Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.21. 14:00:15

Nah ma ha 4-el verjük a Zarát, elsők vagtyunk. :P
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.21. 13:59:18

Madridistán volt egy hír hogy majd megy nyáron hozzájuk Fabregas+Cole és most már mindenki írogatja hogy Cole már kezdőben meg Fabregas, úgy vannak vele mintha 100% biztos lenne hogy már ők mennek de szerintem egyik sem fog elmenni hozzájuk, mert Fabregas hozzánk jön :mrgreen: :lol:
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.21. 13:53:30

daman írta:Sevilla 3-2
azért azt említsük meg hogy a Barca egy sokkal erősebb Sevillával játszott egy : 4-0, 1-0, 1-2...a realnak az egyetlen baja hogy nincs [/b]csapatösszhangja....
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.21. 13:53:14

Ez és a kövi forduló eredményei szerintem:
Zar. 0-1 Barca
Barca 1-0 Osa.
Getafe 1-2 Real
Csak megérzés volt :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.03.21. 13:53:35-kor.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.21. 12:50:02

Enjoy írta:Madridi média elérte a célját, a bírók minden befújnak / elengednek a madridnak.
Csalóók! :evil:

Mi az már, hogy nem vesznek észre ennyire egyértelmű szabálytalanságokat?
S.Ramos-nak pedig padon kellett volna pihennie ezen a meccsen, mert előző mérkőzésen is vagy 4sárgát (ebből két tizi is lett volna) nem kapott meg.
Vicc az egész..

Nem hiszem el, hogy egyik játékvezető sem vette észre ezeket, aztán ott voltak 3an. (spori,aktuális vonalbíró, ill. a 4.játékvezető) Ez már szégyen..
Láttad egyáltalán a meccset? Én csak az összefoglalót de nekem nem jött le mire gondolsz.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
daman
Barça B

2010.03.21. 12:44:38

ElBartimaeus írta:
daman írta:
VargaAron írta:Ez a Real akar bajnokságot (és BL-t) nyerni?? Harmatgyenge az egész csapat, a Lyon ellen is az volt... Barcához képest szenvedés néznia játékukat, rugnak 1-2 mázlis gólt és kész...
Ezt most ugy mondod, mintha a Barca ugy jatszana, mint tavaly. Egy rossz meccsbol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni, ezt a masik oldalrol is bemasolhatta vna valaki az Almeria elleni meccs utan a Realt Barcara, a Lyont Stuttgartra kicserelve, es meg igaz is lett volna annyira, mint ez.
Azért merőben más a helyzet itt, mint nálunk. Több okból is: az egyik, hogy mi válogatott meccsek után játszottunk rosszul, ahogy mindig is lenni szokott, a másik, hogy másfél meccsig tartott a szörnyű játék, míg ti már legalább 2 meccs óta tökéletesen impotens játékot játszotok a tök utolsó csapatok ellen.

Az Almería otthon sokkal erősebb, mint a Gijón idegenben. ;)

Ja és ha nem vetted volna észre, az elmúlt két meccsünkön elég szép játékkal rukkoltunk elő, valami hasonlóval, mint tavaly.
Rivaldo11 írta:Ez a madrid nem fog tudni megállítani minket-ha hozzuk amit kell. Ma nem tudom ki várt itt gijoni pontszerzést, behúzták a kötelezőt.
Előzetesen nem vártam pontszerzést, de mindenképpen nehéz meccsre számítottam, mert szemmel láthatóan nagyon megviselte a Madridot a Lyon elleni vereség. De aztán még a vártnál is gyengébben teljesítettek, ezért reménykedtem a pontvesztésben, de a bíró döntött róla, hogy ne így történjen:
-Az első madridi gól előtt semmi szabálytalan nem történt, ilyen, sőt ennél bőven durvább, aljasabb és erőszakosabb test-test elleni küzdelmek szoktak lenni a meccseken (ezen a meccsen is bőven volt rá példa)
-A 3. madridi gól előtt magától miért esett volna el a támadó, amikor tisztán volt érkező csatár :?: Ott 11-st kellett volna ítélni. Akkor meg nem 1-3, hanem valszeg 2-2. És akkor a kamu szabadot még így is belevettem.

Az viszont biztos, hogy ezzel a Madriddal nem kell komolyan számolni, harmatgyenge, így a klasszikuson megint kapnak egy hatost a Barcától, csak idén gólt nem lőnek. :twisted:
1) Ha annyira a biro donteseivel vagytok elfoglalva, akkor gondolom eszrevettetek, hogy a Sporting golja les volt, meg, hogy a Madrid nem kapott meg minimum 1 tizenegyest. Vagy akkor a lesgol is igazabol a Madridiaknak volt jo, hogy felebredjenek, mert amugy szepen vegigment volna 0-0-lal?? Ez a szemet biro..
2) Az impotens jatek meg a 2 meccsen lott 7 gol nalam nem all ossze.
3) Masfel meccs - Ket meccs micsoda kulonbseg :D
4) Az a masfel meccs is erdekes, szerintem inkabb 5 es fel meccs. (Atletico, Racing, Stuttgart, Malaga, Almeria, Valencia 1. felido) Bar a Malaga ellen a jatek nem volt rossz, de azert az nem volt egy sima meccs, es ha a Madrid nyer igy, akkor itt mar jonnenek azzal, hogy bezzeg Pedro golja elott lesen allitottak meg a Malaga csatart mikor mar Valdes mellett is elvitte, es nem is volt les ezert 0-1-nek kellett volna lennie 1-0 helyett. Ezt probalom magyarazni, hogy ennek mi ertelme van??
5) Igen, szep jatek volt az utolso 2 meccsen. DE! A Madridnak is volt olyan idoszaka, mikor jatszottak par jo meccset a Barca meg gyengen jatszott. Ott nem jott senki azzal, hogy milyen harmatgyenge a Madrid es, hogy "nem kell veluk szamolni". A Nou Camp-ban meg egy sokkal kevesbe erett csapatkent se mosta le oket a Barca enyhen szolva... Szoval nem tudom mire ez a nagy arc, hogy majd most 6-0 lesz a Barcanak a Bernabeuban...
Vagy, hogy egy peldaval osszefoglaljam a mondanivalomat: Almeria-Barcelona 2-2, Real Madrid-Sevilla 3-2 utani allapotot alapul veve: "ezzel a Barcaval nem kell komolyan szamolni, kapnak Madridban egy hatost."
Kb. ugyanannyi ertelme van, mint amit te leirtal.
Szoval a lenyeg, hogy egy-egy meccsbol ilyen kovetkezteteseket levonni.. grat.
vd17
Barça B

2010.03.21. 10:44:14

Felejtsük már el a Madridot könyörgöm...
Nyertek,úgy ahogy nyertek,és ez szinte minden meccsükön megjegyezhető,DE nem véletlenül hozzák zsinórban már kilenc vagy tíz forduló óta a kötelezőt,ezt be kell vallani,nagyon megy madridéknak!
A mi csapatunk talán a ligában kicsit rapszodikusabb,viszont nagyobb bravúrok rejlenek benne,mint a blancoknál.Ez is fontos.A Madrid pedig úgyis fogja hozni a soron következőt,remélem csak a Classico-ig,ahol persze mindent beleadnak majd,de azt hiszem,hogy ha a legjobb napjukat fogják majd ki a fiúk,akkor megnyerhetjük azt a meccset is.Onnantól pedig a liga behúzása KÖTELEZŐ!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.21. 10:39:42

Zsuni te inkább kapj elő 1 anatómia könyvet
holnap első dolgom lesz a könyvtárból kivenni egyet :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.21. 10:32:27

Ha nem leszünk stabilak, ezt a bajnokságot elveszítjük. Hiába vagyunk jobbak mint a madrid, az 5 pontos előny, amit elherdáltunk, nagyon kellett volna a clásícóig. Így nehéz dolgunk lesz, még akkor is, ha szerintem megerjük őket madridban is. Arról nem is beszélve, hogy véleményem szerint az igazi motivációt a csapatnak most már a BL címvédés adja, a lehetőség az újabb történelmi tettre a Bernabeuban mindenek felett állhat. Ha nekem kellene esélyszámot mondani, akkor-és ezzel lehet hogy meglepek sokakat, de Nekünk 45%, a madridnak 55%-ot adok a liga megnyerésére. Egyszerűen azért, mert a ligát sokkal jobban karják, sőt, élet halál kérdése nekik most már.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.21. 10:28:42

daman írta:
Ha szerinted ezek szerencse kategoriaba tartoznak, akkor gondolom pl. a Sevilla elleni meccsrol ugy gondolod, hogy igen nagy szerencseje volt a Sevillanak, hogy nem kaptak egy 6-ost es meg nagyobb, hogy rugtak 0 kapuralovesbol 2 golt. Vagy ma, gondolom szerinted a Sportingnak igen nagy szerencseje volt, hogy annak ellenere, hogy kb semmit nem csinaltak, csak vedekeztek, megis lottek egy golt es azzal vezettek is, meg, hogy nem rugtak be par helyzetet a madridiak. Legalabbis igy kene, hogy legyen, ha nem elfogultan nezed.
Mind2 meccset megérdemeltétek, nem mondta senki. De ezekhez a comebackekhez kellettek a gyors gólok, amik hatalmas küzdeni tudásról tettek tanubizonyságot. De VDV 3. góljánál a Sevilla ellen kellett Palop hibája, Gijon ellen az elsőhöz meg...
Zsuni te inkább kapj elő 1 anatómia könyvet :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.21. 10:19:37

LM10 írta:A Zaragozát (3) már nem vettem bele.

Barca:----------------------------Real
Osasuna (3)---------------------Getafe(1)
Mallorca(3)----------------------Atletico(3)
Arsenal(V)-----------------------------x
Bilbao (3)--------------------------Racing(3)
Arsenal(H)------------------------------x
----------------------El Clasico (1)------------
Deportivo(3)-----------------------Almeria(1)
Espanyol (1)------------------------Valencia(1)
Esetleges elődöntő 1. meccs
Xerez(3)----------------------------Zaragoza(3)
Esetleges elődöntő 2. meccs
Villarreal(1)------------------------Osasuna(3)
Tenerife(3)-------------------------Mallorca(3)
Sevilla(3)----------------------------Bilbao(3)
Valladolid(3)-------------------------Malaga(3)
Akkor számításaim szerint, 2 ponttal nyerjük a bajnokságot. 8) Barca: 65+30=95 pont Real: 68+25=93 pont. Mondjuk így belegondolva, nem tartom valószínűnek, hogy 90 pont fölé menjen mindkettő csapat... De, azt sem, hogy bármelyik kikapjon...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
LM10
Director del Fútbol

2010.03.21. 10:02:49

A Zaragozát már nem vettem bele.

Barca:----------------------------Real
Osasuna (H)---------------------Getafe(V)
Mallorca(V)----------------------Atletico(H)
Arsenal(V)-----------------------------x
Bilbao (H)--------------------------Racing(V)
Arsenal(H)------------------------------x
----------------------El Clasico------------
Deportivo(H)-----------------------Almeria(V)
Espanyol (V)------------------------Valencia(H)
Esetleges elődöntő 1. meccs
Xerez(H)----------------------------Zaragoza(V)
Esetleges elődöntő 2. meccs
Villarreal(V)------------------------Osasuna(H)
Tenerife(H)-------------------------Mallorca(V)
Sevilla(V)----------------------------Bilbao(H)
Valladolid(H)-------------------------Malaga(V)

Lesz pár kemény idegenbeli meccsünk(Zaragoza,Mallorca,Espanyol,Clasico), de az itthoniakat hozni fogjuk szvsz. A vége felé a Sevilla és a Villarreal elelni idegenbeli meccsekre remélem eldől már a bajnokság a javunkra
:wink: :D
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.21. 09:50:52

Az viszont biztos, hogy ezzel a Madriddal nem kell komolyan számolni, harmatgyenge, így a klasszikuson megint kapnak egy hatost a Barcától, csak idén gólt nem lőnek.
elképzelem akkor a többi csapat milyen lehet, ha a Madrid harmatgyenge.
de legyen harmatgyenge, nyugtassátok magatokat bírókkal, szemellenzőt fenthagyni, aztán ha vmi mégsem ugy sül el ahogy gondoljátok, esetleg ez a harmat gyenge Madrid bajnokságot nyer, akkor majd lehet mondogatni, hogy bezzeg odaadta a Barca a Realnak a bajnokságot, szegény csóriknak.

enjoy meg. gratulálok.ha ez a véleményed, vmi gas lehet ott.
LM10
Director del Fútbol

2010.03.21. 09:24:16

Hagyjuk már ezt a bíró témát mindkét részről! Nemérdekel. Nyert a Real? Igen. Érdekel valakit az elszámolásnál, hogy hogyan? Nem. Nyernünk kell ma? IGEN!!

Egyébként hétközben most a Getafehez megy a Real, az azért kemény kis meccs lesz :D
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.21. 09:17:02

barcaME55i:
Nah, akkor meg minek írsz ilyet? :D OMG
Biztosan lesz ismétlés, ajánlom, hogy nézd meg.

Öregem, ilyen kommentet is rég' olvastam :D
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.21. 09:15:24

barcaME55i írta:
Enjoy írta:Madridi média elérte a célját, a bírók minden befújnak / elengednek a madridnak.

S.Ramos-nak pedig padon kellett volna pihennie ezen a meccsen, mert előző mérkőzésen is vagy 4sárgát (ebből két tizi is lett volna) nem kapott meg.
Vicc az egész..

Nem hiszem el, hogy egyik játékvezető sem vette észre ezeket, aztán ott voltak 3an. (spori,aktuális vonalbíró, ill. a 4.játékvezető) Ez már szégyen..
Láttad egyáltalán a meccset? Én csak az összefoglalót de nekem nem jött le mire gondolsz.
Nah, akkor meg minek írsz ilyet? :D OMG
Biztosan lesz ismétlés, ajánlom, hogy nézd meg.

Öregem, ilyen kommentet is rég' olvastam :D
Kép
ferninho
Madridista

2010.03.21. 09:09:43

azta, de sokan elfelejtik,hogy a Real se kapott meg egy tizit.... (bár a sportingos tuti nem volt tizi... csak kb nektek...) :roll: és a Sporting gólja is elég lesgyanús volt így visszanézve... és azt már le se írom, hogy mennyi nem lest húztak be lesnek a partjelzők... de ezek vhogy kimaradnak ezekből a "Real Madridot segítik a bírók" című novellakölteményekből....
és Puhl Sanyi is azt mondta hogy VDV gólja szabályos volt. vagy csak őt akkor kell komolyan venni, ha a Realra nézve rosszat vagy a Barcára nézve jót mond? :-k
érdekes....
amúgy meg egyik csapatot se segítik a bírók.... egyszerűen ilyen s.z@r az összes.... :roll:
madridista
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.21. 09:09:09

* megzakkant a fórum, és ide rakta a hsz-emet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enjoy 2010.03.21. 09:13:48-kor.
Kép
Nazario
Jugador del Barça

2010.03.21. 08:39:55

A Sporting gólja méteres les volt. Ugyanakkor a madridiakat többször tévesen állította meg ugyanezen partjelző az első félidőben.
Valóban sok a bírói tévedés. Valamit tenni kéne már.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.21. 08:30:09

Madridi média elérte a célját, a bírók minden befújnak / elengednek a madridnak.

Vicc az egész..

Kép
barcabandi72
Barça C

2010.03.21. 08:11:26

Hát ha ez a meccs nem volt bírói segédlet? Kézzel vette le a kipattanót vDV, mert egy jól meglőtt pörgős labdát csak így nem kezelsz le, a kapus kiöklözése után. Ha hassal vagy mellel veszi le és nem segít a keze, az úgy elpattant volna róla mint a sicc. A másik oldalon pedig nem fújt be egy tizit, Arbeola lerántotta a csatárt, miután az visszapasszolt volna.
"Nem alkuszom, nem adok egyetlen falut sem,
a máséból nekem nem kell egy falat sem,
de mi a miénk egy szép napon visszajár,
mert az én fajtám nem lesz birkanyáj!"
FankaDeli
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.21. 02:21:15

daman írta:
VargaAron írta:Ez a Real akar bajnokságot (és BL-t) nyerni?? Harmatgyenge az egész csapat, a Lyon ellen is az volt... Barcához képest szenvedés néznia játékukat, rugnak 1-2 mázlis gólt és kész...
Ezt most ugy mondod, mintha a Barca ugy jatszana, mint tavaly. Egy rossz meccsbol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni, ezt a masik oldalrol is bemasolhatta vna valaki az Almeria elleni meccs utan a Realt Barcara, a Lyont Stuttgartra kicserelve, es meg igaz is lett volna annyira, mint ez.
Azért merőben más a helyzet itt, mint nálunk. Több okból is: az egyik, hogy mi válogatott meccsek után játszottunk rosszul, ahogy mindig is lenni szokott, a másik, hogy másfél meccsig tartott a szörnyű játék, míg ti már legalább 2 meccs óta tökéletesen impotens játékot játszotok a tök utolsó csapatok ellen.

Az Almería otthon sokkal erősebb, mint a Gijón idegenben. ;)

Ja és ha nem vetted volna észre, az elmúlt két meccsünkön elég szép játékkal rukkoltunk elő, valami hasonlóval, mint tavaly.
Rivaldo11 írta:Ez a madrid nem fog tudni megállítani minket-ha hozzuk amit kell. Ma nem tudom ki várt itt gijoni pontszerzést, behúzták a kötelezőt.
Előzetesen nem vártam pontszerzést, de mindenképpen nehéz meccsre számítottam, mert szemmel láthatóan nagyon megviselte a Madridot a Lyon elleni vereség. De aztán még a vártnál is gyengébben teljesítettek, ezért reménykedtem a pontvesztésben, de a bíró döntött róla, hogy ne így történjen:
-Az első madridi gól előtt semmi szabálytalan nem történt, ilyen, sőt ennél bőven durvább, aljasabb és erőszakosabb test-test elleni küzdelmek szoktak lenni a meccseken (ezen a meccsen is bőven volt rá példa)
-A 3. madridi gól előtt magától miért esett volna el a támadó, amikor tisztán volt érkező csatár :?: Ott 11-st kellett volna ítélni. Akkor meg nem 1-3, hanem valszeg 2-2. És akkor a kamu szabadot még így is belevettem.

Az viszont biztos, hogy ezzel a Madriddal nem kell komolyan számolni, harmatgyenge, így a klasszikuson megint kapnak egy hatost a Barcától, csak idén gólt nem lőnek. :twisted:
daman
Barça B

2010.03.21. 01:36:35

lluisllach89 írta:
zsuni írta: fujj 74 gól. antifoci, 74 mákkal.
Nem modnta senki. Viszont a fordítás terén sosem pártol el mellőletek a szerencse, Palop baki és most se kellett Vdv-nak megszakadnia.
Persze küzdeni tudni kell.
Ha szerinted ezek szerencse kategoriaba tartoznak, akkor gondolom pl. a Sevilla elleni meccsrol ugy gondolod, hogy igen nagy szerencseje volt a Sevillanak, hogy nem kaptak egy 6-ost es meg nagyobb, hogy rugtak 0 kapuralovesbol 2 golt. Vagy ma, gondolom szerinted a Sportingnak igen nagy szerencseje volt, hogy annak ellenere, hogy kb semmit nem csinaltak, csak vedekeztek, megis lottek egy golt es azzal vezettek is, meg, hogy nem rugtak be par helyzetet a madridiak. Legalabbis igy kene, hogy legyen, ha nem elfogultan nezed.
daman
Barça B

2010.03.21. 01:26:04

fir3bird
Entrenador del Barça

2010.03.21. 00:42:06

Ennek a realnak annyi esélye van a Barca ellen mint a CSZK-nak az Inter ellen
na, akkor nem is állunk olyan rosszul, sőt. :P

első félidő szánalmasan sz@r, gólig nevetséges meccs volt, aztán az felébresztett mindenkit.
utána 20-25 percig ment a joga, de a végére megint leálltak kicsit.
Lezárt