalom milyen Barcelonával kapcsolatba hozható cikkeket hoznak le a legismertebb spanyol sportnapilapok.

Nézzük tehát miről ír a Barcához elég közel álló, katalán lap, a SPORT:

Elsőként Javier Zanetti, az Inter csapatkapitányának nyilatkozata keltette fel a figyelmemet, mely szerint Messi, ha nem is most, de nem is a túlságosan távoli jövőben az Internazionale együttesében folytathatja pályafutását. Zanetti (aki egyébként Messi csapattársa az argentin válogatottban), úgy gondolja, hogy Leo egyike a világ legjobb futballistáinak, és biztos benne, ha egy nap elhagyja a Barcelonát, akkor náluk folytatja karrierjét.

Olvashatunk arról is, hogy Ronaldinho mindenképpen szeretne részt venni Brazília csapatával a pekingi olimpiai játékokon, viszont ez szembemegy a Barca akaratával, aki nem szeretné elengedni támadóját, mivel egy beszedett sérülés igen megnehezítheti a brazil klasszis eladását.

Továbbá írnak arról, hogy Silva leigazolása ismét lehetségessé vált a Barcelona részéről, és ismét előtérbe kerülhet az EB-n jó teljesítményt nyújtó játékos leigazolása, mivel az Arsavinért folyó tárgyalások valószínűleg elakadtak. Silva leigazolásával egyébként az Európa Bajnokságon remeklő spanyol középpálya majd minden tagja Guardiola rendelkezésére állna, Sennát kivéve. Jó esély van tehát az fiatal játékos megszerzésére, aki egyébként mind a jobb, mind a balszélen, valamint árnyékékként is megállja a helyét. Hivatalos ajánlatot viszont még nem tett ez ügyben a Barcelona vezetése.

A legérdekesebb hír talán viszont, az hogy az újság szinte kész tényként közli az Arsenal fehérorosz középpályásának, Alexander Hlebnek a leigazolását. A Catalunya Rádió értesülései szerint, a Barça megegyezett az Ágyúsokkal, eszerint a trasfer 15 millió € lenne, valamint némi plusz, a későbbi eredményesség tükrében.

Ugyanezt a tényt erősítheti meg a másik katalán lap, az El Mundo híre, amely szintén 15-16 millió € közötti átigazolási összegről értesült.Annyival tudhatunk meg többet, hogy az eredmények tükrében felajánlott plusz, 3 millió € körül mozogna.

Írnak továbbá a Laporta körüli mizériáról, a bizalmi szavazás hatására nehéz pillanatokat átélő elnökségről, de erről az eurobarca főoldalán minden információt meg lehet tudni, én már újjal nem tudnék itt szolgálni ezzel kapcsolatban.

Végül a madridi illetőségű Marca, híreiből is talán annyi az említésre méltó, hogy Joan Laportát Nyonban újra megválasztották az Európai Klubok Szövetségének alelnökévé, és ő is azok közé tartozik, akik ellenzik a FIFA elnöke, Sepp Blatter általal bevezetni akart 6+5-ös szabályt, amely az elmúlt hetekben, hónapokban már kisebb viharokat kavart az Európai foci elitjében, mivel ellenkezik az Európai Unió egyik alapgondolatával, amely a munkaerő szabad áramlását tenné lehetővé a tagországok között.

Valamint már-már a Marca is kész tényként kezeli a fehérorosz játékos leigazolását, és az EFE spanyol hírügynökség értesüléseire hivatkoznak, amely szerint Hleb a Bayern München ajánlatát utasította el, aki viszont 18 millió eurót tett volna le a londoni klub asztalára, a játékos szolgálataiért cserébe.
Ezek szerint szinte majdnem biztosra vehető tehát hogy a 27 éves középpályás nálunk folytatja, ő lenne Pep Guardiola újjáalakuló csapatának ötödik igazolása, kérdés, hogy a katalán tréner milyen feladatot szánna neki, illetve milyen poszton játszatná őt, de valószínűsíthető hogy irányítóként vagy pedig szélsőként számítana a szolgálataira.

A Barca alapozó edzései, az első tréningek egyébként hétfőn kezdődnek meg, reménykedjünk tehát hogy addigra nagyjából helyreáll a rend Laporta és az elnökség körül, valamint összeáll a teljes keret, amivel majd nekivághatunk a következő - remélem sikerekben gazdag - idénynek!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.09. 15:05:57

Bojan Krkic írta:Most már lassan fél Arsenalt ide hozzuk vagy ide akarjuk hozni.........végülis jól is kisülhet belőle ha ott jól összeszoktak.Pep ugynézki a bő játékos keretre
hajt........ennyi igazolás meg még a "B"-ből is akar felhozni........
kell is a bő keret. főleg nálunk minden évben több sérült is van, bár emélem ez változni fog. Hleb-el én elég szkeptikus vagyok, nem igazán tudom mi lenne neki itt a feladata és a posztja, de persze ha bizonyítana, hamar megbékélnék vele. csak ő is a jobboldalon érzi jól magát, ahol Messi.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 14:56:05

Fernando írta:Ha tényleg igaz a hír és hamarosan csatlakozik hozzánk Hleb, akkor azt kell mondjam ha 15 milliónál egy fonttal is többet adtunk volna érte már nem érte volna meg szerződtetni, de ígymég igen 8)
Sztem többért is megérte volna, de igy valóban nagyon jó. Sztem ezért a játékosért ez nem pénz. Ő a 2. olyan igazolás, akinek nagyon örülök, és sztem nagyon komyoly erősitést jelent. Igaz, várjuk meg, mig hivatalos lesz :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.09. 14:51:50

Ha tényleg igaz a hír és hamarosan csatlakozik hozzánk Hleb, akkor azt kell mondjam ha 15 milliónál egy fonttal is többet adtunk volna érte már nem érte volna meg szerződtetni, de ígymég igen 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.07.09. 14:45:20

Most már lassan fél Arsenalt ide hozzuk vagy ide akarjuk hozni.........végülis jól is kisülhet belőle ha ott jól összeszoktak.Pep ugynézki a bő játékos keretre
hajt........ennyi igazolás meg még a "B"-ből is akar felhozni........
FC Barcelona!
ABIDAL!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.09. 14:44:22

Mental_Theo írta:Most már végképp nem tudom hogy fog kinézni a csapat felállása a következő idényben, Hlebet nem tudom hol akarja elhelyezni Guardiola, és remélem ez nem jelenti azt,hogy nem próbálják idehozni Silvát.
Ugyan már az fix, hogy Hlebet nem a szélre vettük, egyébként meg a mai hír, hogy Silva is kell Pep-nek
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
depth
Capitá del Barça

2008.07.09. 14:41:38

Mental_Theo írta:Most már végképp nem tudom hogy fog kinézni a csapat felállása a következő idényben, Hlebet nem tudom hol akarja elhelyezni Guardiola, és remélem ez nem jelenti azt,hogy nem próbálják idehozni Silvát.
Én úgy emlékszem, h azt mondta Txiki, h még egy középpályást, egy szélsőt és egy csatárt szeretnének venni. Ha igazak a hírek, akkor az a középpályás már meg is van és nem is akárhogyan. Végre egy jó játékost áron alul tudtunk megvenni. Mostmár van kettő teljesen univerzális játékosunk, akik a középpálya bármely pontján bevethetőek. Szerintem most senki se tudja megmondani, h milyen felállásban fogunk játszani, annyi a variáció.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.09. 14:40:59

Szerintem az, hogy egy középpályás mennyire gólerős, az leginkább a csapat taktikáján múlik. Ha az a taktika, hogy pl a csatárok elfutnak majd visszapasszokkal játékbahozzák a középpályásokat, vagy pl ha középpályásoknak az az utasítása, hogy a középen keletkeuő esetleges űrből 20-30-ről is lőjjenek, akkor sok gólt fognak szerezni. Ha viszont az a feladatuk, hogy kiszolgálják a csatárokat, akkor nem. Nálunk Frank alatt sose volt az a feladata a középpályásoknak, hogy gólt lőjjenek. Nem is volt rá szükség, NEM IS NAGYON LŐTEK kivéve... Volt két olyan középpályásunk, R10, Messi, hogy ha ez a feladat ha nem, megteszik. Egyszerűen benne volt a játékukban a gól. Lecseleztek mindenkit, lepasszolták, visszakapták gól. De ők kivételesek. De már más időket élünk. :lol: Bár Hála Isten itt van még Messi :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 14:39:30

Mosquito írta: Nekem is ez az egyik nagy problémám a középpályával. Nem elég támadó, nem elég gólerős. Bármilyen rendszert is válasszon Pep ezen akkor sem tud nagyot változtatni, így majd megint azon múlik minden mennyire tudjuk a támadóinkat megjátszani és ők mennyire lesznek jó formában(persze ez alap a fociban).
Ezért kapni fogok hideget meleget, de szerintem ha pl a real középpályájával(Guti, Robben, Robinho, Sneijder rendkívül támadó és gólveszélyes +2csatár) összehasonlítjuk, eléggé vérszegény. Persze ezt a nagyon támadó játékot is meglehet ölni, de azért a mérkőzések döntő többségén darálni fognak(ahogyan a holland válogatott az eb-n).
A felkerülő fiatalokban még bízom, mert ők sokkal támadóbb felfogásúak. Az a kérdés mennyi lehetőséghez jutnak és mennyire tudnak majd azzal élni.
Igen, de a sikeres 2 évben sem szereztek sok gólt a középályások, a Ronaldinho, Giuly/majd Messi, Etoo 3-s termelte a gólok nagy részét. Szóval sztem ez nem lenne probléma. Sztem ha fölálnánk egy Xavi-Touré-Hleb középpályával, elől meglennéneka gólerős támadók, akkor működne a jó támadójáték.

+ vmi: Olvastam, többen is sokkalják Alvesért a 29 + x milliót, mert a jobbhátvéd poszt nem kulcsfontosságú. Azért ez nem igy van, nem kell világklasszis oda, de egy megbizható emberke, aki jól föl tud futni a támadásokat segiteni, az igen. Alves viszont egy zseni :!: Neki nemcsak annyi a föladata, h elátja azt a posztot, hanem a csapat egy vezéregyéniségének kell lennie. Kell, h szétfussa az egész jobb szélt, kellenek a zseniális beadások, a forintos labdák, a jő lövések, meg a nagy gólok. Cafu is anno csak egy jobbhátvéd volt, mégis igazi vezér volt. De sztem Alves még nála is tehetségesebb, és nagyobb játékos lesz, pedig az nem kis dolog :!: Nem mondom, h rögtön parádézni fog, lehet még ősszel kell egy kis idő neki beszokni a csapatba, de év végén sztem azt fogjuk irni róla, h "ő a legjobb igazolás, ennyiért is megérte" :wink: :D
visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.09. 14:37:32

Mosquito írta:Nekem is ez az egyik nagy problémám a középpályával. Nem elég támadó, nem elég gólerős. Bármilyen rendszert is válasszon Pep ezen akkor sem tud nagyot változtatni, így majd megint azon múlik minden mennyire tudjuk a támadóinkat megjátszani és ők mennyire lesznek jó formában(persze ez alap a fociban).
Ezért kapni fogok hideget meleget, de szerintem ha pl a real középpályájával(Guti, Robben, Robinho, Sneijder rendkívül támadó és gólveszélyes +2csatár) összehasonlítjuk, eléggé vérszegény.
hagyjátok már a [auto_cenzúra] ezt a nem gólerős a középpályánkat. sehol nem gólerős.

írjatok le nekem legalább 5 olyan játékost aki 10-15 gólt lő évente kp-ként.

itt van a hű de gólerős madridi kp-d:

robben 21/4

sneijder 30/8

guti 343/41

hát ez aztán [auto_cenzúra] erős, nálunk is vana ilyen mutatója bármelyik támadó kp-nek
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt