2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor van még bő egy hete a Barcának hogy valamit elérjen. Másrészt jó lenne tudni hogy Fabregas mit gondol erről az egészről. Várok már egy nyilatkozatot tőle amiben elmondja a véleményét. Lehet hogy nem is akar MÉG idejönni.Attika 25 írta:Hát,augusztus 19. az szerda,akkor szoktak lenni a BL meccsek,szóval az 100% hogy azon a héten lesz,de a nap az nem biztos,mert lehet hogy már kedden,akkor is szokott 1-2 meccs lennibarcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtező
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan?![]()
Egyéként ha addig nem hozzuk el Fabregas-t akkor tuti hogy játszani fog a Celtic ellen,mert Wenger nagy ivbe szarik rá hogy ha esetleg elmegy akkor pályára léphet e uj csapatában a BL-ben,s valamilyen szinten igaza is van,mert a Celtic az nem egy olyan ellenfél aki ellen biztosra mehetnek,azt meg hogy kiessenek nem engedhetik meg maguknak
Augusztus 18, 20:45barcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtezőKicsit reménykedem benne hogy Cesc "valamiért,, nem lesz ott a pályán.
Vagy ha esetleg az Arsenal kiesne akkor talán egy utolsó Robinhos pillanatban még jöhetne. Mondjuk egyikre sincs túl sok esély. Ha Barca komolyan gondolja Fabregas leigazolását akkor még a selejtező előtt lépnie kell.
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan? Ha jól tudom talán akkor ez lesz a tv2 nyitómérkőzése.
OFF: Hát pontosan én sem tudom... De aug 18-án és 19-én lesznek a BL selejtező 1. meccsei! A Loki szerdán játszik...Attika 25 írta:Hát,augusztus 19. az szerda,akkor szoktak lenni a BL meccsek,szóval az 100% hogy azon a héten lesz,de a nap az nem biztos,mert lehet hogy már kedden,akkor is szokott 1-2 meccs lennibarcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtező
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan?![]()
Hát,augusztus 19. az szerda,akkor szoktak lenni a BL meccsek,szóval az 100% hogy azon a héten lesz,de a nap az nem biztos,mert lehet hogy már kedden,akkor is szokott 1-2 meccs lennibarcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtező
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan?
haver. nálad mindenki [auto_cenzúra] aki elmult már 30 éves?Sanama írta:[Henry 1szezon alatt nem fog 10évet öregedni,ez az utolsó jó szezonja lehet.
A pad rövidsége miatt kellene még ember a középpályás posztra. Ilyen alapon szóba sem jöhet Keita belevonása az üzletbe.madmushroom írta: Azért nem fog jönni mert az Arsenal brutális pénzt fog kérni érte. Nem hiszem, hogy 40 millió alatt eladnák, sőt a jelenlegi piaci helyzetet figyelve körülbelül 50 millió lenne amiért az ágyúsok megválnának a vezérüktől. Majd kiderül, én Keita-t is beledobnám a cserébe
Ez nálam rémálom kategória. Beadások miatt ne aggódj, főként Xavi, és Iniesta ahhoz is ért, de még lehetne sorolni.djtrack írta:Beckham jöhetne kölcsönbe hozzánk:D azért azok a beadások Ibra fejére fantasztikusak lennének:D
na jó csak álmodom de 1nek jó volt.
tömör, de igazbingyo írta:Kellene Fabregas !
Hajjaj...lionelmessi19 írta: ...és Iniesta szerintem vitán felül jobb Henrynél baloldalt.
És így ő számítana Henry helyett a legerősebb 11 tagjának.
Azért nem fog jönni mert az Arsenal brutális pénzt fog kérni érte. Nem hiszem, hogy 40 millió alatt eladnák, sőt a jelenlegi piaci helyzetet figyelve körülbelül 50 millió lenne amiért az ágyúsok megválnának a vezérüktől. Majd kiderül, én Keita-t is beledobnám a cserébebali 15 írta:Hagyjátok már ezt a Fabregas ügyet. Nem fog idejönni úgysem. Még nem. Max majd 2-3 év múlva. De ha sikerül megszerezni az sem lenne rossz.