ElBartimaeus írta:daman írta:VargaAron írta:Ez a Real akar bajnokságot (és BL-t) nyerni?? Harmatgyenge az egész csapat, a Lyon ellen is az volt... Barcához képest szenvedés néznia játékukat, rugnak 1-2 mázlis gólt és kész...
Ezt most ugy mondod, mintha a Barca ugy jatszana, mint tavaly. Egy rossz meccsbol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni, ezt a masik oldalrol is bemasolhatta vna valaki az Almeria elleni meccs utan a Realt Barcara, a Lyont Stuttgartra kicserelve, es meg igaz is lett volna annyira, mint ez.
Azért merőben más a helyzet itt, mint nálunk. Több okból is: az egyik, hogy mi válogatott meccsek után játszottunk rosszul, ahogy mindig is lenni szokott, a másik, hogy másfél meccsig tartott a szörnyű játék, míg ti már legalább 2 meccs óta tökéletesen impotens játékot játszotok a tök utolsó csapatok ellen.
Az Almería otthon sokkal erősebb, mint a Gijón idegenben.
Ja és ha nem vetted volna észre, az elmúlt két meccsünkön elég szép játékkal rukkoltunk elő, valami hasonlóval, mint tavaly.
Rivaldo11 írta:Ez a madrid nem fog tudni megállítani minket-ha hozzuk amit kell. Ma nem tudom ki várt itt gijoni pontszerzést, behúzták a kötelezőt.
Előzetesen nem vártam pontszerzést, de mindenképpen nehéz meccsre számítottam, mert szemmel láthatóan nagyon megviselte a Madridot a Lyon elleni vereség. De aztán még a vártnál is gyengébben teljesítettek, ezért reménykedtem a pontvesztésben, de a bíró döntött róla, hogy ne így történjen:
-Az első madridi gól előtt semmi szabálytalan nem történt, ilyen, sőt ennél bőven durvább, aljasabb és erőszakosabb test-test elleni küzdelmek szoktak lenni a meccseken (ezen a meccsen is bőven volt rá példa)
-A 3. madridi gól előtt magától miért esett volna el a támadó, amikor tisztán volt érkező csatár

Ott 11-st kellett volna ítélni. Akkor meg nem 1-3, hanem valszeg 2-2. És akkor a kamu szabadot még így is belevettem.
Az viszont biztos, hogy ezzel a Madriddal nem kell komolyan számolni, harmatgyenge, így a klasszikuson megint kapnak egy hatost a Barcától, csak idén gólt nem lőnek.

1) Ha annyira a biro donteseivel vagytok elfoglalva, akkor gondolom eszrevettetek, hogy a Sporting golja les volt, meg, hogy a Madrid nem kapott meg minimum 1 tizenegyest. Vagy akkor a lesgol is igazabol a Madridiaknak volt jo, hogy felebredjenek, mert amugy szepen vegigment volna 0-0-lal?? Ez a szemet biro..
2) Az impotens jatek meg a 2 meccsen lott 7 gol nalam nem all ossze.
3) Masfel meccs - Ket meccs micsoda kulonbseg

4) Az a masfel meccs is erdekes, szerintem inkabb 5 es fel meccs. (Atletico, Racing, Stuttgart, Malaga, Almeria, Valencia 1. felido) Bar a Malaga ellen a jatek nem volt rossz, de azert az nem volt egy sima meccs, es ha a Madrid nyer igy, akkor itt mar jonnenek azzal, hogy bezzeg Pedro golja elott lesen allitottak meg a Malaga csatart mikor mar Valdes mellett is elvitte, es nem is volt les ezert 0-1-nek kellett volna lennie 1-0 helyett. Ezt probalom magyarazni, hogy ennek mi ertelme van??
5) Igen, szep jatek volt az utolso 2 meccsen. DE! A Madridnak is volt olyan idoszaka, mikor jatszottak par jo meccset a Barca meg gyengen jatszott. Ott nem jott senki azzal, hogy milyen harmatgyenge a Madrid es, hogy "nem kell veluk szamolni". A Nou Camp-ban meg egy sokkal kevesbe erett csapatkent se mosta le oket a Barca enyhen szolva... Szoval nem tudom mire ez a nagy arc, hogy majd most 6-0 lesz a Barcanak a Bernabeuban...
Vagy, hogy egy peldaval osszefoglaljam a mondanivalomat: Almeria-Barcelona 2-2, Real Madrid-Sevilla 3-2 utani allapotot alapul veve: "ezzel a Barcaval nem kell komolyan szamolni, kapnak Madridban egy hatost."
Kb. ugyanannyi ertelme van, mint amit te leirtal.
Szoval a lenyeg, hogy egy-egy meccsbol ilyen kovetkezteteseket levonni.. grat.