Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én nem adnám oda, de amúgy VDW.Attika 25 írta:S kit vennél helyette ha szabad érdeklődnöm?tiva írta:Én Alvest simán odaadnám annyiért.
S kit vennél helyette ha szabad érdeklődnöm?tiva írta:Én Alvest simán odaadnám annyiért.
Pontosan, azért a csapat az elmúlt két évben a világ legjobbjai között volt (ha nem egyenest a legjobb), hatalmasak az elvárások, a legjobbak közt is a legjobbakat szeretné a csapatban látni mindenki, így nem csoda, hogy nem nagy az egyetértés, a Villa ügyet viszont kétségkívül majdnem mindenki nagyon jól fogadta, mert tuti fogásnak tűnik. De jó ez így, ne csak bólogassunk a dologhoz.Varatrix írta:Villa ellen nem tüntetett senki.P-e-d-r-o írta:Hát ebben is van igazsság,de azért h 1 emberben se értsen egyet senki az vicc!
Asszem.
Villa ellen nem tüntetett senki.P-e-d-r-o írta:Hát ebben is van igazsság,de azért h 1 emberben se értsen egyet senki az vicc!
én is bízok Pepben , de nem bízok az újságírókban...P-e-d-r-o írta:
Más:És amúgy egy dolgot nem értek,nektek bármilyen játékost dobnak fel,nem tetszik,akkor kérlek titeket,dobjatok fel legalább 1 olyan nevet,aki közületek 10 embernek megfelel,mert ahogy elnézem nektek mindenki melléfogás lenne!Amúgy meg akit leigazolunk nem véletlenül igazoljuk le,és én bízok pep-ben,meglátja a tehetséget az ifiből érkező fiatalokban,akkor a más csapatoktól érkezőkben is észreveheti!
Vagy nézhetjük úgy is, hogy a jól sikerült igazolások váltak kulcsemberekké.LM10 írta:... mi a kulcsembereink 95%-át jól igazoltuk eddig.
Attika 25 írta:Nincs olyan név aki mindenkinek tetszene,ez egy fórum,nyilván mindenkinek van egyfajta elképzelése,stilusa a fociról,s mindenki az annak megfelelő játékosokat szeretné a pályán látni szeretett csapatában,de ebben nincs is kivetnivaló,nem vagyunk egyformák. Milyen unalmas lenne már ha valaki feldob valamit a többi 20 ember meg csak bólogatna,helyeselne
Itt a lényeg. Mást nem tudunk tenni. Igaz voltak már mellé nyúlások(Hleb,Caceres,Keirrison,Henrique) és talán Ibra is, de a svédnél az már majdnem kényszer helyzet volt. SAF és Mourinho és nyúlt már mellé, mindenkinek vannak rosszabb igazolásai, és mi a kulcsembereink 95%-át jól igazoltuk eddig.P-e-d-r-o írta:
Más:És amúgy egy dolgot nem értek,nektek bármilyen játékost dobnak fel,nem tetszik,akkor kérlek titeket,dobjatok fel legalább 1 olyan nevet,aki közületek 10 embernek megfelel,mert ahogy elnézem nektek mindenki melléfogás lenne!Amúgy meg akit leigazolunk nem véletlenül igazoljuk le,és én bízok pep-ben,meglátja a tehetséget az ifiből érkező fiatalokban,akkor a más csapatoktól érkezőkben is észreveheti!
Vagy az is jó példa, mikor Suarez továbbvitte Uruguayt Korea ellen, egyből érdeklődik iránta a Barca...Egyébként az Özil (ügyhöz) kapcsolódva éreztem h a sajtó vkivel aki a vb-n nagyon jól szerepel egyből összehozza a sajtó a Barcát.Szvsz ez is hasonló nagy kacsa mint h a Barcáé Mata
Ennek kb semmi alapja mivel Galliani már többször lenyilatkozta,h Ibra fizetését nem tudnák finanszírozni és nem hiszem h a svéd belemenne a szép kis fizetés csökkentésbe,valamint kijelentették azt is h Huntelaar-ra szükségük van és a jövőben és vele képzelik el a támadó szekciót.LM10 írta:A Mai hírek:
A SPORT szerint a Milan mindent megtenne Ibráért. Úgy számol a lap, hogy eladták Storarit(4.5m) Huntelaart(14m) és Flaminit(6m) pedig a jövőben akarják értékesíteni, és így kijönne a 25 millás bevétel. Gondolom ehhez még tennének saját zsebből még 25-öt, és így Ibrát elvileg kifizetnék. Nem tudom ez mennyire komoly.
Na és az adócsökkentés,az smafu?! Gondolom egy Ibrás avatár azért mindjárt más lenne...Mi a probléma? Csúnyákat írnak a kedvenc játékosodról? Nem kellene ezen így kiakadni. Attól pedig hogy leírod hogy szerinted mi lesz,még nem biztos hogy igazad van ám. Mint ahogy nekem sem.Erre próbáltam rávilágítani az előző hozzászólással,mivel egyenlőre csak találgat mindenki ezért felesleges ilyen kinyilatkozásokat tenni. Pláne ilyen stílusban.tudomka958 írta:
szerintem maradj az örökéletnél,meg az ingyensörnél...