nézd, Robinho 10, sztem haggyuk ezt a vitát. leírtam lentebb, h a kezdő mondataid miatt írtam, amit írtam.
erre gondoltam, h segítsek egy kicsit:
Bocs,de hirtelen elkapott a röhögés.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Most komolyan mire vagytok olyan rohadt büszkék?Arra,hogy kamu 11-esekkel és kiállításokkal valahogy összeszenvedtek pár pontot?Mert ez ment idáig...
ebben nem dicséred a barcát, bár ha mégis, akkor bocsánatot kérek. igaz, nem is várja el senki sem, h közületek bárki is ünnepelje a csapatunkat.
itt nem nagyon szeretik az emberek a realt, mint ahogy én sem. lehet, h ezért nézzük némileg "előítéletesen" a dolgokat. tudjuk, a grállovagok odaát figyelnek, mi már csak ilyen egyszerűbb gyerekek vagyunk.
egyébként egyáltalán nem attól kerekedik erekcióm, h veled kötözködjek, mindössze arról szól a dal, h elég keményen bekezdtél anno itt az oldalon, ezért nehéz elvonatkoztatva olvasgatni a hszeidet, pláne, ha úgy nyitsz, mint fentebb. de megígérem, ezentúl megpróbálom. ha sikerült, majd elmondom odaát is egypár gyereknek, hátha tanulnak belőle.