visca el barca írta:...villát meg felesleges oda kirakni, ő középcsatár (tudom ost szélen játszik a válogatottban..)
Egyáltalán nem felesleges Villát kirakni baloldalra. Persze, alapvetően középcsatár, de szerintem - és ezzel talán sokak egyetértenek - legalább olyan jól tudna ott teljesíteni, mint a jelenlegi keretben bárki (gondolik itt Pedrora, de akár Henryra, aki amúgy is távozóban vagy Iniesta, akinek azért nem az igazi posztja az és hát elég sérülékeny) vagy azok az igazolási célpontok, akikről szó volt (Mata, Robinho). Nagyon hasznos játékot tud ott bemutatni, persze kevesebb gólt fog lőni, de egy játékos értékének nem csak ez a mércéje.
Azt kell eldöntenie Guardiolának, hogy akarja-e Ibrát ebbe a támadótrióba vagy sem. Ha nem, akkor is simán megérheti egy középcsatárt igazolni, Villa továbbra is megoldja a bal oldalt. Ha pedig Pep úgy gondolja, hogy Ibrát nem szabad eladni, akkor is egy jó támadótriónk lesz és adott esetben még mindig ott van Krkic Ibra helyére.
Alves cseréjéről kell gondoskodni (nem biztos, hogy megoldható Atleticből), illetve azon kell még agyalni, hogy kell-e ember Touré posztjára (én azért kicsit félnék egy öregedő Marquezre bízni egy ilyen posztot adott esetben, de Keita megállná ott a helyét.)
Fabregast én nem érzem olyan fontos igazolásnak, bár kétségtelen több variációs lehetőséget vinne a játékunkba és kicsit bővítené az elég rövid keretet.