Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meg az is, hogy kinek szurkolok a BL döntőben. Azaz, hogy kinek nem... De az mondjuk eddig is evindens volt.Danka00792 írta:Azt hiszem megvan az egyik döntös csapat, az MU személyében.
Nem.Barcaforever írta:Ez a gondolatmenetet csak viccnek szántad ugye?
Ez a gondolatmenetet csak viccnek szántad ugye?Danka00792 írta:Na, ma MU-nak szoritok. Revansot kell venni a tavalyiért, plusz Henry-re is gondolok. Ha az Arsenal jutna tovább, és netalántán (ha mi is továbbjutunk) a döntöben legyözne minket az Arsenal, na az... azt hiszem Henry nem táncolna örömében.Kétszer vesziteni a döntöben, ráadásul ugy, hogy a vesztes csapatból a vesztes csapatba igazolt....háát.
főleg Anglia környékénbarcaME55i írta: Szerintem Mi játszuk a legszebb focit
Sanama írta:Így vanozsimiki írta:Unatkozni minden esetre szntem ma sem fogunk.
Arsenalnak is meg van az esélye, köszönhető az első meccsen kimaradt M.U.s lehetőségeknek, persze ha kapnak egy gólt ,akkor már kevés sanszot látok az ő továbbjutásukhoz. Véleményem szerint 1-1, vagy 2-1es hazai siker lesz.
Bár ha a M.U. szerzi az első gólt, akkor benne lesz a meccsben egy vendég siker is simán, Manchesteriek kontrája sem gyenge...
Viszont ha Van Persie,Fabregas,Adebayor játszanak ,bármikor találhat gólt az Arsenal,szóval a MU nem ülhet le,hiába vezetne 0-1re.
Go Gunners,Remélem Barca-Arsenal döntő összejön!
Még nem szabad elkiabálni h mi nyerjük meg a bl-t.Barcaman14 írta:Nos remélem nyer ma az Arsenal.Egyrészt mert a MU így nem nyeri meg először egymás után a Bl-t kétszer.(tehát a Barca állíthatja be elsőként ezt a rekordot jövőre --->mert ugye idén megnyerjük a Bl-t).Másrészt mert szerintem Wenger fiai szebb focit játszanak.
A realitás viszont az hogy a MU sokkal esélyesebb.
Meglátjuk mi sül ki ebből!! Hajrá Arsenal
Így vanozsimiki írta:Unatkozni minden esetre szntem ma sem fogunk.
Arsenalnak is meg van az esélye, köszönhető az első meccsen kimaradt M.U.s lehetőségeknek, persze ha kapnak egy gólt ,akkor már kevés sanszot látok az ő továbbjutásukhoz. Véleményem szerint 1-1, vagy 2-1es hazai siker lesz.
Bár ha a M.U. szerzi az első gólt, akkor benne lesz a meccsben egy vendég siker is simán, Manchesteriek kontrája sem gyenge...
9 van nekikRendben egyetértek, szép focit játszanak, de akkoris még a hollandal telettömködött margitnak is van 4-5 spanyolja.
Jack Wilshere is angol játékos.CFirpo3 írta:Justin Hoyte nyáron eligazolt, de ott van pl. Gibbs, mostanában sokat játszik bal hátvédet.TZS írta:
Justin Hoyte is a keretben van, aki szintén angol! Ez így már 2!![]()
![]()
Bár ez sem sok.
Rendben egyetértek, szép focit játszanak, de akkoris még a hollandal telettömködött margitnak is van 4-5 spanyolja. Szerintem ez alap dolog lenne. ui man utd-nél azért van egy párMikaos írta:Mert a többi nagy angol csapatban meg 1 helyett 2-3 angol játékos van.... "óriási" különbség!!!barcaME55i írta:Egyébként, én a Manchesternek szurkolok, mert az Arsenal a legszánalmasabb csapat Angliában a szememben. Az ok:
11 játékosukból 1 angol nemzetiségű focistával rendelkeznek az egész keretben... [Theo W. személyében.]
Ez szerintem vicc.
Ha ez alapján szurkolsz (vagy ellenszurkolsz) egy csapatnak, akkor nem is tudom mit mondjak. Miért nem azt nézed, hogy Arsenal messze a legszebb focit játssza Angliában? Sőt, Európában a Barcával karöltve (persze azért a Barca mögött!) a legjobbak.
Inkább ezt nézd, ne azt, hogy 1 angol játékossal kevesebbjük van