Meg az is, hogy kinek szurkolok a BL döntőben. Azaz, hogy kinek nem... De az mondjuk eddig is evindens volt.Danka00792 írta:Azt hiszem megvan az egyik döntös csapat, az MU személyében.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Danka00792
- Director del Fútbol
Beköszönt C.Roni is. Mint mondtam hamar eldölt a meccs, és az is hogy ki jut tovább.
0-2 afene :S
- ozsimiki
- Adminisztrátor
jaaaa,h ide tartalékoltuk a gólokat, így már okés a hazai csak 1-0 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ennyi....
amatörizmus....

amatörizmus....

- Danka00792
- Director del Fútbol
Azt hiszem megvan az egyik döntös csapat, az MU személyében.
az MU mániás Hajdú B. ...
másból se fog állni a meccs, mint az MU fényezéséből...
győzzön a jobb! (remélem az Arsenal lesz az
) Go Gunners!
szerk:
basszus, nem hiszem el....
ilyen mákot.... áááááááááá

másból se fog állni a meccs, mint az MU fényezéséből...
győzzön a jobb! (remélem az Arsenal lesz az

szerk:
basszus, nem hiszem el....
ilyen mákot.... áááááááááá

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem.Barcaforever írta:Ez a gondolatmenetet csak viccnek szántad ugye?

Egyik csapatot sem igazán szeretem, vagy utálom. Nem nagyon követem a meccseiket mióta nem a Sport 1/2 közvetiti az angol ligát.
Valahogy el kell dönteni hogy melyiknek szoritsak most.

Én is az Arsenalnak szurkolok, egyszerűen szimpatikusabb, mint a MU (főleg a Porto elleni meccsük után). És ha azt nézzük, hogy nekünk ki lenne jobb ellenfél (a Chelsea legyőzése után), akkor is Arsenal.
ser del Barça es el millor que hi ha
na nemsoká elkezdődik a bemelegítés holnapra.....
van persiebe bízok ....
go gánnerz!!!
van persiebe bízok ....
go gánnerz!!!
Az ilyet nem lehet komolyan gondolni.
Go Gunners!

H a t t r i c k
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez a gondolatmenetet csak viccnek szántad ugye?Danka00792 írta:Na, ma MU-nak szoritok. Revansot kell venni a tavalyiért, plusz Henry-re is gondolok. Ha az Arsenal jutna tovább, és netalántán (ha mi is továbbjutunk) a döntöben legyözne minket az Arsenal, na az... azt hiszem Henry nem táncolna örömében.Kétszer vesziteni a döntöben, ráadásul ugy, hogy a vesztes csapatból a vesztes csapatba igazolt....háát.

-
- aka Game90
Hivatalos kezdők (uefa.com-ról):
Arsenal: Almunia - Sagna, Touré, Djourou, Gibbs - Walcott, Song, Fabregas, Nasri - van Persie, Adebayor
MU: Van der Sar - O'Shea, Vidic, R. Ferdinand, Evra - C. Ronaldo, Anderson, Fletcher, Carrick, Park - Rooney
Sztem 1-1 vagy 2-1 lesz...
Arsenal: Almunia - Sagna, Touré, Djourou, Gibbs - Walcott, Song, Fabregas, Nasri - van Persie, Adebayor
MU: Van der Sar - O'Shea, Vidic, R. Ferdinand, Evra - C. Ronaldo, Anderson, Fletcher, Carrick, Park - Rooney
Sztem 1-1 vagy 2-1 lesz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2009.05.05. 20:20:56-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Na, ma MU-nak szoritok. Revansot kell venni a tavalyiért, plusz Henry-re is gondolok. Ha az Arsenal jutna tovább, és netalántán (ha mi is továbbjutunk) a döntöben legyözne minket az Arsenal, na az... azt hiszem Henry nem táncolna örömében.
Kétszer vesziteni a döntöben, ráadásul ugy, hogy a vesztes csapatból a vesztes csapatba igazolt....háát. 

főleg Anglia környékénbarcaME55i írta: Szerintem Mi játszuk a legszebb focit

Amúgy a Mu fog továbbjutni szerintem. De nagyon szorítok az Arsenalnak.
Ha Arshavin játszhatna mindjárt másabb lenne a dolog :/ De hát nincsen ha.
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Sanama írta:Így vanozsimiki írta:Unatkozni minden esetre szntem ma sem fogunk.
Arsenalnak is meg van az esélye, köszönhető az első meccsen kimaradt M.U.s lehetőségeknek, persze ha kapnak egy gólt ,akkor már kevés sanszot látok az ő továbbjutásukhoz. Véleményem szerint 1-1, vagy 2-1es hazai siker lesz.
Bár ha a M.U. szerzi az első gólt, akkor benne lesz a meccsben egy vendég siker is simán, Manchesteriek kontrája sem gyenge...
Viszont ha Van Persie,Fabregas,Adebayor játszanak ,bármikor találhat gólt az Arsenal,szóval a MU nem ülhet le,hiába vezetne 0-1re.
Go Gunners,Remélem Barca-Arsenal döntő összejön!
Én azt szeretném ha 1-0-ra nyerne az arsenal és tizenegyesekkel jutna a döntőbe
Legalább tovább tartana a meccs....

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Még nem szabad elkiabálni h mi nyerjük meg a bl-t.Barcaman14 írta:Nos remélem nyer ma az Arsenal.Egyrészt mert a MU így nem nyeri meg először egymás után a Bl-t kétszer.(tehát a Barca állíthatja be elsőként ezt a rekordot jövőre --->mert ugye idén megnyerjük a Bl-t).Másrészt mert szerintem Wenger fiai szebb focit játszanak.
A realitás viszont az hogy a MU sokkal esélyesebb.
Meglátjuk mi sül ki ebből!! Hajrá Arsenal
Mindig szerénynek kell lenni mert lehet h mondjuk kikapunk 3 góllal a Chelsea ellen és akkor az nagy pofáraesés lenne

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Így vanozsimiki írta:Unatkozni minden esetre szntem ma sem fogunk.
Arsenalnak is meg van az esélye, köszönhető az első meccsen kimaradt M.U.s lehetőségeknek, persze ha kapnak egy gólt ,akkor már kevés sanszot látok az ő továbbjutásukhoz. Véleményem szerint 1-1, vagy 2-1es hazai siker lesz.
Bár ha a M.U. szerzi az első gólt, akkor benne lesz a meccsben egy vendég siker is simán, Manchesteriek kontrája sem gyenge...
Viszont ha Van Persie,Fabregas,Adebayor játszanak ,bármikor találhat gólt az Arsenal,szóval a MU nem ülhet le,hiába vezetne 0-1re.
Go Gunners,Remélem Barca-Arsenal döntő összejön

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Unatkozni minden esetre szntem ma sem fogunk.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sztem az Arsenalnak csak úgy van esélye, ha ők szerzik az első golt, mert 3mat nem képesek rúgni ennek a Manchesternek.sokkal bátrabban kell, h játszanak, több távoli lövés kell, mert a MU védelmét nagyon nehéz ki játszani.Én szurkolok nekük, mert sokkal szimpatikusabbak számomra, mint a MU-sok.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
9 van nekikRendben egyetértek, szép focit játszanak, de akkoris még a hollandal telettömködött margitnak is van 4-5 spanyolja.

Jack Wilshere is angol játékos.CFirpo3 írta:Justin Hoyte nyáron eligazolt, de ott van pl. Gibbs, mostanában sokat játszik bal hátvédet.TZS írta:
Justin Hoyte is a keretben van, aki szintén angol! Ez így már 2!![]()
![]()
Bár ez sem sok.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Jugador d'estrella
Rendben egyetértek, szép focit játszanak, de akkoris még a hollandal telettömködött margitnak is van 4-5 spanyolja. Szerintem ez alap dolog lenne. ui man utd-nél azért van egy párMikaos írta:Mert a többi nagy angol csapatban meg 1 helyett 2-3 angol játékos van.... "óriási" különbség!!!barcaME55i írta:Egyébként, én a Manchesternek szurkolok, mert az Arsenal a legszánalmasabb csapat Angliában a szememben. Az ok:
11 játékosukból 1 angol nemzetiségű focistával rendelkeznek az egész keretben... [Theo W. személyében.]
Ez szerintem vicc.
Ha ez alapján szurkolsz (vagy ellenszurkolsz) egy csapatnak, akkor nem is tudom mit mondjak. Miért nem azt nézed, hogy Arsenal messze a legszebb focit játssza Angliában? Sőt, Európában a Barcával karöltve (persze azért a Barca mögött!) a legjobbak.
Inkább ezt nézd, ne azt, hogy 1 angol játékossal kevesebbjük van

Ferdinand,Carrick,Rooney,Scholes,Evans és még a cserék

Sajnálom, hogy nem egyezik a véleményünk de szerintem egy angol csapatnak igenis legyen pár angol játékosa

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcaME55i 2009.05.05. 19:42:03-kor.