Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.26. 15:16:28

csak attól félek h villa h baloldalon, hol középen fog játszani, és lényegében egyik helyre se tud odaszokni az új csapatában...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
d
Entrenador del Barça

2010.06.26. 15:03:12

visca el barca írta:...villát meg felesleges oda kirakni, ő középcsatár (tudom ost szélen játszik a válogatottban..)
Egyáltalán nem felesleges Villát kirakni baloldalra. Persze, alapvetően középcsatár, de szerintem - és ezzel talán sokak egyetértenek - legalább olyan jól tudna ott teljesíteni, mint a jelenlegi keretben bárki (gondolik itt Pedrora, de akár Henryra, aki amúgy is távozóban vagy Iniesta, akinek azért nem az igazi posztja az és hát elég sérülékeny) vagy azok az igazolási célpontok, akikről szó volt (Mata, Robinho). Nagyon hasznos játékot tud ott bemutatni, persze kevesebb gólt fog lőni, de egy játékos értékének nem csak ez a mércéje.

Azt kell eldöntenie Guardiolának, hogy akarja-e Ibrát ebbe a támadótrióba vagy sem. Ha nem, akkor is simán megérheti egy középcsatárt igazolni, Villa továbbra is megoldja a bal oldalt. Ha pedig Pep úgy gondolja, hogy Ibrát nem szabad eladni, akkor is egy jó támadótriónk lesz és adott esetben még mindig ott van Krkic Ibra helyére.

Alves cseréjéről kell gondoskodni (nem biztos, hogy megoldható Atleticből), illetve azon kell még agyalni, hogy kell-e ember Touré posztjára (én azért kicsit félnék egy öregedő Marquezre bízni egy ilyen posztot adott esetben, de Keita megállná ott a helyét.)

Fabregast én nem érzem olyan fontos igazolásnak, bár kétségtelen több variációs lehetőséget vinne a játékunkba és kicsit bővítené az elég rövid keretet.
Tocy
Director del Fútbol

2010.06.26. 14:55:20

Sztem meg elöl bőven megvagyunk, Villa tud játszani középen-balon, Messi jobbon-középen, Bojan bárhol, Pedro mind2 szélen...balra mehet Iniesta, plusz sztem idén Jeffren is jobban beérik...és igen, még Henry is ittvan. Valamint nem tudom, miért akarja hirtelen mindenki Ibrát továbbadni, nincs érte megkeresés, ő ittmarad, ő lesz a 9esünk. 6 ember, 6 minőségi ember, plusz kiegészítők, sztem bőven elég....

Középpálya most egyértelmű Busquets ( aki a csapat egyik leghasznosabb játékosa, bármennyire is szidják sokan ), Xavi, Iniesta. Cserének van vkp-ra Marquez ( aki sztem szintén maradni fog ), Keita, valamint a trend szerint Pep idén is be fog építeni egy fiatalt, aki sztem idén Thiago lesz. Még Fabregas ha jön, akkor oké, ha nem, akkor sem lesz olyan nagy gáz.

Védelem is adott, Alves cseréjét kell megoldani, akár Montoyával is házon belül, akár igazolni vkit padra, de más nem kell. Középen 3 komoly védőnk van+Csigrinszkij, aki azért valószínűleg idén már bizonyítani fog, és talán több lehetőséget is fog kapni. Bal oldal tökéletes.

Tehát aki kell az egy jobbhátvéd, és esetleg Fabregas.
LM10
Director del Fútbol

2010.06.26. 14:48:26

MessiFan írta:Ilyenkor azt bírom hogy mindenki elfelejti hogy még mindig nem adtuk el Henryt és még mindig balszélen játszik nálunk. Szerintem egyenlőre nem érdemes balszélre játékost venni amíg itt van Henry. Nem számít akármennyire sem tökéletes a játéka még mindig nem adta el a klub szóval én úgy gondolom hogy igazán figyelembe vehetnétek.
De már Henry is jelezte, hogy menne Amerikába, és már tavaly sem volt alapember. És a fizetése olyan magas, hogy padra hülyeség lenne leültetni, ráadásul ő is játszani akar még.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.26. 14:39:34

Ilyenkor azt bírom hogy mindenki elfelejti hogy még mindig nem adtuk el Henryt és még mindig balszélen játszik nálunk. Szerintem egyenlőre nem érdemes balszélre játékost venni amíg itt van Henry. Nem számít akármennyire sem tökéletes a játéka még mindig nem adta el a klub szóval én úgy gondolom hogy igazán figyelembe vehetnétek.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.26. 14:24:35

villát meg felesleges oda kirakni,
Azt nem tudom mennyire felesleges vagy mennyire nem felesleges de én nagyon szívesen elnézegetnék egy Messi - Bojan - Villa triót elől.Villával a szélen.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.26. 14:18:18

daffy írta:most komolyan,minek nektek bal támadó?
tud ott játszani villa,ini,bojan,pedro

bojan nem tud ott játszani. pedro még nem alapember, iniesta mindig eltunik ha kirakják, villát meg felesleges oda kirakni, ő középcsatár (tudom ost szélen játszik a válogatottban..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2010.06.26. 14:10:38

most komolyan,minek nektek bal támadó?
tud ott játszani villa,ini,bojan,pedro és sztem a tartalékok között is van olyan,aki nem veszne el. most nem bunkózásból,de nem ti vagytok azok,akik kinevelik a sztárokat és nem megvásárolják? mert a jelen szurkolói megnyilvánulások nem erre engednek következtetni.
én mind a 10 ujjamat megnyalnám,ha bojan és pedro féle emberek jönnének ki a real utánpótlásbázisáról,itt meg sírás van h robinho kell,meg mata....nem. ha tényleg akkora spílerek akkor igenis meg fogják tudni mutatni h készek a csapatba harcolni,ha tényleg akkora ígéretek,akkor több poszton is megállják a helyüket(mert megállják,ezt láthattátok). arról nem is beszélve h bojan már 20 körül mozog,pedro meg 23 felé. már nem olyan kisgyerekek h megtorpanjanak a lehetőség kapujában.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.06.26. 13:38:09

Ha arra kerülne a sor, hogy Ibra távozik, így Villa lesz a középcsatár, akkor jöhet egy baltámadó, én még mindig bele vagyok zúgva ebbe az Elia gyerekbe. :D Jhv kérdésben szerintem számításba jöhetne Paulo Ferreira, a cselszkiben csak csere, 30 éves, cserének tökéletes lenne szerintem, emberileg is ide illene(legalábbis én nem hallottam tőle még semmilyen botrányról).
Varatrix
Director del Fútbol

2010.06.26. 13:22:11

danko94 írta:Én Robinho-t szeretném a csapatba, mert nekem ebböl az együttesből idén hiányzott egy ,,varázslo" olyan R10 féle, aki kioszt 3 kötényt majd ad egy hatalmas zsugát vagy lő egy gólt. Robi erre a posztra az egyik legjobb, mocsok gyors nagyon jol cselez lát a pályán az egyérintős focit érzi, emellett jól lő és ha a kapu közelébe kerül se ilyed meg.
Az Argentin nem elég nagy varázsló?

Amúgy pedig nem hiszem, hogy kéne még ide támadó.
Villa, Messi, Pedro, Bojan, Ibra (?), Iniesta is tud elől játszani.
Talán Ibra távozása esetén igazolhatunk még egyet.
Nekem nincs kifogásom Mata ellen felőlem jöhet, ha olcsón megkapjuk.
Robinho szerintem nem idevaló.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.26. 13:18:25

danko94 írta:Én Robinho-t szeretném a csapatba, mert nekem ebböl az együttesből idén hiányzott egy ,,varázslo" olyan R10 féle, aki kioszt 3 kötényt majd ad egy hatalmas zsugát vagy lő egy gólt. Robi erre a posztra az egyik legjobb, mocsok gyors nagyon jol cselez lát a pályán az egyérintős focit érzi, emellett jól lő és ha a kapu közelébe kerül se ilyed meg.

Mata egy vicc, ennyit Pedro is tud felesleges lenne idehozni.
Özil szintén.

--------Busi--------
--xavi-----ini/fabr--
Messi---Villa----Robi

Ez azthiszem mindent vinne és az eladásokbol kb fedezni lehetne.
Egy Toure-Robinho csere és Ibra árábol Fabregas.
Olyan varázslatot nem fogsz látni, egyre jobban és jobban defenzívvé válik a foci.
Robinho meg mit keres a brazil ligában? Képességekben nincs hiány, csak fejben.

Matat leviccezni divat lett, csakúgy mint Ibrát elpasszolni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
danko94
Entrenador del Barça

2010.06.26. 13:09:47

Én Robinho-t szeretném a csapatba, mert nekem ebböl az együttesből idén hiányzott egy ,,varázslo" olyan R10 féle, aki kioszt 3 kötényt majd ad egy hatalmas zsugát vagy lő egy gólt. Robi erre a posztra az egyik legjobb, mocsok gyors nagyon jol cselez lát a pályán az egyérintős focit érzi, emellett jól lő és ha a kapu közelébe kerül se ilyed meg.

Mata egy vicc, ennyit Pedro is tud felesleges lenne idehozni.
Özil szintén.

--------Busi--------
--xavi-----ini/fabr--
Messi---Villa----Robi

Ez azthiszem mindent vinne és az eladásokbol kb fedezni lehetne.
Egy Toure-Robinho csere és Ibra árábol Fabregas.
Chino
Llegenda del Barça

2010.06.26. 12:54:29

Én tavaly még Mata mellett kardoskodtam, de már jól átgondolva nem hiszem, hogy jó megoldás lenne. Persze nem kell feltétlenül mindig Ronaldinho-kat igazolni, de feleslegesnek tartok 20 millát "kidobni" egy olyan playáért, akit kis túlzással a jelenlegi keretből is simán tudunk pótolni. Ezért gondolkodnék inkább Robinhoban, ráadásul nélküle a többi posztot is könnyebben meg tudjuk erősíteni. (20 millával már gey jó jobbhátvéd és Cesc is könnyebben érkezne, esetleg vkp) Számomra az egyetlen pozitívum az lenne, hogy ezzel Ibra Ibra 90% hogy menne, így Villa mögött Bojan több lehetőséget kaphatna, mert egy Villa-Ibra-Messi trió mellett a "Kicsi" szvsz nem sok vizet zavarna. Ennek ellenére ezzel a támadósorral biztosra veszem, hogy több gólt láthatnánk. Az előző szezon sem volt rossz, de végre lenne egy gólérzékeny balszélső, aki játékből is jobban kivenné a részét.
Egy ilyen felállást is el tudok képzelni Pep-től, bár nem látnám szívesen:

Villa----------Ibra
-------Messi-------
De remélem a klasszikus 4-3-3-at nem adjuk fel. Messinem nem fekszik az a poszt ez a vb-n is kiderült, de nem elképzelhetetlen.
Forca Barca!!!!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.26. 11:15:59

Nekem az a problémám,hogy ha nem Fabregas jön akkor nem igazán tudok elképzelni senki mást. Persze van jópár ügyes,tehetséges játékos,de nem tudok olyat mondani,hogy nos igen,ha nem Cesc akkor ő kell. Mindenkinél bennem van az,hogy mi van ha "Hleb" lesz belőle :roll:
Barça C

2010.06.26. 11:01:01

özil nem rossz, nem csak a gólja miatt, technikás, gyors.. én pl. jobban örülnék mint a matanak, mata csak jókor volt jóhelyen, teljesen átlag nincs benn semmi, legjobban viszont robinhonak örülnék, biztos odatenné magát már csak a realos multja miatt is.

ibra szerintem maradhatna... most egy év.. húha... azér ennyire ne legyünk már madrid...
d
Entrenador del Barça

2010.06.26. 10:59:42

Jason írta:Mesut Özil a VB egyik nagy felfedezettje és egyben egy pár éve a Barcelona kiszemeltje is, írja az elmundodeportivo.es
Tudnak ezek az újságírók kitalálni dolgokat, kiderül, hogy már ével óta kinéztük magunknak, csak jól meg akartuk várni, hogy beérjen és sok pénzt kérjenek érte...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.26. 10:54:11

Andris írta:Szerintem Te eltévedtél. A reklámarc csak a madridnál szempont.
na nem mintha egyetlen mozdulatát is láttam volna eddig, ami arra utal hogy egy jó futbalistáról van szó.
Elsült a lába a világ szemeláttára, de ha ez nem lett volna, az égvilágon senkit nem érdekelné, hogy ő létezik.
Bocsánat, nem fej miatt nem akarom, hogy jöjjön, az csak az egyik ok, amiért nem tűnik szimpinek, de komolyabb megmozdulása nekem se rémlik fel, mint Ghánának lőtt szép gólja. Természetes, hogy a Barcelona nem fej alapján igazol, mert anno Oleguer se, se Ronaldinho nem játszott volna a Barçában. :D
Kép
Kép
Kép
p.9
Barça B

2010.06.26. 10:40:28

Andris írta:
Lionel85 írta:Nagyon nem kívánom ebbe a csapatba ezt a fura fejű török-németet. Tiszta drogos feje van, inkább Mata mint ő. Remélem nem igazolja le őt a vezetőség!
Szerintem Te eltévedtél. A reklámarc csak a madridnál szempont.
na nem mintha egyetlen mozdulatát is láttam volna eddig, ami arra utal hogy egy jó futbalistáról van szó.
Elsült a lába a világ szemeláttára, de ha ez nem lett volna, az égvilágon senkit nem érdekelné, hogy ő létezik.

Egyébként nem ezért akartam most ide írni, hanem:

Valaki emlékeztessen már engem, hogy Fabregas mikor játszott utoljára jól. Nem remekül, csak jól.
Persze várom h kiderüljön, mire képes nálunk, de vannak rossz érzéseim ezzel az egésszel kapcsolatban.
Fabregas az Arzenal - Barca meccsen sérült meg és csak a Pl végére talán 2-3 fordulóra tért vissza.Szerintem sincs formában.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.26. 10:38:58

LM10 írta:Szerintem a csapatba már "csak" 2 igazolást kell tisztázni:
Azért én a jobb hátvéd kérdést sem hagynám ki. Számomra létfontosságú oda valaki,mert Alves produkcióit mondjuk úgy február végétől nézni is szörnyű minden évben.

Ezen kivül arra is kiváncsi leszek,hogy akarunk e majd vkp-t vagy nem,arra nincs feltétlenül szükség,de ki tudja,azért vannak nevek akiket dobál a sajtó,persze ez még semmit nem jelent.
Andris
Adminisztrátor

2010.06.26. 10:34:07

Lionel85 írta:Nagyon nem kívánom ebbe a csapatba ezt a fura fejű török-németet. Tiszta drogos feje van, inkább Mata mint ő. Remélem nem igazolja le őt a vezetőség!
Szerintem Te eltévedtél. A reklámarc csak a madridnál szempont.

Egyébként nem ezért akartam most ide írni, hanem:

Valaki emlékeztessen már engem, hogy Fabregas mikor játszott utoljára jól. Nem remekül, csak jól.
Persze várom h kiderüljön, mire képes nálunk, de vannak rossz érzéseim ezzel az egésszel kapcsolatban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LM10
Director del Fútbol

2010.06.26. 10:32:45

Szerintem a csapatba már "csak" 2 igazolást kell tisztázni:
-Fabregas megszerzéséért bevetni mindent. (Özil és társait úgysem vesszük meg)
-Az Ibra ügy megoldása: Vagy maradjon a svéd, vagy találni egy másik játékost, és a svédet eladni.

Ezzel kész lenne a keret, és már csak lehetséges távozók Márquez,Henry, és Touré ügyeinek megoldása, valamint a múlt szezonban kölcsönjátékosok eladása(Caceres,Henrique,Hleb)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.26. 10:27:11

Nagyon nem kívánom ebbe a csapatba ezt a fura fejű török-németet. Tiszta drogos feje van, inkább Mata mint ő. Remélem nem igazolja le őt a vezetőség!
Kép
Kép
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.26. 09:39:51

Özil szerintem max. akkor fog komolyabban szóba kerülni ha Cesc nem jön össze,ő a nyár legfontosabb igazolása nálunk.

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Egyébként ha jól értem és hinni lehet a cikknek akkor az Arsenal Rosell beiktatására és jelentkezésére vár.
Jason
Jugador del Barça

2010.06.26. 09:12:42

Átigazolási Hirek:
Mesut Özil a VB egyik nagy felfedezettje és egyben egy pár éve a Barcelona kiszemeltje is, írja az elmundodeportivo.es

Kép
A német válogatott labdarúgója pletyka szinten már jelen volt a katalán sajtóban a világbajnokság előtt is, és most, hogy kezd felértékelődni, a Barcelonánál is elgondolkodnak azon - legalábbis a katalán napilap internetes kiadása szerint - hogy ez esetben leredukálnának az árból két olyan játékossal, akik nem szerepelnek Guardiola tervei között.

Az egyik Henrique aki már játszott a 2008-09-es idényben a Bundesligában, nevezetesen a Leverkusennél, ahol jó véleménnyel voltak róla. A brazil játékos jelenleg - kölcsönben - a Racing santandernél van, akik szeretnék újra "kibérelni őt", de erről még nem határozott a Barca.

A másik átadható labdarúgó Alexandre Hleb, aki bár folyamatosan a Barcánál akar bizonyítani, nem valószínű, hogy sokáig a klubnál marad. Hasonlóan Henriquéhez, ő is játszott már Németországban, éppen most járt le a kölcsönadási szerződése, amit nem hosszabbított meg a Stuttgart, így szabadon átruházható, ha megfelelő cserealapnak tartják majd a Werdernél.

A brémai gárda egyébként most csinálhatna igazán jó vásárt Özillel, hiszen 2011-ig van szerződése még a klubbal, így ha valóban befut a VB-n, akkor vagy meg kell hosszabbítani a szerződését vagy jó pénzért értékesíteni kell. Barcelonában valószínűleg az utóbbinak örülnének igazán.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.06.25. 14:46:55

LOLer írta:”Ibrahimovic? Egyszerűen lehetetlen, mert túl sokba kerülne. A spanyol gazdasági környezet jobb, mint az olasz, és az adórendszerük is kedvezőbb. A Barcelonának kevesebb adót kell fizetnie, mint az itteni csapatoknak. Kizártnak tartom, hogy Ibrahimovic visszatérjen Olaszországba, és elfogadja az ezzel járó fizetéscsökkenést.”
Én ezt nem igy látom,Ibra már nem fiatal,igy lassan el kell döntenie mi a fontosabb számára. Az hogy felvegye a kesztyűt (ezzel megkockáztatva azt,hogy középszerű támadó szintre csökkenjen) és megharcoljon a helyéért egy olyan csapatban ami egész más focit játszik mint amit ő szeret és nem is rá épiti a játékát amiben benne van a veszély,hogy jövőre sem fog neki menni s akkor jön Villa a helyére,ő meg szép lassan lecsúszik majd a "ranglistán" utána majd már még olyan csapatoknak sem fog kelleni mint most és még annyi fizut sem fog kapni amennyit esetleg most kapna egy másik csapattól. Vagy a másik lehetősége,hogy picit lejjebb adja az igényeit mind fizetés mind csapat téren s elmegy egy olyan csapathoz ahol ő lesz A sztár és rá épitik a csapat játékát..... Ezt a döntést neki kell meghoznia,persze az is lehetséges,hogy ő akkor is inkább itt marad ha nem játszik,mert jól keres és végülis Bl győzelemre is van esélye,még akkor is ha "csak" a keret tagja. Bár a hiúságából itélve szerintem ha nem játszik akkor menni is fog,szerintem ő nem kér abból,hogy "csak a Bl legyen meg végre",az sem baj ha csak időhúzó csere leszek".

Én bizom a maradásában,de csak akkor maradjon ha saját maga is úgy érzi,hogy képes felnőni ehez a Barca-hoz,mert ha nem képes akkor neki is és a csapatnak is az lesz a legjobb ha tovább áll.
Lezárt