2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyáltalán nem felesleges Villát kirakni baloldalra. Persze, alapvetően középcsatár, de szerintem - és ezzel talán sokak egyetértenek - legalább olyan jól tudna ott teljesíteni, mint a jelenlegi keretben bárki (gondolik itt Pedrora, de akár Henryra, aki amúgy is távozóban vagy Iniesta, akinek azért nem az igazi posztja az és hát elég sérülékeny) vagy azok az igazolási célpontok, akikről szó volt (Mata, Robinho). Nagyon hasznos játékot tud ott bemutatni, persze kevesebb gólt fog lőni, de egy játékos értékének nem csak ez a mércéje.visca el barca írta:...villát meg felesleges oda kirakni, ő középcsatár (tudom ost szélen játszik a válogatottban..)
De már Henry is jelezte, hogy menne Amerikába, és már tavaly sem volt alapember. És a fizetése olyan magas, hogy padra hülyeség lenne leültetni, ráadásul ő is játszani akar még.MessiFan írta:Ilyenkor azt bírom hogy mindenki elfelejti hogy még mindig nem adtuk el Henryt és még mindig balszélen játszik nálunk. Szerintem egyenlőre nem érdemes balszélre játékost venni amíg itt van Henry. Nem számít akármennyire sem tökéletes a játéka még mindig nem adta el a klub szóval én úgy gondolom hogy igazán figyelembe vehetnétek.
Azt nem tudom mennyire felesleges vagy mennyire nem felesleges de én nagyon szívesen elnézegetnék egy Messi - Bojan - Villa triót elől.Villával a szélen.villát meg felesleges oda kirakni,
daffy írta:most komolyan,minek nektek bal támadó?
tud ott játszani villa,ini,bojan,pedro
Az Argentin nem elég nagy varázsló?danko94 írta:Én Robinho-t szeretném a csapatba, mert nekem ebböl az együttesből idén hiányzott egy ,,varázslo" olyan R10 féle, aki kioszt 3 kötényt majd ad egy hatalmas zsugát vagy lő egy gólt. Robi erre a posztra az egyik legjobb, mocsok gyors nagyon jol cselez lát a pályán az egyérintős focit érzi, emellett jól lő és ha a kapu közelébe kerül se ilyed meg.
Olyan varázslatot nem fogsz látni, egyre jobban és jobban defenzívvé válik a foci.danko94 írta:Én Robinho-t szeretném a csapatba, mert nekem ebböl az együttesből idén hiányzott egy ,,varázslo" olyan R10 féle, aki kioszt 3 kötényt majd ad egy hatalmas zsugát vagy lő egy gólt. Robi erre a posztra az egyik legjobb, mocsok gyors nagyon jol cselez lát a pályán az egyérintős focit érzi, emellett jól lő és ha a kapu közelébe kerül se ilyed meg.
Mata egy vicc, ennyit Pedro is tud felesleges lenne idehozni.
Özil szintén.
--------Busi--------
--xavi-----ini/fabr--
Messi---Villa----Robi
Ez azthiszem mindent vinne és az eladásokbol kb fedezni lehetne.
Egy Toure-Robinho csere és Ibra árábol Fabregas.
Tudnak ezek az újságírók kitalálni dolgokat, kiderül, hogy már ével óta kinéztük magunknak, csak jól meg akartuk várni, hogy beérjen és sok pénzt kérjenek érte...Jason írta:Mesut Özil a VB egyik nagy felfedezettje és egyben egy pár éve a Barcelona kiszemeltje is, írja az elmundodeportivo.es
Bocsánat, nem fej miatt nem akarom, hogy jöjjön, az csak az egyik ok, amiért nem tűnik szimpinek, de komolyabb megmozdulása nekem se rémlik fel, mint Ghánának lőtt szép gólja. Természetes, hogy a Barcelona nem fej alapján igazol, mert anno Oleguer se, se Ronaldinho nem játszott volna a Barçában.Andris írta:Szerintem Te eltévedtél. A reklámarc csak a madridnál szempont.
na nem mintha egyetlen mozdulatát is láttam volna eddig, ami arra utal hogy egy jó futbalistáról van szó.
Elsült a lába a világ szemeláttára, de ha ez nem lett volna, az égvilágon senkit nem érdekelné, hogy ő létezik.
Fabregas az Arzenal - Barca meccsen sérült meg és csak a Pl végére talán 2-3 fordulóra tért vissza.Szerintem sincs formában.Andris írta:Szerintem Te eltévedtél. A reklámarc csak a madridnál szempont.Lionel85 írta:Nagyon nem kívánom ebbe a csapatba ezt a fura fejű török-németet. Tiszta drogos feje van, inkább Mata mint ő. Remélem nem igazolja le őt a vezetőség!
na nem mintha egyetlen mozdulatát is láttam volna eddig, ami arra utal hogy egy jó futbalistáról van szó.
Elsült a lába a világ szemeláttára, de ha ez nem lett volna, az égvilágon senkit nem érdekelné, hogy ő létezik.
Egyébként nem ezért akartam most ide írni, hanem:
Valaki emlékeztessen már engem, hogy Fabregas mikor játszott utoljára jól. Nem remekül, csak jól.
Persze várom h kiderüljön, mire képes nálunk, de vannak rossz érzéseim ezzel az egésszel kapcsolatban.
Azért én a jobb hátvéd kérdést sem hagynám ki. Számomra létfontosságú oda valaki,mert Alves produkcióit mondjuk úgy február végétől nézni is szörnyű minden évben.LM10 írta:Szerintem a csapatba már "csak" 2 igazolást kell tisztázni:
Szerintem Te eltévedtél. A reklámarc csak a madridnál szempont.Lionel85 írta:Nagyon nem kívánom ebbe a csapatba ezt a fura fejű török-németet. Tiszta drogos feje van, inkább Mata mint ő. Remélem nem igazolja le őt a vezetőség!
Én ezt nem igy látom,Ibra már nem fiatal,igy lassan el kell döntenie mi a fontosabb számára. Az hogy felvegye a kesztyűt (ezzel megkockáztatva azt,hogy középszerű támadó szintre csökkenjen) és megharcoljon a helyéért egy olyan csapatban ami egész más focit játszik mint amit ő szeret és nem is rá épiti a játékát amiben benne van a veszély,hogy jövőre sem fog neki menni s akkor jön Villa a helyére,ő meg szép lassan lecsúszik majd a "ranglistán" utána majd már még olyan csapatoknak sem fog kelleni mint most és még annyi fizut sem fog kapni amennyit esetleg most kapna egy másik csapattól. Vagy a másik lehetősége,hogy picit lejjebb adja az igényeit mind fizetés mind csapat téren s elmegy egy olyan csapathoz ahol ő lesz A sztár és rá épitik a csapat játékát..... Ezt a döntést neki kell meghoznia,persze az is lehetséges,hogy ő akkor is inkább itt marad ha nem játszik,mert jól keres és végülis Bl győzelemre is van esélye,még akkor is ha "csak" a keret tagja. Bár a hiúságából itélve szerintem ha nem játszik akkor menni is fog,szerintem ő nem kér abból,hogy "csak a Bl legyen meg végre",az sem baj ha csak időhúzó csere leszek".LOLer írta:”Ibrahimovic? Egyszerűen lehetetlen, mert túl sokba kerülne. A spanyol gazdasági környezet jobb, mint az olasz, és az adórendszerük is kedvezőbb. A Barcelonának kevesebb adót kell fizetnie, mint az itteni csapatoknak. Kizártnak tartom, hogy Ibrahimovic visszatérjen Olaszországba, és elfogadja az ezzel járó fizetéscsökkenést.”