Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért azt említsük meg hogy a Barca egy sokkal erősebb Sevillával játszott egy : 4-0, 1-0, 1-2...a realnak az egyetlen baja hogy nincs [/b]csapatösszhangja....daman írta:Sevilla 3-2
Láttad egyáltalán a meccset? Én csak az összefoglalót de nekem nem jött le mire gondolsz.Enjoy írta:Madridi média elérte a célját, a bírók minden befújnak / elengednek a madridnak.
Csalóók!![]()
Mi az már, hogy nem vesznek észre ennyire egyértelmű szabálytalanságokat?
S.Ramos-nak pedig padon kellett volna pihennie ezen a meccsen, mert előző mérkőzésen is vagy 4sárgát (ebből két tizi is lett volna) nem kapott meg.
Vicc az egész..
Nem hiszem el, hogy egyik játékvezető sem vette észre ezeket, aztán ott voltak 3an. (spori,aktuális vonalbíró, ill. a 4.játékvezető) Ez már szégyen..
1) Ha annyira a biro donteseivel vagytok elfoglalva, akkor gondolom eszrevettetek, hogy a Sporting golja les volt, meg, hogy a Madrid nem kapott meg minimum 1 tizenegyest. Vagy akkor a lesgol is igazabol a Madridiaknak volt jo, hogy felebredjenek, mert amugy szepen vegigment volna 0-0-lal?? Ez a szemet biro..ElBartimaeus írta:Azért merőben más a helyzet itt, mint nálunk. Több okból is: az egyik, hogy mi válogatott meccsek után játszottunk rosszul, ahogy mindig is lenni szokott, a másik, hogy másfél meccsig tartott a szörnyű játék, míg ti már legalább 2 meccs óta tökéletesen impotens játékot játszotok a tök utolsó csapatok ellen.daman írta:Ezt most ugy mondod, mintha a Barca ugy jatszana, mint tavaly. Egy rossz meccsbol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni, ezt a masik oldalrol is bemasolhatta vna valaki az Almeria elleni meccs utan a Realt Barcara, a Lyont Stuttgartra kicserelve, es meg igaz is lett volna annyira, mint ez.VargaAron írta:Ez a Real akar bajnokságot (és BL-t) nyerni?? Harmatgyenge az egész csapat, a Lyon ellen is az volt... Barcához képest szenvedés néznia játékukat, rugnak 1-2 mázlis gólt és kész...
Az Almería otthon sokkal erősebb, mint a Gijón idegenben.
Ja és ha nem vetted volna észre, az elmúlt két meccsünkön elég szép játékkal rukkoltunk elő, valami hasonlóval, mint tavaly.
Előzetesen nem vártam pontszerzést, de mindenképpen nehéz meccsre számítottam, mert szemmel láthatóan nagyon megviselte a Madridot a Lyon elleni vereség. De aztán még a vártnál is gyengébben teljesítettek, ezért reménykedtem a pontvesztésben, de a bíró döntött róla, hogy ne így történjen:Rivaldo11 írta:Ez a madrid nem fog tudni megállítani minket-ha hozzuk amit kell. Ma nem tudom ki várt itt gijoni pontszerzést, behúzták a kötelezőt.
-Az első madridi gól előtt semmi szabálytalan nem történt, ilyen, sőt ennél bőven durvább, aljasabb és erőszakosabb test-test elleni küzdelmek szoktak lenni a meccseken (ezen a meccsen is bőven volt rá példa)
-A 3. madridi gól előtt magától miért esett volna el a támadó, amikor tisztán volt érkező csatárOtt 11-st kellett volna ítélni. Akkor meg nem 1-3, hanem valszeg 2-2. És akkor a kamu szabadot még így is belevettem.
Az viszont biztos, hogy ezzel a Madriddal nem kell komolyan számolni, harmatgyenge, így a klasszikuson megint kapnak egy hatost a Barcától, csak idén gólt nem lőnek.
holnap első dolgom lesz a könyvtárból kivenni egyetZsuni te inkább kapj elő 1 anatómia könyvet
Mind2 meccset megérdemeltétek, nem mondta senki. De ezekhez a comebackekhez kellettek a gyors gólok, amik hatalmas küzdeni tudásról tettek tanubizonyságot. De VDV 3. góljánál a Sevilla ellen kellett Palop hibája, Gijon ellen az elsőhöz meg...daman írta:
Ha szerinted ezek szerencse kategoriaba tartoznak, akkor gondolom pl. a Sevilla elleni meccsrol ugy gondolod, hogy igen nagy szerencseje volt a Sevillanak, hogy nem kaptak egy 6-ost es meg nagyobb, hogy rugtak 0 kapuralovesbol 2 golt. Vagy ma, gondolom szerinted a Sportingnak igen nagy szerencseje volt, hogy annak ellenere, hogy kb semmit nem csinaltak, csak vedekeztek, megis lottek egy golt es azzal vezettek is, meg, hogy nem rugtak be par helyzetet a madridiak. Legalabbis igy kene, hogy legyen, ha nem elfogultan nezed.
Akkor számításaim szerint, 2 ponttal nyerjük a bajnokságot.LM10 írta:A Zaragozát (3) már nem vettem bele.
Barca:----------------------------Real
Osasuna (3)---------------------Getafe(1)
Mallorca(3)----------------------Atletico(3)
Arsenal(V)-----------------------------x
Bilbao (3)--------------------------Racing(3)
Arsenal(H)------------------------------x
----------------------El Clasico (1)------------
Deportivo(3)-----------------------Almeria(1)
Espanyol (1)------------------------Valencia(1)
Esetleges elődöntő 1. meccs
Xerez(3)----------------------------Zaragoza(3)
Esetleges elődöntő 2. meccs
Villarreal(1)------------------------Osasuna(3)
Tenerife(3)-------------------------Mallorca(3)
Sevilla(3)----------------------------Bilbao(3)
Valladolid(3)-------------------------Malaga(3)
elképzelem akkor a többi csapat milyen lehet, ha a Madrid harmatgyenge.Az viszont biztos, hogy ezzel a Madriddal nem kell komolyan számolni, harmatgyenge, így a klasszikuson megint kapnak egy hatost a Barcától, csak idén gólt nem lőnek.
Nah, akkor meg minek írsz ilyet?barcaME55i írta:Láttad egyáltalán a meccset? Én csak az összefoglalót de nekem nem jött le mire gondolsz.Enjoy írta:Madridi média elérte a célját, a bírók minden befújnak / elengednek a madridnak.
Csalóók!![]()
Mi az már, hogy nem vesznek észre ennyire egyértelmű szabálytalanságokat?
S.Ramos-nak pedig padon kellett volna pihennie ezen a meccsen, mert előző mérkőzésen is vagy 4sárgát (ebből két tizi is lett volna) nem kapott meg.
Vicc az egész..
Nem hiszem el, hogy egyik játékvezető sem vette észre ezeket, aztán ott voltak 3an. (spori,aktuális vonalbíró, ill. a 4.játékvezető) Ez már szégyen..
Azért merőben más a helyzet itt, mint nálunk. Több okból is: az egyik, hogy mi válogatott meccsek után játszottunk rosszul, ahogy mindig is lenni szokott, a másik, hogy másfél meccsig tartott a szörnyű játék, míg ti már legalább 2 meccs óta tökéletesen impotens játékot játszotok a tök utolsó csapatok ellen.daman írta:Ezt most ugy mondod, mintha a Barca ugy jatszana, mint tavaly. Egy rossz meccsbol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni, ezt a masik oldalrol is bemasolhatta vna valaki az Almeria elleni meccs utan a Realt Barcara, a Lyont Stuttgartra kicserelve, es meg igaz is lett volna annyira, mint ez.VargaAron írta:Ez a Real akar bajnokságot (és BL-t) nyerni?? Harmatgyenge az egész csapat, a Lyon ellen is az volt... Barcához képest szenvedés néznia játékukat, rugnak 1-2 mázlis gólt és kész...
Előzetesen nem vártam pontszerzést, de mindenképpen nehéz meccsre számítottam, mert szemmel láthatóan nagyon megviselte a Madridot a Lyon elleni vereség. De aztán még a vártnál is gyengébben teljesítettek, ezért reménykedtem a pontvesztésben, de a bíró döntött róla, hogy ne így történjen:Rivaldo11 írta:Ez a madrid nem fog tudni megállítani minket-ha hozzuk amit kell. Ma nem tudom ki várt itt gijoni pontszerzést, behúzták a kötelezőt.
Ha szerinted ezek szerencse kategoriaba tartoznak, akkor gondolom pl. a Sevilla elleni meccsrol ugy gondolod, hogy igen nagy szerencseje volt a Sevillanak, hogy nem kaptak egy 6-ost es meg nagyobb, hogy rugtak 0 kapuralovesbol 2 golt. Vagy ma, gondolom szerinted a Sportingnak igen nagy szerencseje volt, hogy annak ellenere, hogy kb semmit nem csinaltak, csak vedekeztek, megis lottek egy golt es azzal vezettek is, meg, hogy nem rugtak be par helyzetet a madridiak. Legalabbis igy kene, hogy legyen, ha nem elfogultan nezed.lluisllach89 írta:Nem modnta senki. Viszont a fordítás terén sosem pártol el mellőletek a szerencse, Palop baki és most se kellett Vdv-nak megszakadnia.zsuni írta: fujj 74 gól. antifoci, 74 mákkal.
Persze küzdeni tudni kell.
Ezt most ugy mondod, mintha a Barca ugy jatszana, mint tavaly. Egy rossz meccsbol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni, ezt a masik oldalrol is bemasolhatta vna valaki az Almeria elleni meccs utan a Realt Barcara, a Lyont Stuttgartra kicserelve, es meg igaz is lett volna annyira, mint ez.VargaAron írta:Ez a Real akar bajnokságot (és BL-t) nyerni?? Harmatgyenge az egész csapat, a Lyon ellen is az volt... Barcához képest szenvedés néznia játékukat, rugnak 1-2 mázlis gólt és kész...
na, akkor nem is állunk olyan rosszul, sőt.Ennek a realnak annyi esélye van a Barca ellen mint a CSZK-nak az Inter ellen