2010.06.28. 18:31:34
Üdv.mindenkinek!!Hirek:
Javier Mascherano érkezése immár csak a Barcelona vezetőitől függ, miután Massimo Moratti kijelentette, nem kívánja leigazolni a játékost, írja az elmundodeportivo.es
Az Inter első emberének nyilatkozata szerint "Mascherano nagyon erős, de egy pici probléma van vele, az, hogy drága. Túl sokba kerül, és nem is biztos, hogy a Liverpool el akarja adni."Az elmundodeportivo.es értesülései szerint a Liverpool 20 és 25 millió euro közötti összeget szeretne kapni érte, s ha figyelembe vesszük, hogy Touré ára úgy 30 millió körül lesz, akkor még marad is a kasszában úgy 5-10 millió euro
Más:Több hetet húzódik Yaya Touré átigazolási ügye, s most úgy néz ki, július 1-ig biztosan nem lesz lezárva, írja a sport.es."Úgy vélem, hogy ezen a héten megoldódik. Talán július 1-én vagy 2-án, de inkább az utóbbi napon, mivel 1-én még nagy lesz a mozgás az új elnök beiktatása miatt." Mondta el Dimitri Seluk a középpályás ügynöke.Az ügynök az új elnöktől sem vár változást Touré ügyében, de mindenképpen beszélni szeretne Rosellel. "Igen, beszélnünk kell, ez világos...de az igazság az, hogy nem változik semmi egyik pillanatról a másikra. Yaya több mérkőzésen akar játszani, és tudja, hogy a Manchester Citynél kulcsjátékos lesz. Ez nem pénz kérdése, ezt már többször is mondtam, a probléma a bizalom."
Seluk szerint a megállapodás nem lesz majd nehéz, annak ellenére, hogy egyelőre még nem írtak alá semmit, de szóban már megegyezett a Cityvel is.Ezenfelül a City 40 milliót adna Alvesért.Angliai források szerint a Manchester City két hete komolyan foglalkozik azzal, hogy leigazolja Dani Alvest, írja a sport.es

David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.